Inlägg från: Romii |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Tips inför alanya resan nästa vecka?

    var nyss i alanya.. vattenlandet i centrala alanya är superbra.. betala på plats och inte av hotelerna!! dom tar sånna överpriser att man nästan blev arg!! heheheh
    dalmatas heter hållplaten och du kan ta bussen som kostar 1lira per pers.. förutom barn det åker gratis..

    jeep safari är roligt.. igen betala inte på hotelet utan fråga på hotelet och sedan frågar ni runt på de olika resebyråer som finns överallt.. ta det bästa priset eftersom alla turer ser likadana ut..

    och vill du bli brun och fin utan att stressa på stranden.. rekomenderar jag en dag på båt.. man blir brun även om man sitter i skuggan och under tak så ta på dig solskydd.. ta inte me småbarn då de kan döö av bli utråkad och av värmen hehe..

    hamam.. turkiskt bad är jättebra.. men samma sak där med hotelet det tar överpriser!! och undvik de stora företag för att det känns som man är i ett rullande band och hela iden med hamam är juh att njuta och slappna av.. går du till nån som är för populär så känns det opersonligt och du får gå i grupper.. så hör dig för..
    det tog kanske 3tim för oss att vara där.. men behandligen tog bara kanske 2tim knappt!! och det var för att man fick vänta på allt och alla att bli färdiga..

  • Anonym (Kaffedraken)

    den heter aquacenter och ligger på dalmatash vid kleopatra sidan.. du har burgerking precis brevid och en bensinmack..

Svar på tråden Tips inför alanya resan nästa vecka?