• Anonym (vet!)

    Gift otrogen kvinna.

    Hej söta du!

    Jag vet precis vad du går igenom... jag har gått igenom precis samma sak och det e inget kul!

    vi hade varit gifta i ett o ett halvt år! och helt plötsligt kommer denna kille in i mitt liv o jag faller pladask!
    Jag älskade min man och vi har en son tillsammans som vid den tiden va 2,5 år!!

    Jag vet inte riktigt vad som hände... o jag förälskade mig i denna kille med... vi hade ett litet äventyr på nästan en månad till jag vakna upp en dag o kom på mig själv! Va fan höll jag på med?!!
    Tur som f*n att den dagen kom..... för det va då jag kom på att jag verkligen älskade min man.... och jag hade nog inte kunnat lämna honom.. och om jag hade gjortt det hade jag ångrat mig för resten av mitt liv... Det är inte lätt att hitta bra män... o denna killen va en fantasii som jag VERKLIGEN gillade, men i verkligeheten hade det aldrig funkat!
    Ta en bra tid för dig själv och överväg situationen! Du vet den gamla vanliga vågen.... Kram o tryck inte ner dig själv! Första åren i ett äktenskap e skit svåra!

  • Anonym (vet!)

    Anonym (förvirrad idiot) skrev 2009-07-24 14:57:06 följande:


    Jag är fruktansvärt kär i min man och kan inte leva utan honom.Men kan samtidigt inte släppa denna nya stormande förälskelse...
    Det kommer ta tid!! men man kan!! För mig tog det säker upp till ett år!
  • Anonym (vet!)

    Anonym (förvirrad idiot) skrev 2009-07-24 14:59:28 följande:


    Anonym (vet!) skrev 2009-07-24 14:55:22 följande:
    Ohhh tack så hemskt mycket för de värmande orden.Äktenskap är verkligen inte lätt speciellt inte närman har lovat varandra alla dessa fina ord!!! Ännu svårare är det om man har barn ihop kan jag tänka mig.Vad härligt för dig att det till slut fixade sig med alltihopa och att du tog ett beslut som gjorde dig glad i slutändan.Jag ska försöka att inte träffa denna nya kille för att kunna tänka igenom saker och ting.Undrar dock hur han tar det?kram
    Tänk på dig själv o inte på honom!

    Duuuu jag går fortfarande igenom detta..... min man är latinsk o du kanske vet hur dom är... haha..... jag trodde att han aldrig hade accepterat vad jag hade gjort så jag höll käften istället... o bestämmer mig för att berätta för att kunna forsätta mitt liv med honom och skaffa fler barn och det va bara för 5 månader sen.. för jag klarade inte av att hålla tyst om det längre, mådde så dåligt.. för 5 månader sen hade det gått 3,5 år!
    Nöt man är......
    Jag lovar dig om du vill berätta det, gör det direkt och om du kan acceptera att leva med det! Gör det för alltid! Berätta det för nån som du har välldigt mkt förtroende för och behåll det mellan er och när du behöver prata med nån prata med denna person.
    Jag har haft ett helvete dessa månaderna.. men tillslut verkar det som att det börja lösa sig.. han har väll börjat acceptera att det har hänt och vill fortsätta sitt liv tillsammans med mig!
    Stå på dig!! O igen tryck INTE ner dig själv! ALLA kan begå misstag!!
  • Anonym (vet!)

