• Anonym (Straw­berry)
    Äldre 13 Jul 21:40
    161022 visningar
    80 svar
    80
    161022

    Medicinsk abort

    Tråden är gammal, men jag känner ändå att jag vill fylla på med min berättelse här eftersom det säkert finns de som har ett intresse av att läsa gamla trådar i detta ämne. 

    Jag gjorde en medicinsk abort i dag.

    Onsdag: Var på kvinnokliniken och fick Mifegyne, som skulle stoppa graviditeten. Två timmar efter tablettintaget slutade jag upp att ha ont i magen (hade gått med det i två veckors tid). I övrigt kände jag ingenting, varken illamående eller smärtor.

    Torsdag: Inga biverkningar alls, men på kvällen fick jag svagt bruna flytningar. 

    Fredag (i dag): Tillbaka på kvinnokliniken kl 8.00, där jag fick fyra slidpiller som skulle framkalla sammandragningar i livmodern. Valde bort Citodon eller spruta som smärtlindring och tog ist en Voltaren + en Alvedon. Efter en timme kom blödningen igång på allvar, men jag kände ingen smärta. Fem timmar senare hade jag fortfarande inte någon smärta, men fick åka hem. 

    Nu under kvällen när smärtlindringen inte längre håller i sig, är jag lite öm i magen och känner att det svider en aning - men det är också allt. Det känns att jag har ett litet sår inuti, men det hade lika gärna kunnat vara utanpå huden (så lite besväras jag av det rent smärtmässigt).

    Nu vet jag visserligen att alla inte är lika tur som jag, men jag vill bara berätta hur det var för mig och att det faktiskt finns de som inte känner någon fysisk smärta av att genomgå en medicinsk abort.

Svar på tråden Medicinsk abort