Forum Hälsa: Hälsa - Kropp & själ
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Ta inte vaccinet!

  Fre 17 jul 2009 10:28 Läst 49530 gånger Totalt 697 svar
  Karalo­ve
  Visa endast
  Fre 17 jul 2009 10:28

  Vaccinering mot svininfluensa kan skada din hälsa allvarligt. Det finns inga tecken på att svininfluensan har utvecklats till en pandemi eller att den är i närheten så farlig som den framställs i media. Vaccinet säljs till svenska landsting av ett företag som heter GlaxoSmithKline som är känt för sin korruption och hänsynslösa metoder samt att de fullständigt ignorerar effekterna av vaccinerna och andra mediciner som de tjänar enorma summor på.

  Vaccinet är otestat, giftigt och extremt farligt för det mänskliga immunförsvaret. Ta det inte. Eller om du inte tror på vad som står i den här texten: ta åtminstone reda på den andra sidan av saken innan du tar ett beslut som kommer att påverka resten av ditt liv.

  Det här med svininfluensa är inget nytt. 1976 varnade media och myndigheter i USA om svininfluensan och man blåste upp det till orimliga proportioner och sa att det skulle bli en pandemi om inte alla vaccinerade sig. Många gjorde det. Efteråt stämde 4000 amerikaner läkemedelsföretagen på biljoner p.ga. skadorna det orsakade. Skadorna var ofta neurologiska som i vissa fall ledde till förlamning. Ändå var dessa 4000 bara de som gick så långt som att stämma. Mörkertalet för skadorna kan man bara gissa sig till.

  www.alliansupproret.se/2009/07/10/svininfluensan-1976-folk-blev-sjuka-av-vaccinet/
  Jag hörde på p3 häromdan (skrivet den 16e juli) att man först vill vaccinera människor som är sjuka och gravida kvinnor. Vaccin är olika gifter som sätter igång immunförsvaret. I många vacciner finns det kvicksilver, formaldehyd, djurproteiner (orsakar infektioner) och ämnen som kommer från aborterade foster. Min åsikt är att vaccin i över huvudtaget är skadligt och inte skyddar utan gör människor sjuka, men om en människa redan är sjuk och hennes immunförsvar redan försvagat och man under den perioden får ett vaccin kan det sluta i katastrof och foster är mycket känsliga för kemiska attacker. Det betyder inte att det är säkert att ta vaccinet om du är frisk!

  Vaccinet de tänker använda i den här massvaccineringen heter pandemrix. När jag skrev den här texten hade det inte gått igenom regeringens kontroller och därför var de stammar man skulle tillsätta det inte bestämda, eller snarare inte officiella ännu. Däremot fick jag reda på innehållet i prototypvaccinet när jag ringde till GlaxoSmithKline:

  Skvalen (10,6 mg)
  DL alfa tokoferol (11,86 mg)
  Polysorbat80 (4,85 mg)
  Stammar odlade i ägg

  Hjälpämnen:
  Polysorbat 80
  Octosynol10
  Tiomersal (5 mkr)
  Natriumklorid
  Dinatriumvätefosfat
  Kaliumvätefosfat
  Kaliumklorid

  Emulsion:
  Natriumklorid
  Dinatriumvätefosfat
  Kaliumdivätefosfat
  Kaliumklorid

  Jag vet inte vad alla de här ämnena betyder och vad de har för biverkningar, men några känner jag igen. Tiomersal t.ex. är en form av kvicksilver. I många år har människor som drabbats av biverkningar av vaccin som innehåller kvicksilver försökt att göra sig hörda på grund av skadorna de har fått. Kvicksilver är ett gift som det inte finns något acceptabelt gränsvärde för. På pandemrix produktresume nämns också en rad andra ämnen som damen jag pratade med inte nämnde. Bland annat formaldehyd som är ett neurotoxin som orsakar cancer, insomnia, hosta, illamående, näsblod m.m.
  www.kvicksilver.org
  Kemikalierna som bildar tiomersal är dödliga och orsakar cancer, hjärn och leverskador. Fosfater kväver alla former av vattenlevande djur och återfinns vanligast bland diskmedel för diskmaskiner och tvättmedel. På pandemrix produktresume nämns också en rad andra ämnen som damen jag pratade med inte nämnde. Bland annat formaldehyd som är ett neurotoxin som orsakar cancer, insomnia, hosta, illamående, näsblod m.m.

