• Living­Easy
    Äldre 12 Jul 01:13
    55505 visningar
    34 svar
    34
    55505

    Är det några tjejer som gillar piss sex?

    Anonym (bullegull) skrev 2009-07-11 23:43:46 följande:


    yes, jag kan gå igång som fan på det :)jag kan tända på lite olika saker, dels folk som (medvetet då, jag ser inget erotiskt i olyckor) kissar på sig.. tex en tjej i jeans skyndar sig hem, inser snabbt att hon har glömt nyckeln och försöker hålla sig till hennes kille kommer hem. misslyckas fatalt och kissar på sig, sedan kommer pojkvännen och ser henne.gillar även tanken på att binda fast min älskare, sätta mig på hans bröst och kissa på honom. eller kissa på hans kuk medan han runkar.eller varför inte bli pissad på fittan medan man onanerar...?jag vill inte ha det i munnen, och jag föredrar "vattnigt" kiss :p
    Dessa fantasier är väl ungefär där jag är oxå. Har försökt leda in nån tjej på det spåret men vi pratade bara om det, fick lite fyllekiss på handen 1 gång.
    Hade ett erbjudande en gång men avböjde då...
  • Living­Easy
    Äldre 12 Jul 16:13
    #16

    Anonym (maja) skrev 2009-07-12 12:41:59 följande:


    Ska testa kissex om ett litet tag är det tänkt. Men vill nog inte ta i munnen första gången. Kanske på läpparna, fittan å brösten är bäst att testa först. Ser fram emot att få testa å se om jag känner mig förnedrad, upphetsad eller bara äcklad.Men en fråga. Om en man är kåt och har stånd, kan han verkligen kissa då? Trodde urinröret lixom "blockerades" vid stånd? Hur fungerar det då om han bara blir hård vid tanken på att kissa på någon? Tips?! haha =)
    Man kan kissa om man har lite halvstånd...
    Det jag va när aatt få till vas med mitt ex när vi kom hemm fulla och stod redan nakna i badrummet. Had bara vart att gå in i duscheen liksom.
Svar på tråden Är det några tjejer som gillar piss sex?