Inlägg från: Anonym (orolig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (orolig)

    Svullen lymfkörtel, cancer - vad ÄR detta?!

    Igår kväll när jag duschade, upptäckte jag att det ömmade i min vänstra armhåla. Jag anade en liten svullnad eller knuta där men det var så litet så jag var osäker på om det alls fanns något där. Jag tänkte efter och kom på att i ett par dagar har det nog ömmat där lite men jag tänkte inte på det alls. Gick sedan och lade mig och imorse kände jag efter igen och det ömmar fortfarande och nu finns det en tydlig svullnad där. Man t.o.m. ser det i spegeln att något buktar ut där litegrann. Man ser det dock bara om jag håller upp armen.

    Nu är jag rätt orolig. Vad kan detta vara? Är det en svullen lymfkörtel? Den är liksom inte hård utan rätt mjuk där svullnaden är. Snälla ni som varit med om liknande eller som kanske ha kunskap i ämnet, kan ni säga något? Jag tänker självklart besöka vårdcentralen på måndag. Och självklart vet jag att ingen på FL kan sätta en diagnos men var TROR ni? Jag är jätteorolig!

  • Svar på tråden Svullen lymfkörtel, cancer - vad ÄR detta?!
  • Anonym (orolig)

    Puh! Vad skönt att ni skriver så! Jag mår bra i övrigt och är pigg och glad. Gått ner i vikt har jag gjort men inte plötsligt och det var meningen så att säga. När jag är förkyld brukar lymfkörtlarna i halsen svullna och ömma ibland men aldrig i armhålan. Därför jag blev så orolig.

Svar på tråden Svullen lymfkörtel, cancer - vad ÄR detta?!