• MaMaS

    Trådiga flytningar, fattar ingenting?

    Jag hoppar in här =)

    har precis gjort vårt andra försök att få en liten, men tror tyvärr att den hemska tant röd kommer idag =( Har dock haft väldigt konstiga små mellanblödningar förra veckan som jag aldrig haft innan, men men, kroppen spelar en nog ett litet spratt.
    Så nu tänkte jag nästa gång testa med ÄL-stickor för att verkligen se att jag har ÄL när jag tror att jag har det. Är det nån här som använt stickor? Och isåfall tips på några som är bra?

  • MaMaS
    Tessie80 skrev 2009-06-10 10:45:42 följande:
    Jag håller med, testlagrets är helt ok! Då gör det inte så mycket heller om man förbrukar 3-4 st. om dagen. Haha!!
    hahahaha, nä precis för det lär jag göra =)
    Men de funkar då så de visar rätt, man vill ju inte missa ÄL =)
  • MaMaS
    Trolltoka skrev 2009-06-10 11:35:10 följande:
    Köpte lite känsligare tester på www.babytime.se Är bra om man har svårt att upptäcka sin ägglossning
    Tack för tipset! Jag tror jag har ganska bra koll på när jag har ÄL, så vill mest kolla att det stämmer =) idag kom iallafall tant röd =(
    Står det bra förklarat hur man ska göra?
  • MaMaS
    Trolltoka skrev 2009-06-10 11:52:50 följande:
    Jo det tycker jag det gör, står både på förpackningarna + att man får med ett litet infoblad. Snabb leverans! Har alltid fått dagen efter om jag beställt innan kl 17
    ok, vad bra =) Annars kan man ju alltid fråga här på FL =) Då ska jag in och beställa och vänta på nästa ÄL.
    Men visst är det så att man får en stegring med de testerna så man vet när det närmar sig, eller?
  • MaMaS
    Trolltoka skrev 2009-06-10 12:01:06 följande:
    Japp. För mig så kom det först svaga streck som vart starkare å starkare för var dag, sen dagen jag fick utslag var det starkare än kontrollstrecket
    ok, vad bra =) hur många dagar innan äl ska man börja med dessa? är det samma som graviditetstest att man ska ta dom med morgonurin?
  • MaMaS
    Summer skrev 2009-06-10 12:07:21 följande:
    Försöker79: Nej, inte morgonurin! Testa mellan kl. 10-20. Bästa tiden att testa är på eftermiddagen har jag hört...lycka till!
    jaha, vad bra att jag frågade det =) tack tack!
  • MaMaS
    Trolltoka skrev 2009-06-10 12:15:06 följande:
    kl 10-22 ska man testa sig med. jag testade två gånger om dagen för att inte missa stegringen eftersom den kan komma snabbt. dagen när jag fick stegring så hade jag kl 10 starkt som kontrollstrecket, kl 22 var det starkare än kontrollstrecket, alltså fullt utslag. Jag började testa en vecka efter mens för att vara säker på att inte missa, var tur att jag körde med stickor den gången eftersom det visade sig att ägglossningen var 2 dagar senare mot vad jag hade förväntat mig! Ibland kan äl-tester ge svagt resultat genom hela cykeln. Men är inte förens det är lika starkt som kontrollstrecket eller starkare som det har gett indikation på full stegring. Så Anna, kan vara både och med andra ord. Jotack det går nog bara bra tror jag Sitter här med halsbränna istället för illamående och fick se ett pickande hjärta i torsdags, inskrivning på tisdag
    ok, ja 2 ggr om dagen kan ju vara bra då. trodde inte stegringen kom så fort =) jag har ganska bra koll när jag har äl, kanske fel på en dag hit eller dit, men det ska jag få koll på nu =) vi prickade äl denna gången, men tyvärr blev det inget iallafall =( hoppas det tar sig nästa gång!!
    så efter det är starkare än kontrollstrecket går det ner igen då och då vet man att man hade äl dagen innan?
    Åh, vad mysigt att få se ett litet hjärta =) inte alls avundsjuk ;) när är det beräknat?
  • MaMaS
    Trolltoka skrev 2009-06-10 12:38:07 följande:
    Menade alltså att man skulle börja testa 11 dagar efter mensens första dag Jag som var otydlig
    ok, tack! =)
  • MaMaS
    Trolltoka skrev 2009-06-10 12:54:35 följande:
    Ja efter att ägget lossnat så sjunker stegringen igen. Testerna indikerar när man har 24-48 timmar till att ägget lossar, alltså ger förvarning om det, men ingen garanti på att ägget verkligen lossnat. Ja det var riktigt mysigt, hade dock svårt å tro på läkaren när hon visade oss det på skärmen eftersom jag var helt inställd på att det skulle gå åt skogen denna gången också (haft 1 ma i v.10+3 och 1mf), så om det går vägen denna gången är det beräknat till 23 januari, så är bara i v.8 ännu Ska se att det är eran tur snart med!
    ok, tack för hjälpen, nu fick ju du svara på allt iallafall ;)
    usch, vad jobbigt med 2 ma, håller tummarna att det går vägen denna gången!!
    ja, det får vi hoppas. när man väl har bestämt sig vill man ju inte vänta på att bli gravid =) Så hoppas, hoppas det funkar nästa gång!!
Svar på tråden Trådiga flytningar, fattar ingenting?