• Trolltoka

    Är du säker på att det var ett missed abortion du fick då? Har du gjort något VUL för att bekräfta detta? Efter ett missed abortion så får man oftast en skrapning eller tabletter för att stöta ut detta och framkalla ett missfall. Blödde det av sig självt och kom ut självmant så var det ett missfall (har haft bägge delarna själv). Men själv tycker jag det låter som om du hade en kemisk graviditet, alltså en graviditet som bara syntes på testet och sedan blöddes ut eftersom ägget inte fäst helt ordentligt. Alltså ett väldigt tidigt missfall. Är så fallet och du testade negativt efter det så är det inte omöjligt att du nu har en ny graviditet om du fick gravid idag på digitaltest. Tycker endock du ska ta och ringa till kvinnokliniken och be om att få komma och kolla vad som står på i din kropp.


    trolltoka.blogg.se *~*Novah 13/3-07♥BF 23/1-10*~* novahpantera.bilddagboken.se
  • Trolltoka

    Ah ok. Då är jag med, var lite luddigt i ditt första inlägg om det

    Men om du har haft minus på graviditetstest tidigare så är du nog faktiskt gravid. Du kan ju faktiskt haft ägglossning tidigare och ägglossningstester kan reagera både på LH och HCG (LH-ägglossningshormon, HCG-graviditetshormon). Vet att jag hade stegring (inte fullt utslag men väldigt starkt) på ägglossningstest dagen före jag fick svagt positivt på graviditetstest. Så jag säger nog faktiskt grattis!


    trolltoka.blogg.se *~*Novah 13/3-07♥BF 23/1-10*~* novahpantera.bilddagboken.se
  • Trolltoka

    Vårflickan84 - Hur menar du med torr? Noll flytningar om du känner efter eller noll flytningar i trosorna? Behöver inte märkas i underkläderna att man har flytningar. Man kan både ha vattniga flytningar och äggviteflytningar vid ägglossning, men torr tror jag inte, då har du nog redan haft ägglossning eller ska ha ägglossning inom ett tag.


    trolltoka.blogg.se *~*Novah 13/3-07♥BF 23/1-10*~* novahpantera.bilddagboken.se
  • Trolltoka

    Såhär står det om nidationsblödning på niomanader.se

    "


    Ibland kan det bli en liten blödning "nidationsblödning", ofta förkortat "nid-blödning" i samband med att ägget fastnar, och en en del kvinnor kan känna ett litet stick i livmoderns slemhinna.
    Om man får en sådan blödning så kommer den ca 3-8 dygn efter ägglossningen.


    Märker alla kvinnor av nidationen (då ägget fäster)?
    Nej, det är mycket ovanligt att kvinnor känner av när ägget fäster och det är mycket ovanligt med nidationsblödning.


    Betyder det att mitt ägg inte har fäst ordentligt om jag inte fick en nidationsblödning?
    Nej. De flesta ägg fäster så bra så utan att vi har en aning om det. Det krävs ingen nidationsblödning för att allt ska stå rätt till.


    Hur mycket blod kommer det då?
    Ja, i den mesta facklitteraturen står det att blödningen är sparsam. Dock kan man blöda rikligt också. Det är svårt att avgöra om det är en nidationsblödning eller en vanlig mellanblödning och det är oftast först när man väl testat positivt för graviditet som man kan få det bekräftat."

    Mina hormoner försvann ganska snabbt eftersom jag gjorde en skrapning 2 veckor efteråt. Gjorde ett misslyckat försök med medicinsk hjälp. Slutade blöda 2-3 dagar efter skrapningen. Sen kom mensen igång igen efter 4 veckor Dock tog vi det försiktigt ett tag, blev gravid i januari igen men slutade i mf 3 dagar efter BIM (började blöda direkt efter att jag kissat på stickan som visade svagt pos). Vid en väldigt tidig graviditet kan dom bara se att man har tjock slemhinna. Är inte förens efter v.5-6 man börjar kunna se nått mer än en ytteliten prick (ungefär som ett knappnålshuvud lite mindre)

    www.parenthood.com/pregnancy/week-04.php
    trolltoka.blogg.se *~*Novah 13/3-07♥BF 23/1-10*~* novahpantera.bilddagboken.se
Svar på tråden Trådiga flytningar, fattar ingenting?