    Anonym (förvirrad idiot) skrev 2009-07-24 15:16:11 följande:


    Anonym (vet!) skrev 2009-07-24 15:10:47 följande:
    Jag har en god vän som vet allt om detta. Henne går det att prata med.jag skulle aldrig någonsin kunna berätta för min man. Han skulle lämna mig på direkten. han står ut med mycket men inte med detta. Jag lovar!Det dumma är att jag faktiskt inte ångrade mig så hemskt mycket efter kyssarna utan tar mer lätt på detta än jag trodde.Undrar bara hur det har kunnat bli som det blev?Är man inte kär i sin man fastän man tror det eller vad är det frågan om?
    Neee inte allss, du kanske bara letar efter din mans uppmärksamhet?! Eller tänk om det kanske är nått som fattas i ditt liv?
    Eller kanske nått du skulle vilja att din man gör annorlunda?!
    Dessa saker händer inte om du hade haft ett perfekt förhållande med din man.... it takes two to tangooo...
    Jag kände heller igen skuld först..... den kom sen när jag kom på vad jag hade gjort... tog ett år ungefär.... då kom det. Ni har ju faktiskt bara kyssts me....
  • Anonym (vet!)

    Miss Skywalker skrev 2009-07-24 15:46:35 följande:


    Haha om din man är latinsk så föreslår jag att du har flera äventyr för det har säkerligen han! Jag vet oxå hur latinska män är..Anonym (vet!) skrev 2009-07-24 15:10:47 följande:
    Neee faktiskt inte!! Och med handen på hjärtat skulle han aldrig göra det heller... Han e MKT mer trogen än vilken annan svensk kille jag varit med!
    Men för dom är det väldigt oacceptabelt och dom föråter inte! vi har varit tillsammans i 8 år!
    Hör att du har mkt erfarenhet??
  • Anonym (vet!)

    Anonym (förvirrad idiot) skrev 2009-07-25 21:08:52 följande:


    tack vännen för de välsagda orden.Vi åker bort om 1 vecka och då ska vi verkligen må om varndra.Gräset är verkligen inte grönare på andra sidan!!!
    Ha det riktigt bra!! Och försök känna efter allt du kan!
    Kram!
  • Anonym (vet!)

    Anonym (förvirrad idiot) skrev 2009-07-29 13:35:45 följande:


    hahaha aldrig att jag gifter mig med båda :) förstår ironin här.Jag skulel vilja ha ett förhållande med båda men då får de endast hålla sig till mig. Jag vet mycket väl att det är orättvist men det är så jag vill ha det.Ikväll ska jag dricka vin med min flört och är lite nervös på vad komma skall...
    OJJJ OJJ!! Ta det försiktigt!
    Ta lite tid för dig själv o tänk igenom det hela! Man kan tyvär inte äta kakan och ha den kvar!
    Jag vet vad jag pratar om..... och du kan inte förstå vilka skuldkänslor jag har nu... 3,5 år efteråt!
    Ta det lungt;)
  • Anonym (vet!)

    Anonym (samma sits) skrev 2009-08-09 12:50:20 följande:


    Hej!!Vet precis hur det känns.. Är 27 år och gtifte mig för en månad sen o 3 v efter bröllopet blev det bråk, som vanligt i fyllan o det sluta med att jag hade blåmärken här o där på kroppen.. Har aldrig fått blåmärken förut men spel har han fått tidigare, då han är mycket svartsjuk. Sa till han innan vi gifte oss att om han får ett spel till så kommer jag lämna honom oavsett om vi gift oss.. Nu har det hänt o jag har tröttnat.. Har två underbara barn också o alla är emot mig.. Ingen förstår mig.. Försök försök försök säger dom.. Har försökt massa gånger men nu orkar jag inget mer.. Dom tycker att jag ska göra det för barnens skull men jag då..? Jag mår jättedåligt efter den här händelsen.. Behöver råd från nån utomstående va ni tycker jag ska ta mig till?? Kommer bli hatad av alla känns det som.. Livet suger just nu...
    Gör vad du känner för!! DU först !! För om du mår bra kommer dina barn må bra!

    Jag sitter oxå i en jäkla sits, gravid och en son på 6. Och min man och jag har inte haft det så där bra som sista månaderna. Vi pratade senast i går om att separera.... , dessutom är jag gravid!! Känns jävligt jobbigt!
Svar på tråden Gift otrogen kvinna.