• Karalo­ve
    Äldre 17 Jul 10:28
    56038 visningar
    697 svar
    697
    56038

    Ta inte vaccinet!

    Vaccinering mot svininfluensa kan skada din hälsa allvarligt. Det finns inga tecken på att svininfluensan har utvecklats till en pandemi eller att den är i närheten så farlig som den framställs i media. Vaccinet säljs till svenska landsting av ett företag som heter GlaxoSmithKline som är känt för sin korruption och hänsynslösa metoder samt att de fullständigt ignorerar effekterna av vaccinerna och andra mediciner som de tjänar enorma summor på.

    Vaccinet är otestat, giftigt och extremt farligt för det mänskliga immunförsvaret. Ta det inte. Eller om du inte tror på vad som står i den här texten: ta åtminstone reda på den andra sidan av saken innan du tar ett beslut som kommer att påverka resten av ditt liv.

    Det här med svininfluensa är inget nytt. 1976 varnade media och myndigheter i USA om svininfluensan och man blåste upp det till orimliga proportioner och sa att det skulle bli en pandemi om inte alla vaccinerade sig. Många gjorde det. Efteråt stämde 4000 amerikaner läkemedelsföretagen på biljoner p.ga. skadorna det orsakade. Skadorna var ofta neurologiska som i vissa fall ledde till förlamning. Ändå var dessa 4000 bara de som gick så långt som att stämma. Mörkertalet för skadorna kan man bara gissa sig till.

    www.alliansupproret.se/2009/07/10/svininfluensan-1976-folk-blev-sjuka-av-vaccinet/
    Jag hörde på p3 häromdan (skrivet den 16e juli) att man först vill vaccinera människor som är sjuka och gravida kvinnor. Vaccin är olika gifter som sätter igång immunförsvaret. I många vacciner finns det kvicksilver, formaldehyd, djurproteiner (orsakar infektioner) och ämnen som kommer från aborterade foster. Min åsikt är att vaccin i över huvudtaget är skadligt och inte skyddar utan gör människor sjuka, men om en människa redan är sjuk och hennes immunförsvar redan försvagat och man under den perioden får ett vaccin kan det sluta i katastrof och foster är mycket känsliga för kemiska attacker. Det betyder inte att det är säkert att ta vaccinet om du är frisk!

    Vaccinet de tänker använda i den här massvaccineringen heter pandemrix. När jag skrev den här texten hade det inte gått igenom regeringens kontroller och därför var de stammar man skulle tillsätta det inte bestämda, eller snarare inte officiella ännu. Däremot fick jag reda på innehållet i prototypvaccinet när jag ringde till GlaxoSmithKline:

    Skvalen (10,6 mg)
    DL alfa tokoferol (11,86 mg)
    Polysorbat80 (4,85 mg)
    Stammar odlade i ägg

    Hjälpämnen:
    Polysorbat 80
    Octosynol10
    Tiomersal (5 mkr)
    Natriumklorid
    Dinatriumvätefosfat
    Kaliumvätefosfat
    Kaliumklorid

    Emulsion:
    Natriumklorid
    Dinatriumvätefosfat
    Kaliumdivätefosfat
    Kaliumklorid

    Jag vet inte vad alla de här ämnena betyder och vad de har för biverkningar, men några känner jag igen. Tiomersal t.ex. är en form av kvicksilver. I många år har människor som drabbats av biverkningar av vaccin som innehåller kvicksilver försökt att göra sig hörda på grund av skadorna de har fått. Kvicksilver är ett gift som det inte finns något acceptabelt gränsvärde för. På pandemrix produktresume nämns också en rad andra ämnen som damen jag pratade med inte nämnde. Bland annat formaldehyd som är ett neurotoxin som orsakar cancer, insomnia, hosta, illamående, näsblod m.m.
    www.kvicksilver.org
    Kemikalierna som bildar tiomersal är dödliga och orsakar cancer, hjärn och leverskador. Fosfater kväver alla former av vattenlevande djur och återfinns vanligast bland diskmedel för diskmaskiner och tvättmedel. På pandemrix produktresume nämns också en rad andra ämnen som damen jag pratade med inte nämnde. Bland annat formaldehyd som är ett neurotoxin som orsakar cancer, insomnia, hosta, illamående, näsblod m.m.

    På produktresumen för pandemrix (www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/pandemrix/H-832-PI-sv.pdf) står det:
    ? Tidigare händelse av en anafylaktisk (dvs livshotande) reaktion mot någon av de ingående komponenterna i vaccinet eller spårrester (ägg och kycklingprotein, ovalbumin, formaldehyd, gentamicinsulfat och natriumdeoxikolat). I en pandemisk situation kan det emellertid vara lämpligt att ändå ge vaccinet, förutsatt att utrustning för återupplivning finns omedelbart tillgänglig om behov uppstår.?

