• andratider

    Bestämt dig för surrogat mamma?

    Vi har som par utömt alla andra möjligheter och därför startar jag en tråd om det finns fler som vi? som har bestämt sig för en surrogat mamma.

    Kan vi stödja varandra på vägen? Ge varandra råd och peppa varandra? Jag hoppas det finns fler som bestämt sig för denna väg. Skriv här i denna tråden isf.

    Obs, jag startar inte denna tråden som en diskussionstråd om etik och moral i ämnet. Tanken är att vi som är i samma sits ska kunna stödja varandra på vägen.

  • Svar på tråden Bestämt dig för surrogat mamma?
  • karinblarin

    jag gillade ditt tillägg om att det inte var en diskussionstråd om etik och moral i ämnet. Många trådar på den här sajten har för många tyckareoch moralister.
    Jag har inte planerat för n surogat mamma men följer intresserat tråden from nu eftersom jag menar att alla sätt är bra!

  • andratider

    Tack karinblarin, jag hoppas det finns någon mer som mig?

    Det är inget enkelt beslut men det alternativ som kvarstår för oss. Och vi tillhör inte den tappra skara som lyckats någonstans på vägen antingen det har varit IVF, äggdonation eller adoption. Så jag hoppas verkligen det finns fler som vill vara med här.

  • andratider

    Puff puff ingen här på familjeliv? som också bestämt sig för surrogatmamma? Jag har varit på nätet och hittat många forum om detta, men ingen på familjeliv? Lite förvånande faktiskt, men men inget att göra...jag avvaktar och hoppas någon dyker upp, skriver om mig själv så fort jag har något att berätta

  • Bling1975

    Vi är inte där ännu då vi fortfarande hoppas att jag ska kunna behålla ett barn. Men jag har läst en hel del om surrogat i både Indien och USA för att ha en planB igen, min man fick nämligen cancer under tiden vi har försökt och då försvann troligen adoption som alternativ för oss.

    Jag vet ju att det finns svenska par som har lyckats med detta, men än så länge har jag ingenstans läst en hel berättelse om hur allt gick till. Många skriver några få inlägg i början men sedan får man aldrig veta hur det gick. Har dock läst en del solskenshistorier från andra länder på ett utländskt forum för de som använder surrogat i Indien.

    Jag vill egentligen bara önska dig ett stort lycka till, och om ni går vidare så hoppas jag på att få höra mer om er resa.

  • lisand

    Hej

    Jag har börjat vår resa med surrogat, vi får se hur det kommer att gå, detta är vårt tredje försök med surro.

    Kämpa på snart vänder det!
    Lian40

  • Beachlinis

    Hej!

    Jag och min man har i princip bestämt oss för att skaffa syskon till vår son med surrogatmamma i USA. Vi planerar att använda Circle Surrogacy, www.circlesurrogacy.com och har träffade dem när de var i Stockholm i maj.
    Vi hoppas skriva kontrakt vid jul för att förhoppningsvis kunna åka dit nästa sommar och göra provrörsbefruktning och om allt går vägen få syskon 2011.

  • HoppetKärleken

    Vi har starkt funderat på surrogat men vet inte om vi har råd, tycker det är helt vansinne att möjligheten inte finns i Sverige. Har också kikat lite åt USA. Visste inte att de var i Sverige i maj, hur fick ni nys om det, önskar så att jag hade vetat då hade jag absolut försökt träffa dom!

    Beachlinis vet du om de kommer till Sverige varje år?

  • HoppetKärleken

    lisand om jag förstår rätt har ni gjort tre försök med surrogat mamma är det med dina ägg eller någon annans? Hur många försök får man göra och vad kostar de försöken som inte lyckas? Kram och massor med lycka till

  • lisand

    Hej HoppetKärleken

    De första två försöken var med mina ägg men nu den sista gången så var det med en dotor.
    Vill du ha mera info så skriv till min inbox.

    Kram Lian
    PS vänder du dig till Indien så kan man ha råd med en surrogat och där kan du skriva dig och din man på födelsebeviset!

Svar på tråden Bestämt dig för surrogat mamma?