• nimble
    Äldre 16 Jun 14:22
    8704 visningar
    48 svar
    48
    8704

    hur blir jag snyggare? jag är så ful

    Anonym skrev 2009-06-14 23:20:34 följande:
    Jag känner mig så ful... fulaste i världen... jag platsar på uglypeople-sajten...jag har haft massor o åter massor av killar o flörtar... jag kollar mig i spegeln o undrar vad de såg? Jag som är så ful..Jag har försökt göra nåt åt det... gått ner i vikt.. känner mej fet ändå.. köpt en massa smink... ser väl aningen bättre ut i det men vem orkar sminka sig varenda eviga dag... alltså sminka ALLT i ansiktet.. köper fina kläder men jag är ful ändå...Har en sambo som anses snygg... ibörjan sa jag åt han att han var alldeles för snygg för mig... han tyckte jag var löjlig.. det gjorde inte jag, jag menade det på fullaste, blodigaste allvarhar massa produkter för håret... håret är glansigt, välvårdat och långt.. och anses fint av andra.. men jag tycker inte om det...Tips på att göra en snyggare?????? plastik kanske men det är så hiskelikt dyrt.. suck...
    Ja, det låter ju inget vidare. Men, varför tar du inte och åker iväg till ett armodigt land, som tex Nigeria, med inbörderskrig och sånt, och spenderar lite tid på ett refuge camp och lite tid ihop med folk som har (riktiga) ..."andra" problem. Jag är säker på att efter ett halvår sisådär, så kommer dina obcessive compulsive tankar vara som bortblåsta och du kanske kan koncentrera dig på...sånt som har nåt av värde.

    Eller varför inte ta och jobba som frivillig på nåt Hospice och lär känna unga mammor som är döende i ex. bröstcancer. Det kanske tar udden av att jorden roterar runt hur du ser ut.

    Eller så kan du ju testa att dejta en kille som är FULARE än dig, för stackare där, du har ju bara haft ursnygga killar. DET kan nog ta på självförtroendet för de flesta! Nej, ta och dejta ett bergstroll och vips, du kommer direkt att känna dig överlägsen.
  • nimble
    Äldre 16 Jun 14:23
    #36

    Anonym (spinkisen) skrev 2009-06-15 00:15:17 följande:


    Nu har jag inte läst hela tråden... Men..TS, vet du va!Istället för att gå och spendera en massa pengar på kirurgi, smink, dyra kläder osv... Spara pengarna och gå en sån där kurs där man få lära sig att stå på sig och tycka om sig själv för den man är!Alternativt att du går och pratar med en kurator eller liknande.Jag betvivlar att du ser ful ut, du kan knappast vara fulare än mig. Å då kan jag säga att jag har en odiagnostiserad hudåkomma (acne/rosacea/ alternativt reumatism) så jag har... ja.. va ska man säga.. skrovlig, gropig, storporig hy med massor av svarta pormaskar. Jag har en stor ful, glänsande näsa, mittemellan 2 osymmetriska ögon, varav mitt högra ögonlock hänger ner på halva ögat och i det vänstra har jag en stor fet knöl i ögonvrån som dessutom visat sig vara en cysta... Jag har s t o r a, gula, sneda tänder, ögonbryn som sitter långt ner och ser ut som en varulv om jag inte plockar dom varje vecka.Jag har sår över halva min högra underarm och vänstra armbåge pga atopiska eksem (vilket jag även har i den högra ögonvrån som dessutom gett mig RYNKOR *blää*). Jag är spinkigare än en tändsticka, vilket resulterar i att jag har stora fula märken på rumpan av "sittbenen". Brösten har fallit ihop efter ammningen, så nu är dom så stripiga att man kan tro att nån har dradit en spackelspade över dom. Stora fötter till en spinkig kropp ser itne heller bra ut, å jag ser jämt ut att ha smutsigt hår trots att jag är nyduschad.MEN, jag trivs med mig själv och har insett att det finns inte så mycket att göra åt saken. Eller ja, jag ska göra en förstoring sen, men mycket mer än så kan jag inte göra. Jag har helt enkelt lärt mig att gilla läget och har i långa perioder undvikit speglar kontrat med självintalning.Så försök hitta hjälp med det psykiska problem du har!
    Jeez, ja, DET lät ruggigt det där...
Svar på tråden hur blir jag snyggare? jag är så ful