Inlägg från: 100kgpappa |Visa alla inlägg
  • 100kgpappa

    Tråden för oss som gilla analsex

    Skaffa riktigt glidmedel till att börja med, så ska det nog gå vägen!


    Det gäller att hushålla med föraktet, med hänsyn till det stora antalet behövande...
  • 100kgpappa
    Gräsmattan skrev 2015-11-02 21:07:14 följande:

    Jag märker ett speciellt ansiktsuttryck hos min tjej när vi har analsex. Hon ser alltid så kåt ut när hon har min kuk i sin röv. Dessutom är det bara när vi har analsex som hon vill grovhångla. Bra analsex är verkligen en känsla av att komma varandra nära. Jag vill uppmana alla att prova och säger grattis till alla par som njuter av skönt analsex tillsammans. Är det nån som känner igen detta?


    Grovhångla vill hon alltid oavsett, men den speciella kåtheten i blicken och stönen vid analsex är oslagbar, ska bli en skön omgång i baken ikväll hade vi tänkt.
  • 100kgpappa
    Anonym (Funnit min sexfrände) skrev 2015-11-02 22:30:37 följande:

    Jag (kvinna) och min särbo gillar analt bägge två. Båda gillar att ge och få. Det är helt galet upphetsande att fylla upp honom med en dildo, samtidigt som jag suger av honom. Han njuter så det inte går att beskriva. Vi har även en strapon och analpluggar mm.. Ännu mer upphetsande är de gånger nån binder den andre..


    Band ihop frugan igår så hon låg på mage med särade ben, och sen tog jag henne ordentligt analt och avslutade med att spruta satsen där också.

    Sjukt upphetsande för oss båda.
  • 100kgpappa
    Anonym (Ledsen) skrev 2015-11-03 11:22:43 följande:

    Blir så avundsjuk när jag läser här! Älskar anal sex, men inget min man kan tänka sig ( en gång på 15 år). Men med en tidigare partner så var det ofta. Vi började alltid bakifrån. Efter en stund när det gick lättare vände han på mig. Så körde vi missionären fast analt. Sjukt upphetsande då vi ändå kunde se varandra. Men sedan avancerade vi till hålet som inte fick något. Man måste vara rättvis, så då hade vi en dildo till fittan o en till klittan. O jävlar vilka orgasmer, bara ylade rakt ut. Men tyvärr är det historia nu.


    Det där måste kännas riktigt surt, men tanke på hur många män det finns som gillar analsex men vars sambo/fru inte gillar det...

    Men kan ni inte köra med dildo analt då, bättre än inget iallafall.
  • 100kgpappa

    Absolut bästa ställning för att få bra kontroll på inträngandet är tjejen liggandes på rygg på ett bord, killen ståendes. Då både ser man bra och får en bra vinkel.

    Vår favoritställning är tjejen liggandes på mage med putande rumpa, och jag ligger över henne. Inte smidigast att komma in i, men småsår skönt när man väl är igång.

    18cm är inte för kort, men däremot kanske tjejen din måste träna på att slappna av så du kommer in lite lättare.

    Ett annat tips är att du placerar tummen framför ollonet, och låter den komma in först, då brukar set gå smidigt. Men man måste vara rejält hård, annars blir det svårt.

  • 100kgpappa

    Blev lite oväntad analsex nyss. Vi låg i sängen och slappa lite, (barnen på nedervåningen) då frugan började suga mig. Skulle mest bli lite myssug en stund, då vi var rätt trötta båda två.

    Men sen kom vi igång, började knulla vanligt i skeden under täcket, men märkte att hon blev ordentligt kåt, så tummen åkte in bak, och snart ville hon ha mer.

    Började i skeden, sen låg jag över henne när hon låg på magen.

    Fick avbryta när minsta barnet kom uppför trappan (man får väldigt bra förvarning i vårt hus), men kom igång igen sen, och vi fick orgasm båda två.

    Analsex är fan bäst!

  • 100kgpappa
    namnärsvårt skrev 2017-08-27 18:10:19 följande:

    Hur gör ni med det hygieniska om ni vill ha sex i fittan efter analsex?


    Tvättar av kuken på toaletten...
Svar på tråden Tråden för oss som gilla analsex