• snöbebis

    Vad är det för "krterier" som gäller för att soc ska ta ens barn ?

    Queen70 skrev 2009-05-18 11:22:41 följande:
    Precis så...Även om inte allt är lika dramatiskt som din historia...hu..Dr Mupp skrev 2009-05-18 11:09:26 följande:
    Jag har en plastsyster som fråntogs vårdnaden av sin son när han var ett par år (pappan fick ensam vårdnad). Hon hade alkoholproblem och var full när hon hade hand om pojken. Det är många år sedan nu och hon är fortfarande alkis, vid 35 har hon aldrig haft ett jobb, massor av betalningsanmärkingar, får ingen vettig bostad, bor på campingar eller hemma hos försupna män. Och gissa vad, hon har enligt sig själv inga alkoholproblem och soc är monster som tog hennes son!
  • snöbebis

    Anonym (lisa) skrev 2009-05-20 10:22:01 följande:


    Äh..... det där "funkar" inte. Finns många många familjer som skriftligen har avsagt sig sekretessen just för att de vill ha ett svar från soc som kan återges till allmänheten. Trots att soc inte ens kan skylla på sekretessen så avstår dem från att uttala sig - man kan ju undra varför???Förstår att du blir osäker ts. Men faktum är att man tar en stooooor risk när man kontaktar soc och personligen skulle jag aldrig råda någon att göra det.Sök hjälp på annat håll är mitt råd.
    Jag har kollat några av de där artiklarna och det finns ju en hel del att ifrågasätta även om man inte är socialassistent själv. För det första är flera anonyma (liksom här), vilket minskar trovärdigheten´. Sedan är det bara deras sida av saken man får höra. Vissa påstår t.o.m. att de blivit utredda helt utan anledning (liksom ett par i denna tråd)! Som om soss bara genom någon slags elak slump valt ut dem att trakassera - inte så trovärdigt...
Svar på tråden Vad är det för "krterier" som gäller för att soc ska ta ens barn ?