• Anonym
    Äldre 12 Jul 01:25
    55743 visningar
    34 svar
    34
    55743

    Är det några tjejer som gillar piss sex?

    inte min grej alls.
    Hade det varit min sambos hde jag kunnat testa men inte varit lite rädd för att väcka en sovande drake.

  • Anonym
    Äldre 12 Jul 16:43
    #18

    Anonym (maja) skrev 2009-07-12 12:41:59 följande:


    Ska testa kissex om ett litet tag är det tänkt. Men vill nog inte ta i munnen första gången. Kanske på läpparna, fittan å brösten är bäst att testa först. Ser fram emot att få testa å se om jag känner mig förnedrad, upphetsad eller bara äcklad. Men en fråga. Om en man är kåt och har stånd, kan han verkligen kissa då? Trodde urinröret lixom "blockerades" vid stånd? Hur fungerar det då om han bara blir hård vid tanken på att kissa på någon? Tips?! haha =)
    jodå det går att kissa ändå, men det gäller att komma på knepet
  • Anonym
    Äldre 25 Jul 19:42
    #22
    Anonym skrev 2009-07-12 16:43:11 följande:
    Anonym (maja) skrev 2009-07-12 12:41:59 följande: jodå det går att kissa ändå, men det gäller att komma på knepet
    vilket knep?
  • Anonym
    Äldre 6 Jan 09:59
    #29

    Har testat kiss-sex men det innebär inte att det måste hamna just i munnen.
     Skulle gärna göra om det (men som sagt inte i munnen) men sambon
    gillar INTE den idén.  

  • Anonym
    Äldre 6 Jan 11:07
    #30

    Inte så ovanligt (kolla trådarna om kink och fantasier). Har stött på ett par personer som gillat det IRL också, bland annat min nuvarande. Men det är lite speciellt och stämningen/tillfället måste verkligen vara det rätta.

      Frågan är varför det fortfarande är så tabu? Urin i sig är ju helt sterilt när det är färskt och smaken/lukten kan ju kontrolleras väldigt väl av de deltagande. Det handlar väl om närheten till/att vi associerar det till det andra typen av toabesök, vilket egentligen är ganska felaktigt; avföring är ju fyllt av bakterier och rent utsagt farligt, vi har starka instinkter som säger att det ser ut/luktar äckligt, dessa instinkter triggas inte alls av färskt urin.
      Å andra sidan handlar det väl mycket om just tabuet. Varken jag eller min partner är intresserade av att förnedra/bli förnedrade (eller, jo, lite kanske) men vi gillar båda just detta. Jag tror det handlar om att ge sig hän, att bryta mot normer, att visa för sin partner hur långt man är villig att gå.

    För den som är intresserad: drick mycket champagne, fruktjuicer och minneralvatten, under många timmar. Hela kroppen ska liksom bubbla av alkohol och upphetsning. Ingen stark mat, inget kaffe eller andra koncentrerade drycker. Då smakar/luktar det faktiskt i stort sett ingenting, och det lilla som ändå finns är bara behagligt. Skölj ut salterna/gifterna ur kroppen så blir det upphetsande men egentligen harmlöst. It's a mind thing.

    Faktum är att bland prostituerade i Paris (och säkert på många andra ställen) - åtminstone fram till 1900-talets början - var det kutym att hon kissade (så att kunden såg det) innan akten eftersom många män blev mer/snabbare upphetsade varvid det hela tog mindre tid. Bara en observation, utan att anlägga några moraliska synpunkter i övrigt. Det finns också erotisk konst som tycks visa kissande som en del av sexakten åtminstone från renässansen och framåt (och tänk på myten om Danae och guldregnet, snacka om att gömma saker helt öppet) så det är ingen ny perversion.

    Män kan absolut kissa med erektion, men det är svårt och en träningsfråga. Det är betydligt enklare när den är halvstyv.

Svar på tråden Är det några tjejer som gillar piss sex?