• Anonym (Kaffedraken)

    Svartsjuka vid trekant?

    Ni par som älskar varandra och utövar trekant nångång (par plus extra tjej), har ni råkat ut för svartsjuka? Hur hanterar ni det? Hur var diskussionerna innan första trekanten? Jag är så kär i min partner och är livrädd för att bli svartsjuk om vi skulle ta in en extra tjej. Extra kille vill han inte ha.

  • Svar på tråden Svartsjuka vid trekant?
  • Anonym (Kaffedraken)
    jedi skrev 2009-08-01 09:14:25 följande:
    Anonym (våga 3?) skrev 2009-07-31 20:46:54 följande:
    Svårt att veta hur din kille känner för dig men visst sex behöver väl inte ha med kärlek att göra men om NI älskar varandra kanske ni kommer att såra varandra eller så blir eran kärlek "skadad" av "experimentet".
    Precis det jag har i huvudet, att sex inte behöver ha med kärlek att göra. Men jag tror det är svårt för mig att separera de sakerna, men min kille kan det. Vi älskar varandra....men jag tror att jag känner för lite trygghet än så länge. När jag var med ett par så berättade de att de litade på varandra och hade stor trygghet och enorm kärlek till varandra samt att det var tjejen i paret som ville ha extratjej. Det är stor skillnad för mig. Jag får hålla mig till fantasier och tänker inte göra något jag kanske ångrar.
    Men vill fortfarande ha mer åsikter!
  • Anonym (Kaffedraken)

    Har haft det två gånger båda gångerna var jag singel. Och det var med samma tjej. Är lite lagd åt båda hållen och gillar sex. Men är i dagens läge i ett fast förhållande inne på tredje året med en kille.

    Jag skulle inte göra det i ett förhållande då jag tror att det skadar det i långa loppet. Har haft vänner som har haft förhållande och tagit in utomstående. De är inte tillsammans längre. Ändå var det ett 5årigt förhållande de hade. (de körde både tjej och kille och olika gånger)

    Han tycker att du ska komma med öppet sinne i sexlivet men om han är så (förlåt mig) trångsynt sexuellt. Hur kan han förvänta sig att du ska vara så frigjord i din sexuallitet och så säker på er, när han inte kan GE tillbaka det du ger honom. Det handlar om att ge och ta. Jag tycker han hycklar men det är bara jag. Förstår du vad jag menar?

  • Anonym (Kaffedraken)

    Hej.

    Om du känner redan innan att du KAN bli svartsjuk, så är det ingen idé. Jag personligen skulle inte fixa att ha en trekant med en annan tjej med i bilden, jag är rädd att han skulle göra för mycket med henne och tycka att det är spännande med någon ny eftersom han hållt sig till mig så länge nu. Men jag vet inte, jag vågar iallafall inte prova.

    Jag har haft trekant två gånger, och båda gångerna var jag singel.. inga känslor och jäkelskap. Dock så var det två killar och jag båda gångerna.

    Men som sagt, känner du att du kan bli svartsjuk så är det dumt att riskera att förhållandet tar slut pga det.

  • Anonym (Kaffedraken)

    Anonym (våga 3?) skrev 2009-08-01 09:29:31 följande:


    Som jag skrev tidigare....han vägrar extrakille.
    I mina ögon är det inte riktigt samma sak.

    Det är inte exempelvis ovanligt att par träffas och tjejerna har sex med varandra men att killarna håller sig till sin egen tjej.

    Men vill han inte så vill han inte. Det får man ju såklart respektera.
  • Anonym (Kaffedraken)

    Hejhej.
    Jag tillhör den kategorin tjej som har testat detta med min partner. Både trekant och fyrkant.
    Lite bakrundsfakta; Vi har varit ett par i 10 år, har hus, hem, barn, är gifta och har en stadig grund att stå på. Vi har länge fantiserat om att ha extra med när vi har sex, men det har innan stannat vid fantasier, tills för ett tag sen då vi sökte efter det aktivt.
    Men, vi hade innan pratat igenom vad som skulle ske vid en eventuellt träff, var pratade om vad som var tillåtet och inte tillåtet. För oss är exempelvis inte penetration tillåtet, men smek, sug, slick är det på motsatt partner.

    Vad jag vill ha sagt är att man ska vara väldigt noga med att gå igenom vad man tycker är okej och vad man inte tycker är okej. Och man måste kunna prata även under själva akten, säga ifrån om något inte känns okej.

