• mirian
    Äldre 3 Aug 22:19
    90617 visningar
    50 svar
    50
    90617

    Han har mycket vatten i lungan, proppar, cancer? Så orolig så jag inte vet var jag ska ta vägen....

    tänker på er! *kramar*

  • mirian
    Äldre 4 Aug 20:43
    #32

    Usch jag lider verkligen mer er. Vad är det för fläck de har hittat?

    Har ni några barn? Hoppas att ni båda två har människor som ni står nära som kan stötta och hjälpa er!!!

    Får man fråga vilket sjukhus eller i vilken stad han ligger på sjukhus? Hoppas att han är på ett bra ställe!

    Min dotter hade vätska i lungorna när hon hade lunginflammation/lungsäcksinflammation när hon var 5½ vecka. De pratade om att hon skulle åka till sjukhuset i Gbg (hon låg på Ryhov i Jönköping) och tömma ut det. men som tur var så minskade vattnet av sig själv. Det var det värsta jag varit med om i mitt liv (+ lite andra hemskheter) och jag kan ana hur jobbigt det är för er. Det värsta tror jag är innan man vet vad det är. Så var det för mig, när de väl sett att det var lunginfl/lungsäcksinfl. så var det jättejobbigt och hemskt med, men man visste iallafall vad det var. Hoppas att ni snart får svar på vad det är och att det inte är ngt allvarligt.

    Kram

  • mirian
    Äldre 4 Aug 22:08
    #42
    Anonym skrev 2009-08-04 21:01:51 följande:
    Tack.Det är en förändring de hittat, så jag antar att det är en tumör.. =( Vi har en son som snart fyller 3. Jag har typ redan gett upp hoppet, googlade lite på levercancer tyvärr. Ringde min man för jag saknar honom så enormt, han låter som vanligt, vet inte hur jag ska bete mig.. Ska jag spela och inte prata om mina rädslor? SNÄLLA väck mig ur denna mardröm!!!!!
    Har du någon annan som du kan prata/gråta av dig med så kanske det är bättre att visa ALLT för den/dem. Men sen är klart att din man kommer märka/se på dig att du är orolig. Han kanske är lite rädd själv men försöker göra dig glad genom att låta "som vanligt"? Ligger han på sjukhus i samma stad som ni bor så du kan träffa honom?

    Jag hoppas av hela mitt hjärta att det bara är leverfläckar!!

    Snälla håll oss "uppdaterade" när du orkar!!

    KRAMAR
  • mirian
    Äldre 4 Aug 22:27
    #44
    Anonym skrev 2009-08-04 22:23:29 följande:
    Jadå det har jag, men jag tycker att det är jobbigt att ha folk här nu och så vidare. Datorn är min hjälp och stöd nu, faktiskt.Han har ju sjukhusskräck och mår mkt dåligt, men försöker hålla skenet uppe. Jag har bestämt mig för att vara jättepeppad för att han KOMMER att klara detta, och inte prata om negativa grejer. Har ju inget att förlora på det iallafall. Sjukhuset ligger 1-2 mil från där vi bor, så det är relativt nära.Tack för att ni bryr er!
    Nej det e ibland svårt att ha folk nära sig när såna här saker händer. Men har du barnet hemma själv? Går det bra?

    Datorn är jättebra! Jag har själv varit sjuk nu sen i Maj och jag är så tacksam att tex Fl finns!!!
  • mirian
    Äldre 4 Aug 23:25
    #46
    Anonym skrev 2009-08-04 22:31:47 följande:
    Ja, jag tycker att det är jättejobbigt, gillar inte att gråta inför folk heller.. Men nu räcker det att någon nämner min man så börjar jag ju böla. Jag har barnet hemma själv, och det var jättejobbigt imorse när jag lämnade honom till förskolan, han sa att han hade ont i magen. =( Och nu ikväll innan han skulle sova så sa han också att han hade ont i magen, och han ville att jag skulle vara inne hos honom och bara kramas, och så sa han flera gånger: Mamma, jag äälskar dig! Så han lär känna av att saker inte är som de ska =( Har inte gråtit inför honom, jag är glad inför honom och busar osv, men barn är väl bra på att märka saker ändå. Vet inte hur man ska göra, för om han ser att jag gråter och är ledsen då lär ju han tänka på det, och också oroa sig mer för sin pappa. suck.Oj, sjuk sen i maj =( Hoppas du blir bra snart.
    Men jag tror som du säger att din son märker ändå att du är ledsen. Klart man kanske inte ska bryta ihop helt framför sitt barn, ÖM man kan låta bli. Men att han får se att du är ledsen tycker jag inte är fel. Men det är bara min åsikt.
  • mirian
    Äldre 4 Aug 23:29
    #47

    ÖM=OM

Svar på tråden Han har mycket vatten i lungan, proppar, cancer? Så orolig så jag inte vet var jag ska ta vägen....