• MliMiM
    Äldre 23 May 14:36
    89943 visningar
    8 svar
    8
    89943

    5-kamp på midsommar

    Norsk fylla är en klassiker och alla skrattar gott år det =)
    Går till: man behöver en pinne/bandyklubba. man springer frm till klubban/pinnen, sätter näsan/pannan mot ena änden, har andra änden i marken och snurrar ex antal varv. 10 varv är nog ganska lagom, sedan springer man så fort man kan tillbaka till sitt lag =)

  • MliMiM
    Äldre 23 May 14:43
    #3

    att leta sockerbit i mjöl är ganska kul också. man kan göra på många sätt. jag har varit med om att man letar med kinapinnar och ska även plocka upp den med pinnarna. de andra sättet är att man först ska bita en bit i ett äpple som ligger i en hink med vatten, sedan ska man dyka ner i en låda full med mjöl å plocka upp sockerbiten med tänderna. haha, man ser ut som ett mjölmonster efteråt! =) Går åt lite mer mjöl till den senaste nämnda.

    sen kan man proppa munnen med ex mariekex å försöka vissla. när man lyckats fått fram en vissling springer man till nästa gren eller näste man i lagets tur.

    Sen kan man blåsa upp en ballong och så ska man vara två och två i laget. man sätter ballongen mellan magarna å så ska man försöka smälla den genom att trycka sig mot varandra, de är svårare än va de låter =P

    Tycker de är helroligt med 5-kamp. Behöver själv också lite tips, ska ha 5-kamp på våran bröllops fest i trädgården i sommar =)

Svar på tråden 5-kamp på midsommar