• Tessie80

    Trådiga flytningar, fattar ingenting?

    Det här med trådiga flytningar under äl-perioden, ska trådarna vara synliga eller hur ska man veta att det är trådar i flytningarna?

  • Svar på tråden Trådiga flytningar, fattar ingenting?
  • browniieee
    Anna24 skrev 2009-05-29 13:52:53 följande:
    Svårt att avvakta men jag vet att jag måste för min egen skull....känns bara så jobbigt när det är olika bud varje test man börjar hoppas och sen försvinner mitt +.
    jag förstår dig precis, jag lovar att jag är i samma position... jag har ju BIM samma dag som jag hade när syskonverkstaden började förra året. Jag hoppas mkt denna gången för det är ett tecken på att "nu har det gått ett år och nu ska ni få ert barn", att vi liksom kommer få en chans! Det är ju ändå exakt samma BIM datum som förra året då vi plusade första gången då det slutade med MA...

    Men vi gör såhär... varje gång du känner dig sugen på att testa.. kom in hit och skriv.. vi får försöka övertala dig om att INTE göra det!
    Ni får ju göra så för mig med sedan för även jag är som du... hade jag inte vetat bättre och råkat testa med ÄL test i förrgår så hade jag trott att jag var gravid... Håll ut, du klarar detta!!
  • anirahtak
    Anna24 skrev 2009-05-29 13:53:16 följande:
    ja använde inte samma test alla ggr första två använde jag cb och tredje gången använde jag rfsu. Ja det är invecklat blir bara så frustrerad när vi så gärna vill ha barn och man inte vet vad som händer. har fått dille på grav test, testat mig typ tre ggr idag. kommer bli sjuk av detta. måste försöka vänta och se.... tack snälla
    Hehe, jag förstår dig helt.. Jag simultantestar för tillfället med grav och äl-test eftersom jag inte känner mig helt 100% övertygad om vilket som är fallet.. Jag har ju haft stickningar och ilningar i äggstockarna i 2 veckor nu och det känns ju lite väl länge om det bara hör till ägglossningen..och de svaga plusen förvirrar, men det digitala visade minus (men om det vanliga är svagt så kanske inte det digitala kunde visa gravid osv), testlagretsstickor skymtar jag supersvag streck på helt plötsligt nu, men äl-testen börjar visa stegring osv osv..och så där kunde jag hålla på en bit till..
    Jag är definitivt test-narkoman just nu, men är även kontrollfreak till vardags..och så är det ju liite spännande att hålla på och doppa stickor nu som då och se vad som kommer fram..;)
    Kanske inte bra, men tja..jag tycker inte jag lider av att hålla på och testa..däremot av att inte vara säker på vad kroppen gör så därför fortsätter jag.. Skulle jag vara gravid skulle jag ju vara i v.7 nu så jag vill gärna veta om det i såfall..
    Och är jag inte det så är det ju väldigt trevligt att det just nu isf är äl, så slapp man den väntan mellan bim och äl..:)
    Läste alldeles precis om en tjej som trodde hon hade äl precis nu igår, eftersom hennes äl test visade fullt utslag..och hon fick en några dagars blödning vid bim..idag testade hon positivt för graviditet! Hon hade bara fått negativa gravtester fram tills nu, d.v.s fram till vecka 8 då..så ja, allt verkar vara möjligt..:)
  • Anna24
    browniieee skrev 2009-05-29 13:57:34 följande:
    jag förstår dig precis, jag lovar att jag är i samma position... jag har ju BIM samma dag som jag hade när syskonverkstaden började förra året. Jag hoppas mkt denna gången för det är ett tecken på att "nu har det gått ett år och nu ska ni få ert barn", att vi liksom kommer få en chans! Det är ju ändå exakt samma BIM datum som förra året då vi plusade första gången då det slutade med MA... Men vi gör såhär... varje gång du känner dig sugen på att testa.. kom in hit och skriv.. vi får försöka övertala dig om att INTE göra det! Ni får ju göra så för mig med sedan för även jag är som du... hade jag inte vetat bättre och råkat testa med ÄL test i förrgår så hade jag trott att jag var gravid... Håll ut, du klarar detta!!
    Är så glad att det finns andra som är i samma sits, finns som ingen att prata med som förstår. jajemen nästa gång hör jag av mig hit först. håller tummarna för dig me
  • Anna24
    anirahtak skrev 2009-05-29 14:13:42 följande:
    Hehe, jag förstår dig helt.. Jag simultantestar för tillfället med grav och äl-test eftersom jag inte känner mig helt 100% övertygad om vilket som är fallet.. Jag har ju haft stickningar och ilningar i äggstockarna i 2 veckor nu och det känns ju lite väl länge om det bara hör till ägglossningen..och de svaga plusen förvirrar, men det digitala visade minus (men om det vanliga är svagt så kanske inte det digitala kunde visa gravid osv), testlagretsstickor skymtar jag supersvag streck på helt plötsligt nu, men äl-testen börjar visa stegring osv osv..och så där kunde jag hålla på en bit till.. Jag är definitivt test-narkoman just nu, men är även kontrollfreak till vardags..och så är det ju liite spännande att hålla på och doppa stickor nu som då och se vad som kommer fram..;) Kanske inte bra, men tja..jag tycker inte jag lider av att hålla på och testa..däremot av att inte vara säker på vad kroppen gör så därför fortsätter jag.. Skulle jag vara gravid skulle jag ju vara i v.7 nu så jag vill gärna veta om det i såfall.. Och är jag inte det så är det ju väldigt trevligt att det just nu isf är äl, så slapp man den väntan mellan bim och äl..:) Läste alldeles precis om en tjej som trodde hon hade äl precis nu igår, eftersom hennes äl test visade fullt utslag..och hon fick en några dagars blödning vid bim..idag testade hon positivt för graviditet! Hon hade bara fått negativa gravtester fram tills nu, d.v.s fram till vecka 8 då..så ja, allt verkar vara möjligt..:)
    Ja som sagt allt verkar möjligt. du känner igen mig helt i det du skriver. det som förvirrar mest är ju törs man lita på det svaga strecket som aldrig blir starkare när man nyss haft ett ma. tror inte att dom som inte är i samma sits kan förstå hur jävla psykande detta är. ursäkta mitt ovårade språk men blir så förbaskad när det bara går på tok hela tiden varför kan saker och ting aldrig bara gå rätt för......
  • Mirabell500

