• Anonym (våga 3?)
    Äldre 30 Jul 22:33
    53958 visningar
    50 svar
    50
    53958

    Svartsjuka vid trekant?

    Ni par som älskar varandra och utövar trekant nångång (par plus extra tjej), har ni råkat ut för svartsjuka? Hur hanterar ni det? Hur var diskussionerna innan första trekanten? Jag är så kär i min partner och är livrädd för att bli svartsjuk om vi skulle ta in en extra tjej. Extra kille vill han inte ha.

  • Svar på tråden Svartsjuka vid trekant?
  • Anonym (våga 3?) Trådstartaren
    Äldre 30 Jul 22:44
    #2

    Jag ska fundera mycket, och att ställa frågor här är ett steg på vägen. Det lär dröja innan det blir verklighet av hans önskan, om det ens kommer att hända. Som singel provade jag trekant, men var ju inte kär då. Stor skillnad för mig tror jag. Just det....en extra kille skulle jag inte bli svartsjuk på...haha...men förmodligen min partner. Han måste ju förstå mina tankar också. Jag ska fundera läääänge!

  • Anonym (våga 3?) Trådstartaren
    Äldre 31 Jul 17:27
    #7

    Skönt att få lite svar, jag vill verkligen ta reda på så mycket som möjligt innan eventuell eskapad. Min kille har haft en kk som han föreslog.....men det tänker jag inte acceptera. Det måste vara en okänd tjej och även från annan stad, aldrig i livet nån från vår stad. Kontakt får man väl googla om, eller få tips härifrån?
    Jag har fantiserat mycket nu...går igång på det, men är som sagt livrädd för att bli svartsjuk. Jag misstänker att det får stanna vid fantasier, men är ju även så nyfiken på hur det skulle kännas med trekant när man är grymt kär i sin kille.
    Önskar få läsa fler åsikter.

  • Anonym (våga 3?) Trådstartaren
    Äldre 31 Jul 19:37
    #11

    Men det finns ju par som fixar detta? Hur har de lyckats? Kärlek, respekt och tillit kanske gör att det går? Vore bra med åsikter från par som haft extra tjej.
    Men jag känner att rädslan är större än suget så det får stanna vid fantasi. Tänker inte göra nåt bara för att göra killen glad, och det vore fan om han inte respekterar det.

  • Anonym (våga 3?) Trådstartaren
    Äldre 31 Jul 20:46
    #14

    Usch...känner mig orolig nu. Varför pratar min kille om extratjej? Är han bara ute efter "kicken" eller är det rent av så att han inte är lika kär som mig? Han har sagt att extrakille går bort för han är inte "bög". Han vill heller inte veta av att annan kille sätter på mig. Jag försöker få honom att förstå min sits.
    Rollspel verkar vara en bra ide´, hoppas det räcker åt honom. Annars blir det svårt för mig.
    Är det så att det är lättare för killar att se hela saken som en typ av "sexleksak"?
    Helvete så jobbigt nu........

  • Anonym (våga 3?) Trådstartaren
    Äldre 31 Jul 20:47
    #15

    Anonym (har haft 3) skrev 2009-07-31 14:58:07 följande:


    Jag har haft trekant. det var då jag och min kille + en tjejkompis.jag blev svartsjuk och fick avbryta. inte kul för ngn av oss.det bästa är att ha trekant när alla är singlar och inga kärlekskänslor finns i bilden.
    Hur gick det med ert förhållande efter trekanten?
  • Anonym (våga 3?) Trådstartaren
    Äldre 31 Jul 20:49
    #16

    Anonym (tre) skrev 2009-07-31 19:41:55 följande:


    Vi gjorde det i början av förhållandet när vi var mer kåta än kära (med en extra man, jag hatar trekanter med extra tjej, känns helt meningslöst och ledsamt för mig att inte få vara i centrum) och det fungerade rätt bra förutom att den extra killen visade sig vara en idiot senare. Vi kom närmare varandra genom att vi snackade mycket skit om honom senare:)Men nej, nu skulle vi inte göra det. Hade en gång gruppsex med några personer och då började en tjej gråta jättemycket efteråt för att hennes pojkvän haft sex med mig. Jag fick trösta henne länge. Så hon ångrade sig.Man måste vara HELT säker. Jag skulle inte göra det idag.
    Är ni fortfarande ett par? Hur fungerar det i dagsläget er emellan isåfall?
  • Anonym (våga 3?) Trådstartaren
    Äldre 31 Jul 20:50
    #17

    Är väldigt tacksam för alla svar, jag behöver verkligen andras åsikter och erfarenheter nu!!!

