• Anonym

    Gift otrogen kvinna.

    När du känner att du inte levt färdigt ännu, menar du då att du känner att giftermål och det där innebär att livet är slut?

    Du ska inte tro att du kan leva färdig och bli nöjd, för att därefter göra "det där man ska" eller nåt.

  • Anonym

    Jag har en kompis som var otrogen mot sin kille, när hon ville avsluta förhållandet med älskaren så fick han fnatt. Han ringde upp min kompis man och berättade alltihop och föröskte göra allt för att få dem att skiljas. Han lyckades inte utan dem är fortfarande tillsammans än idag.

    Tänk efter vad det är ni håller på med och att era män kan få reda på er otrohet från annat håll!

  • Anonym

    Ohh jag känner igen mig. Nu är det bara så här att gräset är INTE grönare på andra sidan. Vardagen kommer ifatt alla människor och då kanske han inte är lika goo och mysig som din man är. Spänning är kul, men det finns saker som är viktigare än det..Trygghet?

    Jag har varit kär i andra män under 2 av mina förhållande,,jag tänkte på dem hela tiden och hur livet skulle bli méd dem istället.. Men slutar man träffas och pratas vid så bleknar dem känslorna och man idiotförklarar sig själv hur man ens kunde sjunka så lågt att hysa känslor för andra.

    Min man är underbar och vi har en djup och tillitsfull relation idag.
    Jag kan inte säga att jag ALDRIG kommer att bli lite småkär i ngn annan man...MEN det ska jäkligt mycket till för jag har det så jäkla bra och det enda det kommer leda till är lite pirr och spänning. Och det är inget som håller på sikt..

    Mitt råd till dig är att resa bort med din man, radera den andras nummer och gå vidare med ditt liv i ditt äktenskap...du kommer snart att glömma och skratta åt detta lilla missöde

  • Anonym

    Anonym (Tänk efter) skrev 2009-07-27 15:46:25 följande:


    Om du har känslor för din man, så hoppar man inte iväg till nån annan. Du skrev även du var för'älskad i den här nye. Sätt dig tänk efter vad du vill med ditt liv. Något är inte som det ska just nu hos dig, tror du vet svaret inom dig. Lycka till
    Varför kan inte ts vara kär i båda!?

    Anonym (förvirrad idiot) skrev 2009-07-27 15:42:04 följande:
    jag tror att det är lättare att göra så. Man blundra för sanningen för att komma lättare undan. Men i hjärtat känner man ju till sitt snedsteg.
    Och att då vara ärlig är väl inte så dumt? Jag kan bara tala för min man och han vill veta hur saker ÄR. Jag är likadan...
  • Anonym

    Anonym (Tänk efter) skrev 2009-07-28 10:06:45 följande:


    För mig kan man bara vara kär i en: Sen hur det är för er andra kan jag inte svara på, men är det så, så visst kan hon va det. Då blir det inte lätt för henne, då vill honsäkert ha båda, flergifte kanske står på lut:)
    Förstår din lustighet, men flersamma förhållanden är ju klart funktionella :)
    Och hurvida det blir lätt för henne eller ej är svårt att säga. Tycker det verkar klart jobbigare sits hon är i nu...
  • Anonym

    Anonym (svårt) skrev 2009-07-31 02:30:04 följande:


    Jag kan faktiskt förstå dig. Tycker några varit rätt elaka mot dig här i tråden. Jag tror faktiskt ts ville ha råd.Är man i en sådan här situation så vet man faktisk inte vad man vill och man kan ha kännslor för fler men på olika sätt. Jag gillar inte alls otrohet men har ändå hamnat i en liknande situation vilket också är delvis mitt egna fel och nu står jag i valet och kvalet. Jag vet inte om jag verkligen älskar min man och vill fortsätta med honom eller om jag är så intresseraad och vill utfoska den andra mannen som kommit in i mitt liv. Åh ja jag har dåligt samvete mot min man (nu har jag inte hoppat i säng med någon annan och kommer inte göra det heller men min ''gräns'' för vad som är acceptabelt har raderats) . man mår inte alls bra i en sådan här sits. Så mitt råd till dig är att ta det lugnt och gör inget förhastat som du kan få ångra. Jag avvaktar själv och försöker känna efter vad jag vill. Har än inte kommit på något vettigt. Hoppas du kommer fram till hur du vill ha det.   
    Vadå gör inget förhastat... hur lång tid ska du stjäla av din mans liv för att du inte kan bestämma dig? Hur länge ska han behöva sitta på avbytarbänken och må dåligt över att fundera på vad han gör för fel när han inte ens kan hjälpa det?
  • Anonym

    Ja vem har sagt att det skall vara lätt i livet. Jag tror helt klart att man kan älska mer än en man, sedan är det ju en moralisk / etisk fråga hur man hanterar situationen.

    Har inget bra råd att ge dig, kanske borde du ta en paus från mannen du nyligen mött och känna efter vad du egentligen vill? Om du fortsätter träffa honom utan att ta ett aktivt beslut är risken stor att det drar iväg och sedankanske du ångrar dig... Om du verkligen älskar din make så försök ta det lite lugnt, antar att du inte vill såra honom.

  • Anonym

    hej,

    När jag läste om din otrohet så kände jag direkt att jag tycke väldigt synd om din man. Sen tänkte jag..du kanske gift dig för snabbt utan att ha levt ut. Jag tyckte det var synd om dig att det var så hårda bud..då (jag tror) att många fler killar än tjejer är otrogna.. Hade det varit en man som skrivit detta hade jag kanske inte varit lika förstående. Jag tycker inte det är bra det du har gjort men samtidigt styr man inte över känslor..synd bara att du hann gifta dig innan.

    Jag har i tidigare förhållande varit den som blivit bedragen..glöm inte att:
    - Den som är otrogen lider mest
    - Det slutar alltid illa..folk blir sårade..man skapar tumult i folks liv..även i nära och kära som tappa tro för en.
    - Förhållande som börjar med otrohet slutar ganska ofta med otrohet
    - Om du lämnar ditt förhållande - tänk noga innan du binder dig, historien upprepar ganska ofta sig själv
    - Tänk noga innan du lämnar din man..giftemal är inget banalt..det är tänkt att vara en livslång engagemang och inte något man bara gör så där.
    - Många förhållande ta slut direkt när otrohet avslöjas..andra bara ta längre tid innan de tar slut. Om du väljer att fortsätta med din man så har ni MYCKET jobb framför er att bygga upp förtroende osv igen. För en del går inte det. Men man måste var villig att jobba på det. Om din man nu kan förlåta det.

    Även om jag inte känner dig så tycker jag synd om din man och om dig...och hoppas att det löser sig.

Svar på tråden Gift otrogen kvinna.