• Anonym
    Äldre 13 Aug 00:12
    465306 visningar
    339 svar
    +1
    339
    465306

    Tråden för oss som gilla analsex

    För en vecka sen hade jag analsex för andra gången , första gången var ett misslyckande eftersom vi skulle testa det och hade ingen glidmedel.

    Men i torsdags trodde jag att jag skulle tappa andan och började gråta så jäkla skönt var det.

    Tänkte att tråden skulle vara bra för oss som gillar det och har frågor om det.

    Jag själv undra bla vilka ställningar kör ni med vid analsex? Och hur ofta??

    Ni som tycker att analsex är äckligt och onaturligt , spara eran kommentarer och öppna en "Gilla inte analsex" tråd.

  • Svar på tråden Tråden för oss som gilla analsex
  • Anonym Trådstartaren
    Äldre 13 Aug 01:41
    #2
    +1

    Jo det var på mage som jag kände att det var som skönast. Killen trodde att det gjorde ont eftersom jag blev tårögd, han är världens finaste med o ta det lugnt och frågar om det gör ont och han ska ta ut den.

    Tänk att jag i nästan 8år (sen jag blev av med oskulden) har gått och tänkt att "nä analsex är inget för mig" och sen blir det perfekt. Imorgon ska vi köra på igen när han kommer h igen.

  • Anonym
    Äldre 13 Aug 09:23
    #5

    provade för första gången igår jag med.
    Har alltid trott det är äckligt men var så himmla skönt och lite småporrigt liksom

  • Anonym
    Äldre 13 Aug 11:52
    #17

    Anonym (analskökan) skrev 2009-08-13 09:49:57 följande:


    På tal om ställningar, kan jag varmt rekomendera missionären fast att killen och/eller du själv håller upp och särar på benen riktigt mycket. Härligt porrig och lite utlämnande ställning... och ger båda nästan fri sikt..
    Den är inte tokig. Inte fel att inleda i direkt från musen. Kan föreslå att tjejen från den lägger sig lite halvt åt sidan, killen håller hennes ena ben mot sig (det som pekar upp i luften) och tar henne snett. Ger mkt bra tillgång till musen med ena handen för killen.
  • Anonym
    Äldre 13 Aug 11:56
    #18

    Anonym (dildon) skrev 2009-08-13 09:50:14 följande:


    Det kan man ju göra förstås Men är det verkligen så.. att folk kör analt och ALDRIG får bajs på snoppen? Hur tvättar man sig så långt upp i analen liksom?
    Nej, så är det givetvis inte. Det händer att det kommer lite ibland, men inga mängder enligt min erfarenhet. Som jag skrivit någon annanstans: Jag tror många killar (jag vet flera med mig som gör det) mörkar lite för att tjejen inte skall känna sig obekväm.

    Så det kommer inte mer än vad man enkelt kan mörka.

    Sedan är det säkert inte så för alla. Det beror nog säkert också lite på hur stor tjejen är och hur stor/liten killen är. Rimligtvis borde risken vara större vid djupare penetration, även om jag inte noterat detta alls.
  • Anonym
    Äldre 13 Aug 12:00
    #19

    Anonym (Tjej som vill) skrev 2009-08-13 09:52:30 följande:


    Vi har testat tre ggr men lagt ner... det gjorde för ont :( Tips emottages gärna om hur man får till det.
    Gå in väldigt sakta. Ha kanske vanligt sex först där han stoppar in ett och sen kanske två fingrar, mest för att få igång där bak, inte så mkt för att töja. Gå sen in väldigt väldigt sakta. Tjejen ligger med fördel på mage vriden litet åt sidan genom att dra upp ena benet litet. Sakta sakta in. Stimulera musen samtidigt, brösten eller det som funkar

    Ta en bra glidmedel också. Vissa hinner torka rätt mkt på vägen in. Är inte regel vattenbaserat fram, oljebaserat bak?
  • Anonym Trådstartaren
    Äldre 13 Aug 12:01
    #20

    Anonym (Tjej som vill) skrev 2009-08-13 09:52:30 följande:


    Vi har testat tre ggr men lagt ner... det gjorde för ont :(Tips emottages gärna om hur man får till det.
    Jag är ju som sagt inte testat det mer än 2ggr.
    Men kan säga att första gången så lärde jag mig av mina misstag ;)
    Jag var spänd, hade ingen glidmedel, tänkte för mycket på att om det ska komma bajs, och va inte så där superkåt heller.

    Men jag och killen prata om det efter första gången o han bara skratta o sa att det jag faktiskt har dusch med rinnande vatten ifall det kommer bajs eller nåt annat. och sen är han super nog med att ta det lugnt och fråga mig hela tiden hur det känns och jag få bestämma tempot.

    ska testa ikväll igen hoppas att det inte blir förr ofta nu baara, ha ju läst att det kan vara skadligt om man kör för ofta.
  • Anonym
    Äldre 13 Aug 12:02
    #21
    Anonym skrev 2009-08-13 12:00:12 följande:
    Anonym (Tjej som vill) skrev 2009-08-13 09:52:30 följande: Gå in väldigt sakta. Ha kanske vanligt sex först där han stoppar in ett och sen kanske två fingrar, mest för att få igång där bak, inte så mkt för att töja. Gå sen in väldigt väldigt sakta. Tjejen ligger med fördel på mage vriden litet åt sidan genom att dra upp ena benet litet. Sakta sakta in. Stimulera musen samtidigt, brösten eller det som funkar Ta en bra glidmedel också. Vissa hinner torka rätt mkt på vägen in. Är inte regel vattenbaserat fram, oljebaserat bak?
    En sak till: Börja med att han kanske går in halvvägs (i snoppmått mätt) och kör lite så tills det blir riktigt skönt. Börja sedan gå djupare och djupare till fullt djup (i snoppmått mätt).
  • Anonym Trådstartaren
    Äldre 13 Aug 17:34
    #26
    Apmor2 skrev 2009-08-13 15:41:59 följande:
    vi kör samma ställningar som vi gör när vi har vaginal sex.. men mina favoriter är missionären och när jag rider.. mmm så himla skönt, nu använder vi inte ens glidmedel älskar när han tränger in, eftersom jag är så avslapnad så gör det ej ont ..
    Tror att har mycket med att man känner sig trygg med sin sexpartner när man ha analt. Roligt att höra att det fungera utan glidmedel för er.
  • Anonym Trådstartaren
    Äldre 13 Aug 18:43
    #39
    Thaleya skrev 2009-08-13 18:33:11 följande:
    Anonym (Tjej som vill) skrev 2009-08-13 18:31:21 följande:
    Ja jag förstår inte, vad kan hända om ni inte är anonym?Nu är ju jag också rätt så anonym, har inte namn och adress uppe men väldigt många i såna här trådar är anonyma. Jag förstår inte riktigt, det är mycket lättare att associera och koppla ihop till en person om bilden finns med :DEller så kanske det inte är så kul att någon på detta forum hänger i analsex tråden samt vi som virkar eller gör fluff tråden :D
    Jag brukar inte vara anonym, men nu handlar det inte om bara utan om även min sexpartner(obs vi är inte ihop, bara godavänner som har skoj ibland och snackar även nästan dagligen om allt.) Tror att jag kommer och blotta mig längre fram itråden , men jag har en väldit öppen press.
Svar på tråden Tråden för oss som gilla analsex