    Men, jag tycker inte att man ska genomföra detta utan att man känner sig säker och trygg i det! Man ska också kunna tänka sig att göra etta nykter, annars är risken stor att man ångrar sig dagen efter. alkohol har ju en tendens att släppa lite på ens hämningar och det kan vara dumt att riskera att släppa för mycket på dom i lustens hetta.

    Detta var lite från mig och mina erfarenheter!

  • Anonym (Kaffedraken)

    Anonym (har provat) skrev 2009-08-01 10:46:52 följande:


    Hejhej. Jag tillhör den kategorin tjej som har testat detta med min partner. Både trekant och fyrkant. Lite bakrundsfakta; Vi har varit ett par i 10 år, har hus, hem, barn, är gifta och har en stadig grund att stå på. Vi har länge fantiserat om att ha extra med när vi har sex, men det har innan stannat vid fantasier, tills för ett tag sen då vi sökte efter det aktivt. Men, vi hade innan pratat igenom vad som skulle ske vid en eventuellt träff, var pratade om vad som var tillåtet och inte tillåtet. För oss är exempelvis inte penetration tillåtet, men smek, sug, slick är det på motsatt partner. Vad jag vill ha sagt är att man ska vara väldigt noga med att gå igenom vad man tycker är okej och vad man inte tycker är okej. Och man måste kunna prata även under själva akten, säga ifrån om något inte känns okej. Men, jag tycker inte att man ska genomföra detta utan att man känner sig säker och trygg i det! Man ska också kunna tänka sig att göra etta nykter, annars är risken stor att man ångrar sig dagen efter. alkohol har ju en tendens att släppa lite på ens hämningar och det kan vara dumt att riskera att släppa för mycket på dom i lustens hetta. Detta var lite från mig och mina erfarenheter!
    Låter som en sund inställning tycker jag!

    Min kille hade ett 10-årigt förhållande innan vi träffades och de träffade vid flera tillfällen både par, extra kille och extra tjej i sitt förhållande. De testade även BDSM på klubbar. Han säger att det inte förstörde något, snarare band de ihop dem ännu tajtare eftersom de hade en bra kommunikation kring det som hände. Jag känner mig totalt oerfaren i jämförelse med min kille... Han är sugen på att prova på nåt "kinky" med mig också, men säger att vi ska låta bli om jag inte vill eller känner mig osäker. Jag är dock väldigt nyfiken på att prova på något av detta, bara för att få mig en mer verklig bild av hur det är och vad jag verkligen skulle tycka. Jag litar otroligt mycket på min kille och att vi kommer att kunna prata ordentligt om det som händer och känslor efteråt. Han skulle tycka att det vore helt ok om jag drog mig ur även i sista stund, även om jag vet att han förstås skulle bli lite besviken... Än på länge tror jag inte att vi kommer göra nåt aktivt av våra fantasier, jag behöver mer betänketid, men jag är väldigt nyfiken på andras upplevelser!

    Men TS: jag vet att det finns dom som klarar att ha sex med tredje part i ett bra förhållande utan att det förstör något. Frågan är hur just du (eller jag) skulle reagera! ...och det är ju väldigt svårt att veta på förhand... Skulle din kille tycka att det vore ok om du bangade när det väl var dags? Skulle han kunna tänka sig att ha sex bredvid ett annat par som ett första steg? Sånt funderar jag på nämnligen...
  • Anonym (Kaffedraken)

    "Min kille hade ett 10-årigt förhållande innan vi träffades och de träffade vid flera tillfällen både par, extra kille och extra tjej i sitt förhållande."

    Som de hade sex med alltså;o)

  • Anonym (Kaffedraken)

    jag och min tjej hade en trekant typ ett halvår in i vår relation med en kille till, tyckte det var en kul grej och hon med!
    Den här killen pratar ofta om hur erfaren han e och sååå många trekanter han varit med i och att det skulle skötas bra. Så what the fack vi träffades en kväll, drack lite och hade kul och det ena ledde till det andra, Det började verkligen skit bra också.

    Sen av någon anledning blev han konstig som fan började lixom roffa åt sig henne mer och mer och försökte få ner henne i missionären och tog bort hennes huvud när hon sög mig så ja såg till att avsluta det(blev ju förbannad)med ett sprut på ryggen=). Hon fattade vinken och drog sig undan och vi gick på toa och klädde på oss lite. Då börjar den dumme fan rycka i toa dörren så vi öppna och där står han och runkar och tyckte det var förjävligt att han inte fick komma, jag bad honom dra åt skogen, tjejen gick in på dass igen och han börjar rycka i dörren och sa till mig att han åtminstone skulle slicka henne, jag sa till honom att vänligen gå.

