• Äldre 5 Aug 01:46
    21830 visningar
    65 svar
    65
    21830

    Gift otrogen kvinna.

    Snabbt nattligt inlägg...

    Ok, du har varit otrogen. Jag förstår att känslorna är kluvna nu och att du delvis känner dig rutten.Men, Vad har du nu för handlingsalternativ och vad kan de leda till? Gör listor på för och nackdelar vid olika alternativ.

    Jag vet inte riktigt vad du menar med "levt färdigt". Är det inte det man gör tillsammans med sin man? Vad är det du saknar? Det övergående förälskelseruset? Spänningen? One night stands? Hur mycket är allt detta värt i förhållande till det du får ut av din fine man?

    Tänk på att attraktion till andra upplever de flesta flera gånger under ett förhållande, för det är mänskligt att attraheras fast man är gift. Det är en av de förhållandesaker man får lära sig att tackla. Jag frågade min man om han kunde tänka sig ett öppet förhållande, han sa nej, ok, då fick jag lära mig att häftig attraktion planar ut och försvinner om man låter den vara och inte spelar med i spelet. Visst är det jobbigt, men vissa saker är ju jobbiga. I gengäld har jag kvar min underbare man. Varför skulle jag vilja byta ut honom mot häftiga förälskelser, one night stands och annat? Vad står de behoven för egentligen? Kan jag få det INOM mitt förhållande? Tycker du ska reflektera likadant.

  • Äldre 5 Aug 01:49
    #60

    ska tillägga att jag tycker inte man behöver berätta om en otrohet. En gång är ingen gång kan faktiskt vara acceptabelt tycker jag. Man ska bara berätta om man är beredd på att bli lämnad. Däremot måste man ju lära sig att leva med sin otrohet. Acceptera att man gjort något mycket fel, samtidigt som det som alltid, är mänskligt att fela. Du kan ge dig själv en andra chans. Frågan är om du vill ta den?

Svar på tråden Gift otrogen kvinna.