Hejsan
Jag tycker själv att det är gott med rätt få smaker i marinaden så att man känner själva köttsmaken också.
Ett förslag till marinad är: 1 del olja, 2 vitlöksklyftor, någon ört, tex. timjan, lite pressad citon 1tärning KNORR Organic vegetable buljong. Smula sönder buljongen och mixa ihop alla ingredienser, låt köttet ligga i marinaden minst 1 timme. När det sedan är dags att grilla krydda med salt och peppar.
Förslag att servera till. Skär rotfrukter, tex morötter och palsternacka i stavar, lägg på en plåt, tillsätt lite olja, vitlök och ev. örter. Baka i ugnen 175 grader ca 25-30 minuter. Under tiden skär tomater, gurka, rödlök och någon god sallad tex ruccola. Blanda de varma rotfrukterna med tomaterna och resten av ingredienserna. Häll på en god vinigrett baserad dressing eller köp en färdig dressingmix. Blanda ihop allt och hyvla en god ost på, tex. parmesanost eller fetaost. Det blir en smaskig matig sallad till det goda köttet.
Hoppas att det smakar.