    Tänk själv.

    globalresearch.ca/index.php&aid=14370
    www.infowars.com/brits-tell-goons-with-needles-to-stick-it-where-the-sun-dont-shine/



    www.infowars.com/journalist-fired-over-flu-pandemic-lawsuit/
    www.klokast.se/siem/Phillips.html

    (Skrivet av Sara Henrysson, sarahenrysson@ymail.com)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-07-17 13:01
    Jag hade fel om pandemi, efter som det är en influensa som finns globalt så är det per definition det. Jag ber om ursäkt för den missen, men snälla, avskriv inte allt jag säger för det utan ta reda på information om vaccinet och svininfluensan själva... inte bara från officiella källor och WHO. Det finns en annan sida av den här saken. Jag vet att jag inte verkar seriös för er, men jag vill bara varna er. Sedan är det upp till er. Tack för era svar.

  • Svar på tråden Ta inte vaccinet!
  • MmedM
    Äldre 17 Jul 18:55
    Pirog skrev 2009-07-17 18:47:49 följande:
    Obs! vaccinet är nytt och inte tillräckligt testat, massvaccinationen är till för ekonomin alltså att landet stannar upp om alla blir sjuka, inte för att rädda de eventuella 0,5 procent som dödligheten ligger på.Mitt största ansvar är för mina barn och om de inte får vaccineras pga osäkert vaccin anser jag att vaccinet inte är tillräckligt testat för oss andra heller
    Jag förstår dig helt, är själv gravid och tveksam. Tamiflu är ju dock testat och godkänt samt använt i många år. Det är inget vaccin, men virushämmande. Lutar åt att ta det faktiskt...
  • Äldre 17 Jul 18:56

    Jag tycker hur som helst att det är oroväckande att så många kärnfriska unga människor dött- människor som inte tillhört någon riskgrupp. Tror att det är detta som gör att många blir rädda.

  • Äldre 17 Jul 19:00

    Vad tror ni om den här artikeln från Expressen idag: www.expressen.se/Nyheter/1.1643065/england-varnar-350-doda-varje-dag

    Är det någon som vill skrämmas eller menar de allvar?

  • MmedM
    Äldre 17 Jul 19:01
    Monismonis skrev 2009-07-17 18:56:21 följande:
    Jag tycker hur som helst att det är oroväckande att så många kärnfriska unga människor dött- människor som inte tillhört någon riskgrupp. Tror att det är detta som gör att många blir rädda.
    Jag tror snarare att det är medias skrämselbevakning som gör folk rädda - helt i onödan. Svininfluensan har ju fortfarande inte högre dödlighet är "vanliga" influensor, som kommer årligen.
  • MmedM
    Äldre 17 Jul 19:05
    Monismonis skrev 2009-07-17 19:00:44 följande:
    Vad tror ni om den här artikeln från Expressen idag: www.expressen.se/Nyheter/1.1643065/england-va...Är det någon som vill skrämmas eller menar de allvar?
    Vad säljer flest lösnummer? Sålänge de skriver ord som "KAN vara farligare" är de safe. Det kan ju inte skriva att det de facto är farligare eftersom det ännu inte finns bevis för det. Expressen och Aftonbladet är helt enkelt inte pålitliga källor, bättre med smittskyddsinstitutet eller din värdcentral.
  • Äldre 17 Jul 19:11
    MmedM skrev 2009-07-17 19:05:15 följande:
    Vad säljer flest lösnummer? Sålänge de skriver ord som "KAN vara farligare" är de safe. Det kan ju inte skriva att det de facto är farligare eftersom det ännu inte finns bevis för det. Expressen och Aftonbladet är helt enkelt inte pålitliga källor, bättre med smittskyddsinstitutet eller din värdcentral.
    Jo... bah...
  • Äldre 17 Jul 19:11

    Jag ska sluta läsa nyheterna...

  • Queen7­0
    Äldre 17 Jul 19:13

    Jag håller med dig TS, vidare rekomenderar jag alla att inte gå ut, utan sin foliehatt.

  • Äldre 17 Jul 19:13

    Jag tänker ta vaccinet ,jag har kronisk sjukdom

  • Meli
    Äldre 17 Jul 19:17

    Att vacciner i allmänhet är skadliga är bara sånt skitsnack. Så många människor som lever idag tack vara vaccin, och att man lyckats utrota smittkoppor tack vare vaccinet tex.

    Att få röda hund efter pubertetet kan göra en man steril och röda hund kan döda ett foster. Dessa sjukdomar får man inte idag tack vare vaccinationer.
    Mässling är en rätt allvarlig sjukdom som kan orsaka olika skador.

    KOm inte och säg att vacciner är dåliga, det är någon sorts konspirationsteori man tror på om man tror det.

    Ang vaccinet mot svininfluensan kan jag inte uttala mig, men jag har svårt att tro att det skulle vara farligt.

    Ett vaccin är ofta som att få sjukdomen i mycket mycket mild grad, varför det borde vara mycket farligare att få sjukdomen än att få vaccinet.

Svar på tråden Ta inte vaccinet!