• Tessie80

    Trådiga flytningar, fattar ingenting?

    Det här med trådiga flytningar under äl-perioden, ska trådarna vara synliga eller hur ska man veta att det är trådar i flytningarna?

  • Svar på tråden Trådiga flytningar, fattar ingenting?
  • browniieee
    Tessie80 skrev 2009-05-28 14:57:48 följande:
    Jag tror att jag har det den 14:e men jag har sån oregelbunden mens så man vet aldrig... Vad var det för tjej? Kommer du ihåg vad hon kallar sig? Tänkte om jag skulle gå in och kolla, vore intressant att se.
    Nej det var läääänge sedan jag såg det Minns inte det nu hehe....
    Jag tror min BIM blir 11:e juni i sånna fall... precis samma dag som BIM för ett år sedan när vi började det hela... Hoppas det betyder NÅGOT!
  • Tessie80
    Trolltoka skrev 2009-05-28 15:05:47 följande:
    *tittar in å fnissar och önskar er alla ett bamsestort lycka till*
    Ja, alla dessa spekulationer och allt sökande efter äl-tecken! Haha!

    browniieee skrev 2009-05-28 15:05:49 följande:
    Nej det var läääänge sedan jag såg det Minns inte det nu hehe.... Jag tror min BIM blir 11:e juni i sånna fall... precis samma dag som BIM för ett år sedan när vi började det hela... Hoppas det betyder NÅGOT!
    Ja, men det kanske är ett tecken! Jag läste förresten också att om man vill veta om det är en äl-flytning man har så kan man testa det i vatten. Man släpper ner det i vattnet och blir det till en klump och sjunker så är det äl. Löser den upp sig så är det något annat.
  • Tessie80

    Ja, det är ju verkligen en hel vetenskap det här. Jag hade ingen aning om allt det här innan det här försöket att bli gravid! Men tack vare dig och alla andra kunniga människor här på fl så vet jag lite bättre nu.

  • Wizz

    Det här med flytningar är ju himla intressant (haha hur det låter), man lär ju känna sin kropp om inte annat.

    Jag blev jättelurad av min kropp, hade inte en enda trådig flytning på sju månader och ingen ägglossningskänning heller. Tänkte att det tar väl ett tag innan den kommer igång efter 17 års p-pillerknaprande. Kommer mycket väl ihåg ägglossningsvärken och jättetrådiga flytningarna jag hade närjag var yngre.

    Gissa om jag blev paff när jag plötsligt var gravid! Jag som hade stenkoll på mina flytningar och inte hade vi sex ofta heller, max en gång i veckan. Känner mig präktigt lurad! :D

    Lycka till tjejer!

  • Anna24

    hej, kikar in här för det står mycket intressant. har en fundering har haft väldigt ont i högra äggstocken nu i två dagar vad kan det bero på är sen med min mens fem dagar? hjälp mig någon
    kram

  • sjöberg75
    Anna24 skrev 2009-05-28 22:21:58 följande:
    hej, kikar in här för det står mycket intressant. har en fundering har haft väldigt ont i högra äggstocken nu i två dagar vad kan det bero på är sen med min mens fem dagar? hjälp mig någonkram
    TA ETT TEST!!
    ღ BIM 5/6 ღ
  • Saramalia

    hihi, denna tråd (!) är grym, tyvärr har inte jag några (kasst skämt..hihi)

    Men jag kollar numera intresserat inne på toan...hihi, vilket nöje man skaffat sig.

    Det brukar man inte diskutera med sina vänner som inte har barn eller ens tänker på att skaffa det.
    Men jag ska nog ta upp det på nästa fika
    "och hur ser dina flytningar ut idag?"

    jag har nog några dagar kvar till ÄL

  • Tessie80
    Saramalia skrev 2009-05-28 23:52:40 följande:
    hihi, denna tråd (!) är grym, tyvärr har inte jag några (kasst skämt..hihi) Men jag kollar numera intresserat inne på toan...hihi, vilket nöje man skaffat sig. Det brukar man inte diskutera med sina vänner som inte har barn eller ens tänker på att skaffa det. Men jag ska nog ta upp det på nästa fika "och hur ser dina flytningar ut idag?" jag har nog några dagar kvar till ÄL
    Ja, det var ett bra skämt! Haha, det tog ett tag innan jag fattade vad du menade...

    Hahaha, nej det är väl inte direkt nåt man tar upp när man sitter och fikar. Jag tror inte att så många vet om det heller känns det som... Av dom som inte hänger här på fl då förstås!
  • Tessie80

    Alltså, jag har haft trådiga flytningar sen i måndags eller tisdags. Ska man ha det så länge om man har äl? Man börjar ju bli lite osäker nu... Är det någon som vet hur det är med vanliga flytningar om det verkligen inte går att göra trådar med dom?
    I går kväll när jag kollade då kunde jag göra trådar om och om igen, dom blev visserligen lite mindre varje gång men det blev trådar hela tiden. Blir det inte det annars?

    Jag ska åka bort nu idag och kommer inte att ha möjlighet att ha sex i kväll och inte i morgon heller tror jag. Dock så hade vi det i förrgår och kvällen innan dess, hoppas bara inte att det är kört för min del då...

Svar på tråden Trådiga flytningar, fattar ingenting?