Inlägg från: Disela |Visa alla inlägg
  • Disela

    Oj! Min son tar studenten - hur gör man?

    Det enklaste är väl att gå till en totoaffär och göra en skylt. Det blir ungefär lika dyrt om du själv ska göra den.. Ta ett roligt kort på din son från när han var liten. Inget skolkort lixom, det tycker jag personligen är supertrist. Utan ett kul kort när han är runt 2-8 år kanske. Sen är det bara gå till en fotoaffär och säg "hej, jag vill ha en studentskylt". Brukar ta ca 5-10 arbetsdagar. Gulblåa snören med kanske en miniflaska skumpa och ett plastglas en nalle, en helimballong, blommor.. finns ju hur mycket som helst!
    Det går nog bra!

  • Disela

    Mumfy 1 skrev 2009-05-21 21:04:02 följande:


    Ansluter mig här jag också har en grabb som går hotell & restaurang & tar studenten om några veckor - lillpojken har blivit stor Tips på studentpresent
    Det beror ju på om han ahr ett stort intresse för matlagning eller ej. Jag själv har det och älskar att få köksgrejer! Ett snygg förkläde, en bra ordentlig kniv (global eller liknande är ju underbara, men så dyra..) kokböcker t.ex. kocklandslagets m.fl. salladsskål med tillhörande bestick, snyggt salt och pepparkar/kvarnar.. Ja som sagt är ju svårt när man inte känner personen, men sånna saker skulle jag blivit väldigt glad för.

    Flytta-hemmifrån-grejer är ju alltid bra att ha, även om man kanske inte flyttar precis efter studenten. Ju mer man har ju bättre är det ju när man väl flyttar. Jag fick massa saker länge innan jag skulle flytta. Det hade jag stor användning för. Det var bascisgrejer, tallikar, glas kastruller, stekpanna, slevar vispar m.m.
Svar på tråden Oj! Min son tar studenten - hur gör man?