• Äldre 26 May 18:28
    360170 visningar
    3414 svar
    3414
    360170

    Trådiga flytningar, fattar ingenting?

    Det här med trådiga flytningar under äl-perioden, ska trådarna vara synliga eller hur ska man veta att det är trådar i flytningarna?

  • Svar på tråden Trådiga flytningar, fattar ingenting?
  • Äldre 26 May 21:43
    #11
    Tessie80 skrev 2009-05-26 21:34:47 följande:
    Ibland ser man ju att det är flytningar som ligger ovanpå pappret, blanka liksom, är det det då kanske? Som du märker är jag heeelt grön på det här. Kan ingenting... Hehe!
    Ta det mellan fingrarna o glider det lätt som gelé mellan fingrarna så är det ett tecken på ÄL, även att om man tar tumme o pekfinger med flytning emellan o det blir tråd/trådar.
    Man får träna, träna o träna. Kanske inte så trevligt men ofarligt.
    ღ BIM 5/6 ღ
  • Nimris­t
    Äldre 26 May 21:45
    #12

    Hej!
    åhå här kan man ju lära sig något. Har verkligen ingen koll alls på detta med ägglossning, så jag har försökt att läsa på lite. Googlar ögonen ur mig. Men tycker inte att jag blir något klokare för det.
    Och alla ägglossningsuträknare på nätet som jag har testat visar helt olika.
    Men det jag har räknat ut nu själv är att jag borde ha ägglossning nu i veckan... Svårt att veta när mensen kan diffa någon dag hit eller dit.

  • Äldre 26 May 21:50
    #13
    Nimrist skrev 2009-05-26 21:45:15 följande:
    Hej!åhå här kan man ju lära sig något. Har verkligen ingen koll alls på detta med ägglossning, så jag har försökt att läsa på lite. Googlar ögonen ur mig. Men tycker inte att jag blir något klokare för det. Och alla ägglossningsuträknare på nätet som jag har testat visar helt olika.Men det jag har räknat ut nu själv är att jag borde ha ägglossning nu i veckan... Svårt att veta när mensen kan diffa någon dag hit eller dit.
    Kolla in länken på fråga 6, den är faktiskt helt OK.
    Alltid lär man sig ngt nytt o det är ju inte fy skam..
    ღ BIM 5/6 ღ
  • Nimris­t
    Äldre 26 May 21:57
    #14

    Ska kika på den. Något jag undrar över är om man ska ha sex varje dag eller varannan? Läste något om att man ska ha varannan till var tredje dag under ägglossningsveckan. Pga av spermierna så skulle man inte ha för mycket. Någon som vet något om det?

  • Äldre 26 May 22:07
    #15
    Nimrist skrev 2009-05-26 21:57:11 följande:
    Ska kika på den. Något jag undrar över är om man ska ha sex varje dag eller varannan? Läste något om att man ska ha varannan till var tredje dag under ägglossningsveckan. Pga av spermierna så skulle man inte ha för mycket. Någon som vet något om det?
    Finns professorer som rekomenderar var 3e dag men jag personligen tycker att varannan-dag-metoden är bra.
    Spermierna lever ju upp till 72 timmar, de simmar i äggledaren i väntan på ägget så fast du har sex 3 dagar innan ÄL så kan du bli gravid.

    Sen tycker inte jag att sex ska bli ngt påtvingat som ett arbete för att få ett barn, man ska självklart ha sex när lusten faller på (fast det inte alltid är ÄL-tider)
    ღ BIM 5/6 ღ
  • Nimris­t
    Äldre 26 May 22:16
    #16

    Det var som det jag tänkte över. Jag och min sambo har sex i stort sett varje dag. Tänkte bara om det kunde påverka det negativt.

    Jag blev gravid nu i januari men fick ett MA. Och innan det så hade jag inte alls någon aning om när mensen skulle komma för den var oregelbunden efter att jag ätit mini-piller.

    Så nu efter MA, så har jag haft en regelbunden mens på bara 3 månader.
    Och har BIM 12 juni. Hoppas, hoppas att vi får ett plus då.

    Misstänker att det är svårare att få ett plus när man "jagar" det.
    Synd att man inte bara kunde sluta tänka på det

  • Äldre 26 May 22:19
    #17
    Nimrist skrev 2009-05-26 22:16:57 följande:
    Det var som det jag tänkte över. Jag och min sambo har sex i stort sett varje dag. Tänkte bara om det kunde påverka det negativt.Jag blev gravid nu i januari men fick ett MA. Och innan det så hade jag inte alls någon aning om när mensen skulle komma för den var oregelbunden efter att jag ätit mini-piller.Så nu efter MA, så har jag haft en regelbunden mens på bara 3 månader.Och har BIM 12 juni. Hoppas, hoppas att vi får ett plus då.Misstänker att det är svårare att få ett plus när man "jagar" det.Synd att man inte bara kunde sluta tänka på det
    Jag o min man har oxå upplevt ett mf o det var skitjobbigt så vi är inne på vår 2a "riktiga" månad av försök.
    Hade mf i dec-08.
    Kommer inte ihåg symtom fr det för jag upptäckte min grav ganska sent.

    Nu är det bara till att hoppas att det växer ett litet bär i magen...
    ღ BIM 5/6 ღ
  • Nimris­t
    Äldre 26 May 22:27
    #18

    Ja mf är verkligen inte roligt, tyckte kroppen hamnade i sån obalans så pass länge. Jag fick även en infektion och fick åka in på akuten. Var riktigt dålig, så det jag är mest oroad över nu är att jag inte kan bli gravid igen. Men det återstår ju att se

    Jag hade inte alls några symtom förutom att jag kom på att jag gått över tiden med 2 dagar. Det var snarare min sambo som sa att jag troligen är gravid. Det verkar vara en sån sak man känner på sig.

    Håller tummarna för er!

  • Äldre 26 May 22:35
    #19
    Nimrist skrev 2009-05-26 21:45:15 följande:
    Hej! åhå här kan man ju lära sig något. Har verkligen ingen koll alls på detta med ägglossning, så jag har försökt att läsa på lite. Googlar ögonen ur mig. Men tycker inte att jag blir något klokare för det. Och alla ägglossningsuträknare på nätet som jag har testat visar helt olika. Men det jag har räknat ut nu själv är att jag borde ha ägglossning nu i veckan... Svårt att veta när mensen kan diffa någon dag hit eller dit.
    Den där länken verkar mycket bättre än alla äl-stickor i världen. Jag har inte fått något utslag på någon sticka ännu men jag tror att jag har äl nu eller typ i morgon. Tack vare den och alla kunniga här på fl!
    Jag har känt på min tapp och den känns annorlunda för barje gång jag gör det, blir bara mer och mer lik "Pernilles" ägglossningstapp" Det står ju att man ska känna på den tre ggr om dagen så den förändras tydligen ganska snabbt under äl-perioden.
  • Äldre 26 May 22:37
    #20
    sjöberg75 skrev 2009-05-26 21:43:03 följande:
    Ta det mellan fingrarna o glider det lätt som gelé mellan fingrarna så är det ett tecken på ÄL, även att om man tar tumme o pekfinger med flytning emellan o det blir tråd/trådar. Man får träna, träna o träna. Kanske inte så trevligt men ofarligt.
    Ja, det var ju så för mig. Gled väldigt lätt och blev en tjock tråd. Blir lite osäker dock för den gick ju av efter att jag dragit isär fingrarna för långt, det blev inga 25 cm för mig inte, hehe...
Svar på tråden Trådiga flytningar, fattar ingenting?