Inlägg från: IsabelleLi |Visa alla inlägg
  • IsabelleLi

    Vansinnes kosningar (hund)

    Har haft en blandis. Pappan var renrasig ungersk Kuvasz, mamman var blandning av Australisk kelpie, gråhund, golden och labrador. Hon såg mest ut som en kelpie, fast svart med vitt frampå bringan.
    Valparna blev ju väldigt olika, men han som vi tog såg ut som en flat ungefär. Lite mindre och med lite lockig päls, men annars var det många som trodde att det var en flat. Vallegenskaperna blev väldigt framträdande i honom, rätt så aktivt. Han var otroligt intelligent och lättlärd, lite lagom mycket vakt i sig och otrooligt gosig Väldigt proportionerlig och fin. Hans syrra som mammans ägare behöll fick också fina proportioner och ett fantastiskt psyke, hon var mycket mer lik sin pappa i kroppsform och storlek. Ljus som en golden, fast med bruna fläckar. Lite loj, varken vaktig eller vallig, men troligen den snällaste hund jag träffat!
    Tokig blandning, men underbar!

    En vän har haft en blandning mellan strävhårig tax och stövare. Taxben, men med för lång och grov kropp till benen. Den hunden måste ha haft problem med ryggen! 

Svar på tråden Vansinnes kosningar (hund)