• vittra
    Äldre 28 Apr 19:17
    459593 visningar
    10289 svar
    10289
    459593

    Här kan vi fortsätta diskutera Anna Wahlgrens tryckpress och hennes övriga metoder.

    Anjonen skrev 2009-04-28 19:14:12 följande:
    bra med en ny tråd, trist att den andra stängdes ner... man undrar ju varför :)) hoppas bara att denna får va kvar!! Hoppas att de flesta hann med att se "tryckpressen" innan den så lägligt försvann från AWs sida... det måste ju betyda att hon inte står för den metoden själv... eller??
    Det bevisar verkligen att hon inte tål kritik för fem öre och inte kan stå för sina egna metoder, hur någon förälder över huvudtaget kan sätta sin tilltro till henne är för mig en gåta...
  • vittra
    Äldre 30 Apr 10:14
    CattieNess skrev 2009-04-30 10:03:47 följande:
    Hon är nog en av få som verkligen står upp för sina åsikter! Men däremot så är hon "smart" att hon tog bort videoklippet eftersom det fick så mycket kritik. Hon vill ju att så många som möjligt skall använda SHN och SM eftersom hon anser att det ger trygga barn. Sedan att en annan inte håller med är en annan sak. Det finns mycket gott med AW också. Synd att man bortser från det. Det är ingen rättvis bedömning om man tycker att ALLT är skräp. Då har man inte läst så mycket om vad AW skrivit, utan bara lyssnat på andra som tycker. Hon är inte hemsk rakt igenom. Vissa åsikter strider verkligen mot vad jag tycker om barn, men det är ju hennes sanning. Trist att man på AW:s forum inte kan vara lite mer ödmjuka mot barnen.
    De få vettiga saker hon skrivit ner på papper är dock sunt förnuft och helt vanligt föräldraskap och verkligen ingenting som hon på något sätt har uppfunnit eller kan ta på sig äran för, hennes egna metoder och idéer däremot är ju helt åt helvete och det är däri skillnaden ligger! Hennes egna tankar är helt vrickade men de få idéer hon tagit från andra och från vanlig hederlig barnuppfostran är vettiga, varför ska man då över huvudtaget lyssna och hylla henne???
  • vittra
    Äldre 30 Apr 12:20

    crazy cat lady, nu är inte jag så jätteinsatt i Annas liv osv, men vad jag har hört så har hon ju knappt uppfostran sina hela 9 barn själv hur som helst?? Vet många stora familjer, jag själv ingår i en med 6 barn och min pappa har 7 syskon. Men kan ju med lätthet säga att jag lyssnar hellre till vem som helst av alla de stora familjer jag känner, än att lyssna till AW:s galna råd tagna ur intet! Det värsta av allt med henne är ändå som sagts mååånga gånger, och det är att hon kallt räknar med att alla barn är exakt likadana med exakt likadana behov vilket är ett ypperligt exempel på att hon INTE haft särskilt bra koll på sina 9 barn. Har man många barn så VET man att alla är olika och kräver olika, men nej inte AW!

  • vittra
    Äldre 30 Apr 17:18
    realda skrev 2009-04-30 16:49:45 följande:
    Roisin Dubh skrev 2009-04-30 16:38:28 följande: Så tillmälen är inte att dumförklara folk? Det har skrivits ganska mycket om föräldrarna i de olika trådarna på AWs forum och om de som skriver där. Kan inte se hur det skulle tillföra diskussionen något annat än att man vill kasta skit på dessa föräldrar.
    Tror du faktiskt har missuppfattat hela diskussionen om du faktiskt tror att det är dessa föräldrar som man vill kasta skit på, det är verkligen inte det det handlar om. Det handlar om sak, inte person som ovan skrev. Det är ju handlingarna som är vansinne och dessa förespråkar och uppmuntrar AW vilket uppenbarligen kan räknas som vanvård i väldigt många fall. Orsakar man medvetet sår på rumpan tex så är det ju ett klart fall av vanvård. Är inte det då relevant i diskussionen menar du?
  • vittra
    Äldre 30 Apr 17:30
    JennyCecilia skrev 2009-04-30 17:26:49 följande:
    Här är diplomet de får: " Sova hela natten - diplom Efter genomgången kurs i såväl teori som praktik förklaras härmed NN behörig att tillämpa och lära ut Sova Hela Natten-kuren, skapad av undertecknad, ävensom förmedla god spädbarnsvård enligt standardmodellen samt Barnabokens filosofi överlag. Inhämtade och prövade kunskaper befogar henne/honom att hjälpa andra, vilket härmed med glädje intygas Gastsjön datum och år Anna Wahlgren" Länk: www.annawahlgren.com/forum/viewtopic.php...
    Å herregud......
  • vittra
    Äldre 30 Apr 18:18

    Blir chockad redan vid tanken på att man ändå ska försöka vagna ett "vrålskrikande" barn, skriker ungen fullständigt panikslagen fattar väl vilken idiot som helst att något är fel och plockar upp barnet... men uppenbarligen inte... i ett sånt läge blir ju barnet säkerligen ännu mer vettskrämd av en aggressiv morsa som försöker banka skiten ur vagnen ungefär... helt vansinnigt! Inte konstigt att barnet blir tyst då förövrigt, lär väl inte våga knysta ett pip ens så vettskrämd lär väl barnet bli!

  • vittra
    Äldre 30 Apr 20:18
    MalinEddie skrev 2009-04-30 19:44:41 följande:
    Inte jag heller. Tycker mest det blir pinsamt när hon ägnar energi åt att hoppa på Lars. Kan hon inte förklara varför klippet inte finns kvar på hennes hemsida istället. Jag är verkligt intresserad av att veta vad det beror på.
    Håller med, inlägget var bara pinsamt... det var ju fullständigt irrelevant och hennes enda syfte verkar vara att krypa honom innanför skinnet? Tycker också hon gott kunde ha förklarat varför klippet är borta

    Förövrigt verkar det ha blivit en lite väl hätsk stämning här inne, lite väl onödigt att kalla folk för hyenor kanske?
  • vittra
    Äldre 1 May 23:14
    Brunello skrev 2009-05-01 22:57:39 följande:
    Intressant vinkling att i princip anklaga Juul för (uppmuntran till) pedofili... verkligen moget och förtroendeingivande  sakfrågan någon?
    Hahaha kan inte annat än hålla med, måste bara säga att AW sjunkit helt oerhört mycket i mina ögon sedan den här diskussionen uppstod. Hon verkar vara fruktansvärt patetisk där i sin lilla hög av lärjungar... det enda hon gör är ju att trycka ner andra för att växa själv, herregud... gå till en psykolog eller nåt liksom!
  • vittra
    Äldre 1 May 23:15
    MalinEddie skrev 2009-05-01 23:13:07 följande:
    Var inne och läste på Lars H Gustafssons blogg. Det är ju rätt många som reagerat, även Anna själv. Hon säger dock exakt samma kommentar som på AB. Lars säger att han kommer ge en slutkommentar imorgon. Det ska bli mycket intressant att se vad han kommer göra.
    Vad är det för adress dit?
  • vittra
    Äldre 1 May 23:16
    vittra skrev 2009-05-01 23:15:29 följande:
    Vad är det för adress dit?
    Sorry, såg att det var en av länkarna i TS
Svar på tråden Här kan vi fortsätta diskutera Anna Wahlgrens tryckpress och hennes övriga metoder.