• Anonym

    Tråden för oss som gilla analsex

    För en vecka sen hade jag analsex för andra gången , första gången var ett misslyckande eftersom vi skulle testa det och hade ingen glidmedel.

    Men i torsdags trodde jag att jag skulle tappa andan och började gråta så jäkla skönt var det.

    Tänkte att tråden skulle vara bra för oss som gillar det och har frågor om det.

    Jag själv undra bla vilka ställningar kör ni med vid analsex? Och hur ofta??

    Ni som tycker att analsex är äckligt och onaturligt , spara eran kommentarer och öppna en "Gilla inte analsex" tråd.

  • Svar på tråden Tråden för oss som gilla analsex
  • Anonym (Tjej som vill)

    Jag rider honom.
    Han tar mig bak i missionären.

  • Thaleya
    Anonym skrev 2009-08-13 18:43:40 följande:
    Jag brukar inte vara anonym, men nu handlar det inte om bara utan om även min sexpartner(obs vi är inte ihop, bara godavänner som har skoj ibland och snackar även nästan dagligen om allt.) Tror att jag kommer och blotta mig längre fram itråden , men jag har en väldit öppen press.
    Nä det är sant, tack för förklaringen :D
  • Anonym (B)

    Någon skrev att hon får orgasm av analsex? Hur e d möjligt?
    Jag tänder väldigt mkt på tanken att ha analsex men när vi provat har det gjort ont. Skulle vilja att det funkade. Har på egen hand använt fingrarna och gjort en improvicerad analplugg, när jag hade den inne och samtidigt körde med dildon i musen så fick jag orgasm vilket jag aldrig får av penetrering annars.

  • Anonym
    Thaleya skrev 2009-08-13 18:53:45 följande:
    Nä det är sant, tack för förklaringen :D
    ;) och sen stavar jag så jäkla illa så jag vill inte vara oanonym för den sakens skull...
  • Thaleya

    Anonym (B) skrev 2009-08-13 18:55:51 följande:


    Någon skrev att hon får orgasm av analsex? Hur e d möjligt? Jag tänder väldigt mkt på tanken att ha analsex men när vi provat har det gjort ont. Skulle vilja att det funkade. Har på egen hand använt fingrarna och gjort en improvicerad analplugg, när jag hade den inne och samtidigt körde med dildon i musen så fick jag orgasm vilket jag aldrig får av penetrering annars.
    Jag får inte vaginal orgasm. Men i analen är allt så intensivt att jag kommer jätte lätt.

    Fast om jag använder fingrarna (vilket jag nästan alltid gör) så kan jag komma hela tiden, det klarar jag inte av för då måste jag ta det lugnt och försöka sakta igen, gör så ont efter jag kommit. Så jag anstränger mig mestadels för att hålla det skönt men inte för skönt så att jag kommer.
  • Anonym (tessan)

    skön tråd! innan min nuvarande kille tyckte jag att det gjorde ont å kändes väldigt obehagligt, men med min nuvarande njuter jag så otroligt fastän hans kuk är betydligt större än de andras!

    förra gången vi hade analsex var det på ett hotell, och jag trodde att jag var helt ren där i.. men ja så var det väl inte och vi tyckte lite synd om städerskan faktiskt.. haha men skönt var det å inget att haka upp sig på!

    han brukar vrida å vända å kasta runt mig i en hel del olika ställningar och det är så underbart!

  • Thaleya

    Anonym (B) skrev 2009-08-13 19:00:13 följande:


    Vad är det som gör ont efter du kommit? I analen?
    När man har sex så känner man inte smärta lika mycket, för att man fokuserar sig på det sköna. När man kommer så släpper allt det sköna och då har jag bara det onda kvar, ja ont i analen, fast mestadels obehagligt bara.

    Jag kan tillexempel hålla på att komma och dunka mitt ben i väggen sen när jag kommit då känner jag, fan vad ont jag har i mitt ben och dagen efetr har jag ett rejält blåmärke, ungefär samma sak. Analsex är för skönt för mitt eget bästa egentligen. Ibland trycker jag på för att det är så skönt och då rivs jag upp, går sönder i analen. har ett gammalt sår som läker men ofta rivs upp.
  • Anonym (B)

    Aha, ojdå. Ja, det är det jag är rädd för men vi får väl se när vi testar igen.

Svar på tråden Tråden för oss som gilla analsex