• Miss Maya

    Biverkningar SSRI-preparat

    Ha! Ett sådant skitsnack! Jag åt Remeron och den aktiva substansen är just Mirtazapin. Sexlusten försvann inte helt, men däremot förmågan att få orgasm. Den har inte återhämtat sig än idag, FEM ÅR senare!

    Jag gick också jävligt snabbt upp i vikt av eländet, fast läkaren försökte bortförklara det. Sju kg på några veckor. Jag minns inga drömmar hela första året efter att jag åt medicinen (bara i några månader). Jag blev verkligen helt bedövad av den. Den bedövade hela min person. Och tyvärr, satt de i när jag slutade med skiten också.


    TeAmo skrev 2009-08-20 21:17:30 följande:
    Jag äter Mirtazapin, och den är väl typ den enda där inte dom sexuella biverkningarna finns.. Jag valde just dom här för det! Visst, jag fick tjata.. Jag fick Zoloft först, det är ju ett förstahandsval dock. Och illamående är mycket sällsynt när det gäller Mirtazapin har jag läst :)
  • Miss Maya

    Varför blev jag aldrig av med dem då? Inte ens när jag slutade med medicinen? Är jag någon form av medicinskt missfoster?


    Eisa skrev 2009-08-21 11:38:49 följande:
    Jag hade inga biverkningar alls. Får man det så försvinner de snabbt och är inte så dramatiska som de låter i bipacksedeln. Försvinner de inte så kan man byta preparat.
Svar på tråden Biverkningar SSRI-preparat