    Min tjej kom ut då börja han gaffla om att han skulle bjuda henne på middag, han åkte ut fort som fan och så var det med det.

    Efter det har vi sagt aldrig mer, man blir ju mörkrädd!

    Mitt råd e alltså att hellre ha det som fantasi för det kan gå åt pipan, han försökte kontakta min fru efter denna händelsen men hon avisade honom. Även om man e säkra på varandra kan det uppstå komplikationer med tredje parten

  • Anonym (Kaffedraken)

    Anonym (också nyfiken) skrev 2009-08-01 12:08:39 följande:


    Anonym (har provat) skrev 2009-08-01 10:46:52 följande:
    Låter som en sund inställning tycker jag!Min kille hade ett 10-årigt förhållande innan vi träffades och de träffade vid flera tillfällen både par, extra kille och extra tjej i sitt förhållande. De testade även BDSM på klubbar. Han säger att det inte förstörde något, snarare band de ihop dem ännu tajtare eftersom de hade en bra kommunikation kring det som hände. Jag känner mig totalt oerfaren i jämförelse med min kille... Han är sugen på att prova på nåt "kinky" med mig också, men säger att vi ska låta bli om jag inte vill eller känner mig osäker. Jag är dock väldigt nyfiken på att prova på något av detta, bara för att få mig en mer verklig bild av hur det är och vad jag verkligen skulle tycka. Jag litar otroligt mycket på min kille och att vi kommer att kunna prata ordentligt om det som händer och känslor efteråt. Han skulle tycka att det vore helt ok om jag drog mig ur även i sista stund, även om jag vet att han förstås skulle bli lite besviken... Än på länge tror jag inte att vi kommer göra nåt aktivt av våra fantasier, jag behöver mer betänketid, men jag är väldigt nyfiken på andras upplevelser! Men TS: jag vet att det finns dom som klarar att ha sex med tredje part i ett bra förhållande utan att det förstör något. Frågan är hur just du (eller jag) skulle reagera! ...och det är ju väldigt svårt att veta på förhand... Skulle din kille tycka att det vore ok om du bangade när det väl var dags? Skulle han kunna tänka sig att ha sex bredvid ett annat par som ett första steg? Sånt funderar jag på nämnligen...
    Vi har inte diskuterat detta så djupt, men jag ville vara lite "påläst" ifall diskussionen kommer upp igen. Jag känner mer och mer att det får stanna vid fantasi, skulle jag gå med på en trekant med extra tjej....och jag då får se honom sätta på henne...ja, då har jag en minnesbild som aldrig går bort!!
    Så för mig är det färdigtänkt....jag säger NEJ.
  • Anonym (Kaffedraken)

    Anonym (kille) skrev 2009-08-01 22:28:19 följande:


    jag och min tjej hade en trekant typ ett halvår in i vår relation med en kille till, tyckte det var en kul grej och hon med!Den här killen pratar ofta om hur erfaren han e och sååå många trekanter han varit med i och att det skulle skötas bra. Så what the fack vi träffades en kväll, drack lite och hade kul och det ena ledde till det andra, Det började verkligen skit bra också.Sen av någon anledning blev han konstig som fan började lixom roffa åt sig henne mer och mer och försökte få ner henne i missionären och tog bort hennes huvud när hon sög mig så ja såg till att avsluta det(blev ju förbannad)med ett sprut på ryggen=). Hon fattade vinken och drog sig undan och vi gick på toa och klädde på oss lite. Då börjar den dumme fan rycka i toa dörren så vi öppna och där står han och runkar och tyckte det var förjävligt att han inte fick komma, jag bad honom dra åt skogen, tjejen gick in på dass igen och han börjar rycka i dörren och sa till mig att han åtminstone skulle slicka henne, jag sa till honom att vänligen gå.Min tjej kom ut då börja han gaffla om att han skulle bjuda henne på middag, han åkte ut fort som fan och så var det med det.Efter det har vi sagt aldrig mer, man blir ju mörkrädd!Mitt råd e alltså att hellre ha det som fantasi för det kan gå åt pipan, han försökte kontakta min fru efter denna händelsen men hon avisade honom. Även om man e säkra på varandra kan det uppstå komplikationer med tredje parten
    Det var en jobbig erfarenhet ni åkte på....och vilken jäkla typ sen!! Ännu en anledning att avstå trekant!!
    Men ni är ännu ett par? Kommer denna händelse fram i ert liv ibland i form av tankar och minnen?
Svar på tråden Svartsjuka vid trekant?