• Anonym (Vänlö­s)
    Äldre 15 Aug 18:12
    10624 visningar
    82 svar
    82
    10624

    Hjälp mig hitta en vän.

    Känner så väl igen mig i den här tråden. Har också så svårt att behålla mina vänner. Har två bra vänner men den ena bor i Trondheim och den andra i Örebro/Hudik så det är jättelångt från mig. Har flera bekanta som bor nära med småbarn som varit mammalediga samtidigt som mig och jag har hört av mig igen och igen för att prata en stund på telefon eller för att vi ska träffas men de hör aldrig av sig tillbaka. Till slut orkar jag inte mer och ger upp. Har väldigt lätt för att få ytliga kontakter som jag pratar med när jag träffar dem men få som jag ringer till och träffar ofta. Jättetrist tycker jag!

    Bor i Jämtland så det är jättelångt till er alla andra

  • Anonym (Vänlö­s)
    Äldre 15 Aug 19:04
    #76

    Tycker om att gå ut och dansa; disco eller styrdans, sitta på ett fik och bara prata, titta på film, shoppa, laga mat och baka, fjällvandra, läsa böcker. Har funderat jättemånga gånger på att hitta ett gäng att laga mat tillsammans med någon gång per månad och experimentera med nya smaker. Eller ha en klubb där man diskuterar böcker. Finns så mycket som man kan hitta på men det är svårt att hitta vänner som har tid. Alla har så mycket med sitt. Och själv kan jag också ha svårt att komma iväg förstås med två småttingar som kräver mycket.

  • Anonym (Vänlö­s)
    Äldre 15 Aug 19:36
    #78

    Anonym (Hjälp) skrev 2009-08-15 19:15:20 följande:


    Anonym (Vänlös) skrev 2009-08-15 19:04:13 följande:
    Det där med matlagning har jag också tänkt på. Jag tittade ibland på programmet "halv åtta hos mig" och då tänkte jag faktiskt att det skulle vara roligt att vara ett gäng som träffades typ en gång i månaden och då skulle alla laga en ny maträtt eller sin egna favoriträtt. Så man kunde få lite nya tips inför matlagningen, För jag tycker att man oftast lagar samma gamla recept hela tiden.Och bokklubb skulle jag gärna vilja vara med i. Läste en bok som hette just bokklubben och jag tyckte det verkade så mysigt att träffas och diskutera boken och även annat.Hur små är dina barn? Om du vill skriva det förstås.
    Storebror är 2 år och 4 månader och lillebror har nyss fyllt 1 år. Kul att du tycker om mina idéer. Synd att vi inte bor grannar Jag brukar också titta på halv åtta hos mig och tycker det programmet är bra. Rolig idé till tv-underhållning tycker jag.
  • Anonym (Vänlö­s)
    Äldre 15 Aug 20:10
    #80

    Anonym (Hjälp) skrev 2009-08-15 19:42:21 följande:


    Anonym (Vänlös) skrev 2009-08-15 19:36:46 följande:
    Ja halv åtta hos mig är roligt för då kan man få nya matideér och även ideér till dukningar. Vad är din favoriträtt då?Mina barn är 2år och 3år och 2månader.
    Du har också barnen tätt

    Jag tycker om att laga mat som skönter sig själv i ugnen... i lergryta eller panna. Tex kycklinglår med ugnsrostade grönsaker. Älskar att läsa mattidningar och hitta nya recept men känner mig lite begränsad av familjen eftersom det är svårt att få dem att prova något nytt. Vill gärna laga mer vegetariskt men det går inte alls.

    Om jag äter ute på restaurang äter jag gärna fisk som jag tycker är svårt att få till bra själv. Risotto tycker jag också är jättegott men svårt att laga själv så den blir så där perfekt krämig.
Svar på tråden Hjälp mig hitta en vän.