  • Anonym (våga 3?) Trådstartaren
    Äldre 1 Aug 09:29
    #20

    Anonym (parsomtestat) skrev 2009-08-01 06:43:39 följande:


    Varför inte prova en fyrkant med ett annat par i stället?De har redan varandra vilket minskar risken för svartsjuka.
    Som jag skrev tidigare....han vägrar extrakille.
  • Anonym (våga 3?) Trådstartaren
    Äldre 1 Aug 09:35
    #21
    jedi skrev 2009-08-01 09:14:25 följande:
    Anonym (våga 3?) skrev 2009-07-31 20:46:54 följande:
    Svårt att veta hur din kille känner för dig men visst sex behöver väl inte ha med kärlek att göra men om NI älskar varandra kanske ni kommer att såra varandra eller så blir eran kärlek "skadad" av "experimentet".
    Precis det jag har i huvudet, att sex inte behöver ha med kärlek att göra. Men jag tror det är svårt för mig att separera de sakerna, men min kille kan det. Vi älskar varandra....men jag tror att jag känner för lite trygghet än så länge. När jag var med ett par så berättade de att de litade på varandra och hade stor trygghet och enorm kärlek till varandra samt att det var tjejen i paret som ville ha extratjej. Det är stor skillnad för mig. Jag får hålla mig till fantasier och tänker inte göra något jag kanske ångrar.
    Men vill fortfarande ha mer åsikter!
  • Anonym (våga 3?) Trådstartaren
    Äldre 2 Aug 10:26
    #29

    Anonym (också nyfiken) skrev 2009-08-01 12:08:39 följande:


    Anonym (har provat) skrev 2009-08-01 10:46:52 följande:
    Låter som en sund inställning tycker jag!Min kille hade ett 10-årigt förhållande innan vi träffades och de träffade vid flera tillfällen både par, extra kille och extra tjej i sitt förhållande. De testade även BDSM på klubbar. Han säger att det inte förstörde något, snarare band de ihop dem ännu tajtare eftersom de hade en bra kommunikation kring det som hände. Jag känner mig totalt oerfaren i jämförelse med min kille... Han är sugen på att prova på nåt "kinky" med mig också, men säger att vi ska låta bli om jag inte vill eller känner mig osäker. Jag är dock väldigt nyfiken på att prova på något av detta, bara för att få mig en mer verklig bild av hur det är och vad jag verkligen skulle tycka. Jag litar otroligt mycket på min kille och att vi kommer att kunna prata ordentligt om det som händer och känslor efteråt. Han skulle tycka att det vore helt ok om jag drog mig ur även i sista stund, även om jag vet att han förstås skulle bli lite besviken... Än på länge tror jag inte att vi kommer göra nåt aktivt av våra fantasier, jag behöver mer betänketid, men jag är väldigt nyfiken på andras upplevelser! Men TS: jag vet att det finns dom som klarar att ha sex med tredje part i ett bra förhållande utan att det förstör något. Frågan är hur just du (eller jag) skulle reagera! ...och det är ju väldigt svårt att veta på förhand... Skulle din kille tycka att det vore ok om du bangade när det väl var dags? Skulle han kunna tänka sig att ha sex bredvid ett annat par som ett första steg? Sånt funderar jag på nämnligen...
    Vi har inte diskuterat detta så djupt, men jag ville vara lite "påläst" ifall diskussionen kommer upp igen. Jag känner mer och mer att det får stanna vid fantasi, skulle jag gå med på en trekant med extra tjej....och jag då får se honom sätta på henne...ja, då har jag en minnesbild som aldrig går bort!!
    Så för mig är det färdigtänkt....jag säger NEJ.
  • Anonym (våga 3?) Trådstartaren
    Äldre 2 Aug 10:28
    #30

    Anonym (kille) skrev 2009-08-01 22:28:19 följande:


    jag och min tjej hade en trekant typ ett halvår in i vår relation med en kille till, tyckte det var en kul grej och hon med!Den här killen pratar ofta om hur erfaren han e och sååå många trekanter han varit med i och att det skulle skötas bra. Så what the fack vi träffades en kväll, drack lite och hade kul och det ena ledde till det andra, Det började verkligen skit bra också.Sen av någon anledning blev han konstig som fan började lixom roffa åt sig henne mer och mer och försökte få ner henne i missionären och tog bort hennes huvud när hon sög mig så ja såg till att avsluta det(blev ju förbannad)med ett sprut på ryggen=). Hon fattade vinken och drog sig undan och vi gick på toa och klädde på oss lite. Då börjar den dumme fan rycka i toa dörren så vi öppna och där står han och runkar och tyckte det var förjävligt att han inte fick komma, jag bad honom dra åt skogen, tjejen gick in på dass igen och han börjar rycka i dörren och sa till mig att han åtminstone skulle slicka henne, jag sa till honom att vänligen gå.Min tjej kom ut då börja han gaffla om att han skulle bjuda henne på middag, han åkte ut fort som fan och så var det med det.Efter det har vi sagt aldrig mer, man blir ju mörkrädd!Mitt råd e alltså att hellre ha det som fantasi för det kan gå åt pipan, han försökte kontakta min fru efter denna händelsen men hon avisade honom. Även om man e säkra på varandra kan det uppstå komplikationer med tredje parten
    Det var en jobbig erfarenhet ni åkte på....och vilken jäkla typ sen!! Ännu en anledning att avstå trekant!!
    Men ni är ännu ett par? Kommer denna händelse fram i ert liv ibland i form av tankar och minnen?
  • Anonym (våga 3?) Trådstartaren
    Äldre 3 Aug 05:32
    #38
    Bidrottning skrev 2009-08-02 15:51:26 följande:
    Anonym (våga 3?) skrev 2009-07-30 22:33:34 följande:
    Tycker det är hyckleri från en kille som säger att han vägra att ställa upp med att ha trekant med sig själv och sin tjej och en kille till, men anser att det skall var okey med sin tjej, en tjej till och han själv. Skulle aldrig ställa upp på trekant med någon kille om han inte är beredd att ha trekant med en annan kille OCKSÅ. Jag har haft trekant, det skedde spontant vid ett tillfälle, och det var med konstellationen 2killar och mig. Jag och min kille (nu mer make) och en straight kille. Nu är jag själv bisexuell så jag har inga problem om min kille skulle vilja ha med en tjej till. Ingen av oss är svartsjuka i naturen och skiljer på kärlek och sex båda två. Men vi båda skulle inte vilja sexa utan att den andre är med och får njuta..
    Jag tror min kille har lite "bögfobi", eller kanske skraj för att det kanske uppdagas att det är tändande att se annan kille med stånd??
  • Anonym (våga 3?) Trådstartaren
    Äldre 3 Aug 05:35
    #39

    Anonym (an) skrev 2009-08-02 17:48:34 följande:


    Jag har alltid varit svartsjuk och konstaterat att jag aldrig skulle acceptera att maken hade sex med en flicka till och mig, själv tyckte jag det verkade trevligt med en till pojke i leken.För mig är det skillnad med två pojkar och två flickor, pojkarna kan man ha sex med, flickorna blir mer personligt i mitt tycke. Hur som så hade vi aldrig sex med fler utan det stannade vid fantasier.Nu har vi ett öppet förhållande och tanken på trekant är fortfarande långt borta för oss. Jag vet inte hur min man skulle ta det och att ta in en extra tjej är inte aktuellt då vi har väldigt olika smak. De han attraheras av attraheras jag inte av (jag är bisexuell kanske borde nämnas, men kräsen som få).Jag har i ett tidigare förhållande varit inblandad i en trekant, men då med en extra kille. Det gick... tja ok just då men svartsjukan kom sen. Trotts det så hade vi sex igen (för när kåtheten tog övertaget var ju killen tydligen på) men kom åter senare.Jag jag skulle säga är att många klarar det, många verkar också inte göra det. Varför vill du ha med en extra tjej? Varför vill din kille inte ha med en extra man?Du skriver det som om han proppsar på en trekant och inte ser din svartsjuka, det låter märkligt när han inte kan tänka sig att ha en till man med.Om du faktiskt vill ha en trekant så tänk över hur svartsjuk du är. Blir du ofta svartsjuk? På vad och varför?Om du tror att du inte kommer gilla det så är det bättre att avstå skulle jag tycka. Tror du att det går så testa.Jag vet inte hur jag skulle reagera om jag såg min man ha sex med någon annan, trotts att vi lever i ett öppet förhållande dvs han får ha sex med vem han vill utan att det riskerar vårat äktenskap. Jag vet inte heller hur han skulle reagera om han såg mig ha sex med någon annan.Jag är alltså inte ett smack svartsjuk längre, men vem vet vad som kan blossa upp? Risk värd att ta? Det måste man själv avgöra, men jag tror det är trist att alltid gå och vara rädd.Jag skulle däremot kunna tänka mig att åka till en swingerklubb, då väljer man själv när och om man ger sig in i leken och det känns mindre personligt.
    Intressant med alla svar!!!
    När är man bisexuell då? Jag har ju varit med tjejerna i paren (när jag var singel), tycker det är spännande som en typ av sexleksak.
    Jag blir bara svartsjuk när jag har onda vibbar eller misstankar...men vet att det är hjärnspöken, mitt ex bedrog mig så jag har dålig erfarenhet.
  • Anonym (våga 3?) Trådstartaren
    Äldre 3 Aug 05:40
    #40

    Anonym (Polyman) skrev 2009-08-03 00:17:16 följande:


    Vill tillägga att jag tror att en förutsättning för att en trekant ska funka om två av "kanterna" är ett par är att man tänder på att se sin partner med en annan person. Då är det inte lika relevant med alla de osäkerhetsfaktorer som lätt uppstår annars som nämnts av olika i tråden. Framförallt så bryr man sig inte ifall ens partner ger "inhopparen" mer uppmärksamhet eftersom man själv njuter av att se på.
    Hmmm.....du skriver "är att man tänder på att se sin partner med en annan person", där är grejen jag tror jag går igång på. Mitt ex bedrog mig som jag skrev i svaret till inlägg 34, han berättade för mig, och då förlät jag honom och hade sen vilt sex. Blev crazy av att nån annan ville ha honom...trots att kärleken till honom redan var över sen länge.
    Men att se sånt framför sig, se partnern njuta med annan, njaaaa....det blir NEJ.
  • Anonym (våga 3?) Trådstartaren
    Äldre 3 Aug 21:01
    #43

    Anonym (an) skrev 2009-08-03 06:18:33 följande:


    Anonym (våga 3?) skrev 2009-08-03 05:35:51 följande:
    Det är något jag tycker man får definera för sig själv. jag har aldrig haft sex med en flicka och är som sagt jätte kräsen, ändå anser jag mig vara bisexuell...Hur du dessa hjänspöken med/mot din man?
    Man kan säga att det tog hårt att bli bedragen 2 ggr! Har (när jag inte är kär...suck) bra självkänsla och klarar mig fint samt trivs att vara ensam med mig själv. Men är väldigt kär nu och känner mig sårbar med tanke på tråkig erfarenhet. Får lite bekräftelsebehov när jag är kär, mycket jobbigt. Vill inte vara sån, förhoppningsvis syns det inte...men det är inte rätt tillfälle att nappa på trekant, så mycket vet jag.
Svar på tråden Svartsjuka vid trekant?