• Bess

    Phil & Ted syskonvagn del 14

    Hur har ni andra gjort med metallbågen som går ovanför barnet huvud? Dom slår väl lätt i den va? Min 2,5 åring är 90 cm lång, o då vi testat att ha honom att sitta i en Sport, så tar hans huvud lite i bågen.

  • Bess

    Aussies Finest har solskydd med UV-skydd i, som man kan knyta fast o spänna upp över sittdelarna.

  • Bess

    Söta Nasse skrev 2009-06-18 20:48:10 följande:


    amorficlyaVart ahr du köpt vagnen då? Själv har jag köpt hos kopbarnvagn.se och de är superbra och serviceminded.
    Jag köpte oxå därifrån...igår Är helt urväntad nu på att få hem vagnen!! Sålde min Babytravel igår, så nu har vi ingen syskonvagn alls. Men det klarar vi oss utan nån dag. Är mera så nyfiken på min PT!! Vill fixa o dona på den! Och blir helt sjuk då jag ser allas fina sittdynor och annat fix. *hahaa*

    Nån mer som köpt på kopabarnvagn.se?? Hur länge fick ni vänta innan den kom?
  • Bess
    Fatima89 skrev 2009-06-19 00:40:20 följande:
    yeeey äntligen hittat MIN tråd, love min P&T sport syskon vagn, köpte hela paketet i dec 08, (väntar syskon, men använder vagnen som singel just nu)jag älskar den, verkligen det bästa köpet jag någon sin gort. och det blev en svart såklart.(( vet ni vart kan man köpa dessa påsar/väskor man han känga längst fram vid sidan av fotstödet ))
    Det låter som att du INTE menar skip hops saddle bag (som nån tipsade om), utan PT's egna väskor som säljs i 2-pack. Dom borde väl gå att köpa på Babyland eller nån web-butik. Har du googlat?
  • Bess
    Pusselbiten86 skrev 2009-06-19 21:36:49 följande:
    NU behöver jag erat råd.Vi har en son som är 3 år , en som blir 2 i juli. Sen väntar vo bebis i dec.Så den äldsta åker ju inte vagn mer då ju.Men hur blir det med den som är 2 år o 5 månader ( då)-Ska man köpa en sådan vagn eller man klarar sig på en enkel vagn?
    Beror på om ni använder vagnen mkt. T.ex långa sträckor till o från dagis? Kanske ni kan klara er med en ståbräda annars?
    Tror du att 2,5 åringen kommer att behöva sova i vagnen då ni e borta nånstans?
  • Bess
    Skogshallon skrev 2009-06-23 07:16:29 följande:
    Hur var det nu, är det OK att pumpa däcken med pumpen som finns på macken?
    Ja
  • Bess

    Igår fick jag min PT Sport från kopbarnvagn.se Tog bara 4 arbetsdagar att få hem den! Premiärturade igår, och båda barnen verkade trivas i den. Har en 2 åring och en 7 månaders...så båda sitter i den.

    Hur gör ni andra då det äldre barnet emellan åt vill åka vagn och sen vill gå, för att sen igen åka. Byter ni plats på syskonet då stup i kvarten? Vagnen blir ju annars lite baktung. Och jag vet att man inte bara ska ha ett barn i syskonsitsen.
    Eller låter ni i dom fallen, det mindre syskonet sitta framme i huvudsätet, och det större barnet får sitta bak i syskonsätet? Än så länge e det ju en ganska stor viktskillnad på mina barn. Lillasyster väger ca 8 kg och storebror 14 kg. Och vad jag förstått så e 15 kg maxvikt i syskonsätet.
    Hur gör ni andra?

    Finns det någon ny bildtråd? Eller finns det "bara" dom 2 gamla trådarna som står i ts?

  • Bess
    Spikie skrev 2009-06-25 10:13:18 följande:
    Hej..igen. har en ny undran...Min man tror att han skulle ha svårt att använda en Phil & Ted.Eftersom han ibland tar stora kliv så han sparkar lite lätt mot varukorgen på våran nuvarande vagn. Nån som varit med om det? kan man ändra styret så man kommer längre från vagnen? Tror jag ska ta med mej maken till nån affär så vi får klämma och kika ordentligen på vagnen.
    Ingen jag känner har upplevt att man tar i syskonsitsen då man går. Om man tar i den, så e det nog för att man tänker för mkt på OM det kommer att ta i. Och kanske redan på förhand har en negativ inställning till vagnen. Min man tar inte i den då han går, vilket han var lite orolig för innan vi köpte vagnen.
  • Bess
    finafisken skrev 2009-06-27 22:38:32 följande:
    Hur gör ni andra då det äldre barnet emellan åt vill åka vagn och sen vill gå, för att sen igen åka. Byter ni plats på syskonet då stup i kvarten? Vagnen blir ju annars lite baktung. Och jag vet att man inte bara ska ha ett barn i syskonsitsen. Eller låter ni i dom fallen, det mindre syskonet sitta framme i huvudsätet, och det större barnet får sitta bak i syskonsätet? Än så länge e det ju en ganska stor viktskillnad på mina barn. Lillasyster väger ca 8 kg och storebror 14 kg. Och vad jag förstått så e 15 kg maxvikt i syskonsätet. Hur gör ni andra? Finns det någon ny bildtråd? Eller finns det "bara" dom 2 gamla trådarna som står i ts?---Lillebror får sitta i huvudsätet så får storasyster gå i och ur syskonsitsen när det passar henne. Idag kom hon på att hon kunde stå upp i syskonsitsen och hålla i handtaget. Om båda ska sova middag samtidigt eller om vi av annan anledning vet att stora tjejen ska åka långt får hon sitta i huvudsitsen om hon vill.
    Men då väger dina barn ungefär lika mycket eller? Så det inte blir så baktungt med den större bak i syskonsätet?
Svar på tråden Phil & Ted syskonvagn del 14