• Anonym
    Äldre 4 Aug 12:47
    13360 visningar
    42 svar
    42
    13360

    G pungts orgasm tjejer?

    Hur stimulerar du henne när hon avbryter då?

    För om du använder fingrarna så kan du till slut känna som en liten "ballong" eller "knöl" där G-punkten sitter. Om du gör det så ta fram en handduk och beordra henne att ligga kvar, slappna av och låta kroppen sköta resten själv

  • Anonym
    Äldre 4 Aug 16:04
    #16
    OlaPersson skrev 2009-08-04 16:02:59 följande:
    jo exakt.. ja vet var den sitter :) hon brukar jämnt gå på toa innna sängen så det kan omöjligt va full blåsa som gör känslan.... :)
    Nämen dåså! ge henne lite order om att ligga kvar o njuta och inte bry sig så mycket om känslan för det som kommer efter det är värt det
  • Anonym
    Äldre 4 Aug 18:05
    #23
    Airlee skrev 2009-08-04 17:47:51 följande:
    Är inte så förtjust i g-punktsorgasmer, för mig känns de lite tomma och ofullständiga och jag blir rastlös i kroppen efteråt. G-punktsorgasm är för övrigt inte samma sak som att komma av "bara samlag".
    Hur då menar du? inte samma sak som att komma av bara samlag?
  • Anonym
    Äldre 4 Aug 23:17
    #28

    Men alltså orgasmen man får vid samlag är ju för att penisen vidrör g-punkten, eller hur menar du att det går till i kroppen? Hur vet man vilket man får då?

  • Anonym
    Äldre 4 Aug 23:18
    #29

    I analen beror det ju på att det finns en sådan punkt där med men man kan väll inte få orgasm om man inte får det genom gpunkten eller klitoris?

  • Anonym
    Äldre 5 Aug 08:35
    #40

    Jag får inte anala orgasmer, men jag får alltid orgasm när jag har nåt i analen!
    Anonym (jag) skrev 2009-08-05 02:48:04 följande:


    Jo jag tror säkert att en del kan få anala orgasmer..som sagt så kan ju en del tänka sig till orgasmer oxå så det finns nog de som kan få på lite olika sätt. Men personligen kan jag inte det och jag tror inte att det finns ngn punkt där att komma åt heller för just analt är nog ända stället som aldrig framkallat den sortens känslor vid stimulering..minst erogena zonen på min kropp typ.Jo högt uppe i slidan bakom livmodertappen ungefär har man en punkt som är känslig, sambon är välutrustad och när han stöter ända in så kommer han åt. Favorit ställningarna är de där man kommer åt G-punkten ordäntligt samtidigt som han kommer riktigt djupt in...absolut skönast. Jag skulle inte få orgasm av enbart stimulering av den punkten heller dock, mer än när det kombineras med G-punktstimulans när vi har sex. Men det är skönt när han kommer åt!!! För mig käns inte G-punkts orgasmen riktigt som klitorisorgasmen heller...övriga orgasmer du pratar om vet jag inte hur de käns då jag inte kan få dem Och för MIG är klitoris orgasmen skönast...jag tror dock att det främst beror på att jag kunnat fixa orgasmer så sedan jag var liiiten och alltså vet exakt hur jag ska göra för att de ska bli så sköna som möjligt och även kunna få flera på rad med ngn sekunds mellanrum. Men G-punkts orgasmen är inte riktigt lika skön varar kortare stund och ger inte samma "mättnad"...efter en klitoris orgasm är jag alltid HELT nöjd och har inget behov av att sexa ngt mer ALLS egentligen Brukar tom vara lite öm och ha svårt för beröring efteråt. Efter en G-punkts orgasm däremot är det bara att köra vidare, blir inte öm på samma vis och är fortfarande kåt...nästan mer kåt haha. Jag tror det beror på att koncentrationen nervändar är olika i klitoris och G-punkten. Vissa har lättare för G-punkts orgasm än klitoris orgasm och är väl då känsligare där. Klitoris är ju stooor på insidan och liiiten på utsidan så den når ju en större del av underlivet än vad man kanske först tror...det är ju nervändar från klitoris som når upp högre i slidan med (punkten vid livmodertappen till). Sedan sitter där ju nerver som inte tillhör klitoris där med som oxå reagerar på beröring och på att området fylls av blod, blir varmt osv vilket ju kan påverka hur orgasmen käns oxå. Jag har nog inte tillräckligt med nervändar uppe i slidan för att kunna få orgasm enbart via den punkten, men vid G-punkten har jag tillräckligt. Många har inte tillräckligt där heller...man ska nog mäst vara glad för de orgasmer man kan få med andra ord
  • Anonym
    Äldre 5 Aug 09:08
    #41

    Vet inte om det sagts tidigare nu, inte orkat läsa hela tråden (morgonkaffet är inte klart än)...
    Men det är liksom själva nackdelen med G-punktsorgasmer. Man blir lätt lite kissnödig av det. Inte alltid så mysigt efteråt när man måste springa på toa direkt. Men det är värt det. Men försök att stimulera på annat sätt så att hon är riktigt sugen när du sätter fingrarna där, brukar inte bli riktigt samma kissnödiga känsla då.

Svar på tråden G pungts orgasm tjejer?