• OlaPersson

    G pungts orgasm tjejer?

    ja har försökt ge min älskling en sån men så fort ja kännner att fan det kanske fungerar nu så avbryter hon o säger att hon blir så himla kissnödig.... kan inte det va ett tecken på att det är på gång eller gör ja helt fel....?

  • Svar på tråden G pungts orgasm tjejer?
  • OlaPersson

    Zack o Bella skrev 2009-08-04 09:00:28 följande:


    Ja ok! Jag ska meddela sen om livet blev i gungning!! (som hemsidan lovade vid beställning) haha
    hahaha... ja hoppa den håller vad dom lovar då
  • OlaPersson

    Zack o Bella skrev 2009-08-04 09:10:15 följande:


    Ja DET har jag fått ett par gånger! haha mannen blev galet glad!! Vet itne varför..Anonym (Linda) skrev 2009-08-04 09:05:24 följande:
    vi killar älskar när vi lyckas göra det skönt för er... :)
  • Anonym

    Hur stimulerar du henne när hon avbryter då?

    För om du använder fingrarna så kan du till slut känna som en liten "ballong" eller "knöl" där G-punkten sitter. Om du gör det så ta fram en handduk och beordra henne att ligga kvar, slappna av och låta kroppen sköta resten själv

  • Darling1980

    Att få g-punktmassage känns lite som kissnödigt jao.
    Och jag har läst och sedan själv märkt att det även ökar om man är lite kissnödig innan :P Alltås känsligheten för g-punkten, och kanske även då "kissnödigheten". I smaband med g-punktne kan man även uppleva den där "fonrtänorgasmen" som oftast bara reuslerar i att det blir _väldigt_ vått och tjejen kna uppleva det som att hon kissar på sig, fast det handlar om ett speciellt, klart sekret som kommer från körtlar i underlivet.

    Ibland kan det kännas för mycket.
    Som någon sa så är det nog klokt att inte dyka ner i tårtan och gluffsa i sig allt direkt- utan stimulera klitoris, sen gå över till båda, för att sen bara g-punkten. Räkna med att det tar sin tid. Men då hon väl börjar kunna få det med hjälp av stav och fingrar så ökar kanske hennes känslighet på den punkten även då ni har vaginalt sex..

    Första gångerna jag upplevde orgasm med g-punkten var det som om en port inom mig öppnades och plötsligt upplevde jag en helt ny typ av känsla då jag hade "vanligt sex".

  • OlaPersson
    Anonym skrev 2009-08-04 12:47:16 följande:
    Hur stimulerar du henne när hon avbryter då?För om du använder fingrarna så kan du till slut känna som en liten "ballong" eller "knöl" där G-punkten sitter. Om du gör det så ta fram en handduk och beordra henne att ligga kvar, slappna av och låta kroppen sköta resten själv
    jo exakt.. ja vet var den sitter :) hon brukar jämnt gå på toa innna sängen så det kan omöjligt va full blåsa som gör känslan.... :)
  • Anonym
    OlaPersson skrev 2009-08-04 16:02:59 följande:
    jo exakt.. ja vet var den sitter :) hon brukar jämnt gå på toa innna sängen så det kan omöjligt va full blåsa som gör känslan.... :)
    Nämen dåså! ge henne lite order om att ligga kvar o njuta och inte bry sig så mycket om känslan för det som kommer efter det är värt det
  • VWlife

    Jag fick fontänorgasm en gång med ett one-night-stand, han vart livrädd och avbröt det hela och ursäktade sig med att han var tvungen att gå hem *flin*

    De har jag aldrig fått innan.., fläcken vart väl 1x1 meter i sängen, luktlös, färglös..

    Vilket pucko haha..!

    Jag sov dessutom över hos en kompis i hennes säng då det hände, och jag visste inte hur jag skulle förklara för henne varför hon inte kunde sova i sin egen säng den natten *skratt*

  • Anonym (jag)

    Anonym (Linda) skrev 2009-08-04 09:05:24 följande:


    Anonym (jag) skrev 2009-08-04 08:32:26 följande:
    Jag har själv en gång fått en G-punktsorgasm men den kändes inte superhäftig utan det kom en himlans massa sekret å var häftig... däremot så kan man ju få sprut orgasmer å det är ju inte samma som G-punktsorgasm...
    Sprutorgasmer får jag INTE övht...har aldrig hänt bara G-punktsorgasmer när sambon finger pullar/jag rider och ibland i andra ställningar med. Jag tycker inte helller att det är riktigt samma sak som en vanlig klitoris orgasm, klitorisorgasmerna är skönare för min del. Dock är ju kombinationen av klitoris + G-punkt det som ger starkast och bäst orgasmer.

    Sprutorgasm är ju en G-punkts orgasm där det kommer vätska samtidigt och G-punkten är som sagt en förlängning av klitoris så allt ihopa är egentligen klitoris orgasmer
  • Du och jag är Miraklet


    G-punktsorgasm är kul! Och mycket skönare!

    När jag var yngre kunde jag BARA få det om jag var riktigt upphetsad! Det hände bara nångång per år eller nått..
    Sen träffade jag en kille som var så totalt ego i sängen så att jag fick helt enkelt välja mellan att försöka få g-orgasm eller ingen alls.. Och då lärde jag mig hur jag skulle göra!

    Och nu med min nuvarande kille går det hur lätt som helst, för hans snopp är perfekt formad för det Jag är supernöjd!!!

    Trodde inte att det var såå ovanligt att få sånna orgasmer.. Jag är ju ändå bara 23..
  • Anonym (jag)

    Du och jag är Miraklet skrev 2009-08-04 16:21:03 följande:


    G-punktsorgasm är kul! Och mycket skönare!När jag var yngre kunde jag BARA få det om jag var riktigt upphetsad! Det hände bara nångång per år eller nått.. Sen träffade jag en kille som var så totalt ego i sängen så att jag fick helt enkelt välja mellan att försöka få g-orgasm eller ingen alls.. Och då lärde jag mig hur jag skulle göra! Och nu med min nuvarande kille går det hur lätt som helst, för hans snopp är perfekt formad för det Jag är supernöjd!!!Trodde inte att det var såå ovanligt att få sånna orgasmer.. Jag är ju ändå bara 23..
    Det är för att när tjejer pratar så vill man inte vara den som inte kan, därför är det många som låtsas att de kommer av bara samlag när de pratar med kompisarna...framför allt när de är i tonåren. Man låtsas oxå få orgasm för att killen ska bli nöjd och om ngn tjej sedan försöker säga till killen att hon inte kan så säger han att "vad då alla min tjejer har kunnat det"..tjejen får prestationsångset och fejkar det hon med. Det är väldigt många som överhuvudtaget inte kan få orgasm alls innan 25-30år tillsammans med ngn annan...en del inte på egen hand heller. När tjejer pratar med varandra så verkar det alltså som att alla kan få både klitoris och G-punkts orgasmer..eftersom så många fejakr så tror killar att nästan alla kan få båda delar med men när man gör undersökningar där tjejerna kan svara anonymt visar det sig att nästan ingen får G-punkts orgasmer...många har svårt att få klitorisorgasmer med tillsammans med sin partner och att det för måånga är först när de är runt 30år lyckas. Vad gäller G-punktsorgasm är det fortfarande inte vanligt att det lyckas.
Svar på tråden G pungts orgasm tjejer?