    www.pixbox.se/pic_show_id27790615.html

    Kan det blir starkare än det här? Testade för första gången i mitt liv idag!

    Å undrar som en annan tjej här om vi ska ha sex varje dag nu eller varannan? ( ifall killen skulle ha sämre kvalité på sperman så har jag hört att man bara ska sex varannan dag nämligen)

    Å ska man fortsätta ta äl-test i morgon.. övermorgon?

  • Anna24
    browniieee skrev 2009-05-29 14:59:09 följande:
    oj oj nu känner jag när ägget släpper... kommer garanterat få ett svagt streck ikväll... aj aj...!
    hur känner du när det släpper om jag får fråga:)
  • browniieee
    Anna24 skrev 2009-05-29 14:34:41 följande:
    Är så glad att det finns andra som är i samma sits, finns som ingen att prata med som förstår. jajemen nästa gång hör jag av mig hit först. håller tummarna för dig me
    hehe det är bra det tjejen! Hejja hejja för oss nu
    Mirabell500 skrev 2009-05-29 15:05:22 följande:
    www.pixbox.se/pic_show_id27790615.htmlKan det blir starkare än det här? Testade för första gången i mitt liv idag!Å undrar som en annan tjej här om vi ska ha sex varje dag nu eller varannan? ( ifall killen skulle ha sämre kvalité på sperman så har jag hört att man bara ska sex varannan dag nämligen)Å ska man fortsätta ta äl-test i morgon.. övermorgon?
    jag tycker att det ser ut som ett positivt streck... tror inte det blir starkare än så nej, man ser tydligt att teststrecket är starkare än kontrollstrecket sexa på Jag kommer fortsätta ta ÄL test 2 ggr/dag tills ÄL försvunnit helt.
    Anna24 skrev 2009-05-29 15:06:41 följande:
    hur känner du när det släpper om jag får fråga:)
    Det är liksom en ihållande känsla i äggstocken. Typ som när du springer och får håll vid sidan av magen fast i nedre regionen... ihållande....

    Aj aj fortfarande ont!
  • Imona

    Hej allihopa!
    Jag har läst denna intressanta tråd om flytningar nu och undrar en sak.
    Jag har bara haft mens två gånger sen uttag av spiral och det har varit länge emellan (över 30 dagar), jag fick senaste mensen förra torsdagen och de bruna flytningarna har precis slutat, men ändå så fick jag mycket rikliga och kladdiga (trådiga tyckte jag) flytningar idag.
    Kan det redan vara ägglossning? De förra månaderna har jag känt värk men inte nu? Eller är det ännu bara "efterverkningar" efter mensen?
    När börjar ni testa med ÄL-stickor efter mensen?

    Kanske någon som känner igen sig eller är klok....

    (Hoppas verkligen att det inte är ägglossning nu redan, för jag träffar inte min man förrän på onsdag...)

  • Pippilotta83

    Halloj Brudar!
    Hoppas in här med en liten fråga om det är ok?
    Om man har dessa trådiga ÄL flytningar (pyttelite) blandat med lite vit cremig flytning är det ändå Äl då?
    Fick utslag på Äl stickan i söndags och "tjusade" då.. men jag fick pyttelite äl flytning i går men före och efter den hade jag lite vit cremig !?
    Någon som vet?

Svar på tråden Trådiga flytningar, fattar ingenting?