• Anonym (Ångest..)

    Ta bort tatuering??

    Är det någon som har tagit bort en tatuering nångång och hur gick det i så fall? Vad kostade det och vart vände du dig?

    Jag gjorde en tatuering för några veckor sen och ångrar mig nu så in i norden.. Mår så dåligt! Den måste bort!!

    Jag behöver inga predikningar om hur dumt det var för det vet jag redan, fattar inte varför jag gjorde det.....

    Tacksam för svar!

  • Svar på tråden Ta bort tatuering??
  • Anonym

    testa att gå in på en tatueringaffär o fråga, för de borde ju veta tycker man

  • Anonym (Ångest..)

    Nej den går inte tatuera över.. den sitter på handleden :P Jag ser den 24/7 känns det som och ja, den är så ful... "/ Vet att det finns lasermetoder men undrar lite om nån gjort det och om det blivit ett bra reslutat?

    Den är inte jätte stor, det är ett hjärta med stjärnor runt omkring. Utspritt.

  • Jemema

    Jag ska ta bort en tatuering. Man gör det med laser som slår sönder pigmentet. Det är olika hur många behandlingar man behöver beroende på hur stor tatueringen är och hur noggrant den är gjord. Ju bättre tatuerare desto svårare att ta bort Du kan googla på "ta bort tatuering" + vilken stad du bor i så får du kontakt med kliniker som kan hjälpa dig. Du kan boka tid för en konsultation (kostar inget) där de tittar på din tatuering och du kan få besked om hur många behandlingar som behövs och hur mycket det kommer att kosta.

    Lycka till!

  • JAG är BÄST

    Anonym (Ångest..) skrev 2009-08-18 09:16:59 följande:


    Nej den går inte tatuera över.. den sitter på handleden :P Jag ser den 24/7 känns det som och ja, den är så ful... "/ Vet att det finns lasermetoder men undrar lite om nån gjort det och om det blivit ett bra reslutat? Den är inte jätte stor, det är ett hjärta med stjärnor runt omkring. Utspritt.
    Du menar alltså att tatueringen är "taskig" gjort? var det en seriös tattuerare?
  • JAG är BÄST

    "Den är inte jätte stor, det är ett hjärta med stjärnor runt omkring. Utspritt"

    Tycker det låter fint iallafall

  • NadiaMi

    Har du bara haft den i några veckor kan den behöva mer tid på sig att läka innan du kan börja behandla bort den.

    Laser är det mest effektiva fast det är inte garanterat att alla spår försvinner. Det blir i regel en del missfärgningar eller spår kvar, så för ett snyggare resultat kan det vara värt att fundera på en coverup - och då ett motiv du är helt hundra på gjort av en tatuerare du verkligen känner förtroende för och har kollat tidigare tatueringar av.
    Har du blekt bort en del av färgen så blir det ju också lättare att tatuera över.

  • Anonym (Ångest..)

    JAG är BÄST skrev 2009-08-18 09:24:12 följande:


    Anonym (Ångest..) skrev 2009-08-18 09:16:59 följande:
    Du menar alltså att tatueringen är "taskig" gjort? var det en seriös tattuerare?
    Nej det var ingen seriös tatuerare.. och jag bara gjorde för jag själv hade ingen aning om hur jag ville ha det. Jag hade en tatuering innan som jag ville få bort och det enda vi kunde komma på var ett svart hjärta över och sen stjärnor runt omkring för att få det att gå ihop med tatueringen jag har på insidan av handleden.. invecklat men ja, jag trvis inte med det.. Får nog kolla med en sån där laser klinik.
  • Anonym (Ångest..)
    Jemema skrev 2009-08-18 09:17:34 följande:
    Jag ska ta bort en tatuering. Man gör det med laser som slår sönder pigmentet. Det är olika hur många behandlingar man behöver beroende på hur stor tatueringen är och hur noggrant den är gjord. Ju bättre tatuerare desto svårare att ta bort Du kan googla på "ta bort tatuering" + vilken stad du bor i så får du kontakt med kliniker som kan hjälpa dig. Du kan boka tid för en konsultation (kostar inget) där de tittar på din tatuering och du kan få besked om hur många behandlingar som behövs och hur mycket det kommer att kosta.Lycka till!
    Okei. Hur stor är din, har du fått nå pris ex? Tack :) Min gjordes hos en tatuerar som inte har någon studio.. räknas det som en sämre variant då? :P Dvs lättare att ta bort? *hoppas*
Svar på tråden Ta bort tatuering??