  På produktresumen för pandemrix (www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/pandemrix/H-832-PI-sv.pdf) står det:
  ? Tidigare händelse av en anafylaktisk (dvs livshotande) reaktion mot någon av de ingående komponenterna i vaccinet eller spårrester (ägg och kycklingprotein, ovalbumin, formaldehyd, gentamicinsulfat och natriumdeoxikolat). I en pandemisk situation kan det emellertid vara lämpligt att ändå ge vaccinet, förutsatt att utrustning för återupplivning finns omedelbart tillgänglig om behov uppstår.?

  Tänk själv.

  globalresearch.ca/index.php&aid=14370
  www.infowars.com/brits-tell-goons-with-needles-to-stick-it-where-the-sun-dont-shine/  www.infowars.com/journalist-fired-over-flu-pandemic-lawsuit/
  www.klokast.se/siem/Phillips.html

  (Skrivet av Sara Henrysson, sarahenrysson@ymail.com)

  TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-07-17 13:01
  Jag hade fel om pandemi, efter som det är en influensa som finns globalt så är det per definition det. Jag ber om ursäkt för den missen, men snälla, avskriv inte allt jag säger för det utan ta reda på information om vaccinet och svininfluensan själva... inte bara från officiella källor och WHO. Det finns en annan sida av den här saken. Jag vet att jag inte verkar seriös för er, men jag vill bara varna er. Sedan är det upp till er. Tack för era svar.

 • Drakfi­sk
  Visa endast
  Fre 17 jul 2009 10:29 #1

  Äh vilket trams. Har folk inget bättre för sig än att sprida konspirationsteorier?

  Vaccinera er om ni vill eller låt bli, mig kvittar det.

 • Fre 17 jul 2009 10:30 #2

  mend et är väl inte media som fastsäller eller graderar pandemier?
  har who ettt finger med i spelet också då?


  det är tammefan roligt nästan jämt
 • Fre 17 jul 2009 10:32 #3

   Blir så trött på skrämselpropaganda och hysteriska konspirationsteorier. Låt alla få bilda sig en egen uppfattning istället.


  //Maggis
 • Fre 17 jul 2009 10:32 #4

  Alla vaccin har biverkningar... inget nytt med det!

 • Fre 17 jul 2009 10:36 #5
  puss skrev 2009-07-17 10:30:10 följande:
  mend et är väl inte media som fastsäller eller graderar pandemier?har who ettt finger med i spelet också då?
  Jo, typ.
  Däremot så är media helt förfärliga med att piska upp värstascenarion som kanske inte riktigt behöver korrelera med verkligheten. Jag föredrar att följa utvecklingen från seriösare källor. Då slipper man bli galen av oro.
  //Maggis
 • Fre 17 jul 2009 10:38 #6

  såklart har alla mediciner och vacciner biverkningar.
  men det är ju inte media som bestämmer om det är en pandemi eller ens om det ska bli massvaccinering eller inte. de meddelar bara befolkningen om att det blir det, det är högre instanster som vet vad de gör som bestämmer sånt. (smittskyddsinstitutet, WHO)


  27okt-08 tittade min lilla prins Filip ut :)
 • Hallon­båten
  Visa endast
  Fre 17 jul 2009 10:39 #7

  Men herregud. För det första väljer jag att tro att läkemedelsindustrin har gått smått framåt sedan 1976. FÖr det andra så har WHO graderat smittan till en pandemi. Inte media.


  *Melvin 050715* + BF okt.
 • Fre 17 jul 2009 10:40 #8
  Maggis skrev 2009-07-17 10:36:10 följande:
  Jo, typ. Däremot så är media helt förfärliga med att piska upp värstascenarion som kanske inte riktigt behöver korrelera med verkligheten. Jag föredrar att följa utvecklingen från seriösare källor. Då slipper man bli galen av oro.
  who känns rätt seriöst tycker jag.
  det är tammefan roligt nästan jämt
 • Spicy Women
  Visa endast
  Fre 17 jul 2009 10:42 #9

  Jag litar på WHO. Så här ska det vaccineras.

 • Fre 17 jul 2009 10:47 #10

  Jag förstår inte riktigt upprördheten över att det finns någon som tjänar pengar på tex vaccinframställning. Hallå, vi lever i ett kapitalistiskt samhälle! Att tjäna pengar på sånt som tillverkas är liksom själva drivkraften i utvecklingen.

SE VÅRA MEST POPULÄRA KLIPP JUST NU

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll