• Anonym (våga 3?)
    Äldre 30 Jul 22:33
    53954 visningar
    50 svar
    50
    53954

    Svartsjuka vid trekant?

    Ni par som älskar varandra och utövar trekant nångång (par plus extra tjej), har ni råkat ut för svartsjuka? Hur hanterar ni det? Hur var diskussionerna innan första trekanten? Jag är så kär i min partner och är livrädd för att bli svartsjuk om vi skulle ta in en extra tjej. Extra kille vill han inte ha.

  • Svar på tråden Svartsjuka vid trekant?
  • Anonym (våga 3?) Trådstartaren
    Äldre 31 Jul 19:37
    #11

    Men det finns ju par som fixar detta? Hur har de lyckats? Kärlek, respekt och tillit kanske gör att det går? Vore bra med åsikter från par som haft extra tjej.
    Men jag känner att rädslan är större än suget så det får stanna vid fantasi. Tänker inte göra nåt bara för att göra killen glad, och det vore fan om han inte respekterar det.

  • Anonym (konst­ig)
    Äldre 31 Jul 19:39
    #12
    Anonym (våga 3?) skrev 2009-07-31 19:37:01 följande:
    Men det finns ju par som fixar detta? Hur har de lyckats? Kärlek, respekt och tillit kanske gör att det går? Vore bra med åsikter från par som haft extra tjej.Men jag känner att rädslan är större än suget så det får stanna vid fantasi. Tänker inte göra nåt bara för att göra killen glad, och det vore fan om han inte respekterar det.
    Ska du ABSOLUT inte göra!!!! Ibland tror jag att fantasierna är bättre som bara just det. Man kan ju på skoj sitta en kväll och kolla ut ngn man skulle vilja dra med sig hem för att starta ett rollspel. Bara det kan räcka för att få igång lite krydda.
  • Anonym (tre)
    Äldre 31 Jul 19:41
    #13

    Vi gjorde det i början av förhållandet när vi var mer kåta än kära (med en extra man, jag hatar trekanter med extra tjej, känns helt meningslöst och ledsamt för mig att inte få vara i centrum) och det fungerade rätt bra förutom att den extra killen visade sig vara en idiot senare. Vi kom närmare varandra genom att vi snackade mycket skit om honom senare:)

    Men nej, nu skulle vi inte göra det. Hade en gång gruppsex med några personer och då började en tjej gråta jättemycket efteråt för att hennes pojkvän haft sex med mig. Jag fick trösta henne länge. Så hon ångrade sig.

    Man måste vara HELT säker. Jag skulle inte göra det idag.

  • Anonym (våga 3?) Trådstartaren
    Äldre 31 Jul 20:46
    #14

    Usch...känner mig orolig nu. Varför pratar min kille om extratjej? Är han bara ute efter "kicken" eller är det rent av så att han inte är lika kär som mig? Han har sagt att extrakille går bort för han är inte "bög". Han vill heller inte veta av att annan kille sätter på mig. Jag försöker få honom att förstå min sits.
    Rollspel verkar vara en bra ide´, hoppas det räcker åt honom. Annars blir det svårt för mig.
    Är det så att det är lättare för killar att se hela saken som en typ av "sexleksak"?
    Helvete så jobbigt nu........

  • Anonym (våga 3?) Trådstartaren
    Äldre 31 Jul 20:47
    #15

    Anonym (har haft 3) skrev 2009-07-31 14:58:07 följande:


    Jag har haft trekant. det var då jag och min kille + en tjejkompis.jag blev svartsjuk och fick avbryta. inte kul för ngn av oss.det bästa är att ha trekant när alla är singlar och inga kärlekskänslor finns i bilden.
    Hur gick det med ert förhållande efter trekanten?
  • Anonym (våga 3?) Trådstartaren
    Äldre 31 Jul 20:49
    #16

    Anonym (tre) skrev 2009-07-31 19:41:55 följande:


    Vi gjorde det i början av förhållandet när vi var mer kåta än kära (med en extra man, jag hatar trekanter med extra tjej, känns helt meningslöst och ledsamt för mig att inte få vara i centrum) och det fungerade rätt bra förutom att den extra killen visade sig vara en idiot senare. Vi kom närmare varandra genom att vi snackade mycket skit om honom senare:)Men nej, nu skulle vi inte göra det. Hade en gång gruppsex med några personer och då började en tjej gråta jättemycket efteråt för att hennes pojkvän haft sex med mig. Jag fick trösta henne länge. Så hon ångrade sig.Man måste vara HELT säker. Jag skulle inte göra det idag.
    Är ni fortfarande ett par? Hur fungerar det i dagsläget er emellan isåfall?
  • Anonym (våga 3?) Trådstartaren
    Äldre 31 Jul 20:50
    #17

    Är väldigt tacksam för alla svar, jag behöver verkligen andras åsikter och erfarenheter nu!!!

  • Anonym (parso­mtesta­t)
    Äldre 1 Aug 06:43
    #18

    Varför inte prova en fyrkant med ett annat par i stället?

    De har redan varandra vilket minskar risken för svartsjuka.

  • jedi
    Äldre 1 Aug 09:14
    #19

    Anonym (våga 3?) skrev 2009-07-31 20:46:54 följande:


    Usch...känner mig orolig nu. Varför pratar min kille om extratjej? Är han bara ute efter "kicken" eller är det rent av så att han inte är lika kär som mig? Han har sagt att extrakille går bort för han är inte "bög". Han vill heller inte veta av att annan kille sätter på mig. Jag försöker få honom att förstå min sits. Rollspel verkar vara en bra ide´, hoppas det räcker åt honom. Annars blir det svårt för mig. Är det så att det är lättare för killar att se hela saken som en typ av "sexleksak"? Helvete så jobbigt nu........
    Svårt att veta hur din kille känner för dig men visst sex behöver väl inte ha med kärlek att göra men om NI älskar varandra kanske ni kommer att såra varandra eller så blir eran kärlek "skadad" av "experimentet".
  • Anonym (våga 3?) Trådstartaren
    Äldre 1 Aug 09:29
    #20

    Anonym (parsomtestat) skrev 2009-08-01 06:43:39 följande:


    Varför inte prova en fyrkant med ett annat par i stället?De har redan varandra vilket minskar risken för svartsjuka.
    Som jag skrev tidigare....han vägrar extrakille.
Svar på tråden Svartsjuka vid trekant?