• Snubblaha

    Vetenskapliga artiklar MOT vaccinering?

    Det finns inget läkemedelsföretag som vill betala för sådan forskning. De har med andra ord inget att tjäna på att komma fram till något de inte kommer att tjäna en krona på.
    All forskning kostar.
    Undersökningar, utredningar och analyser av forskningsresultat visar då och då att forskarna mörkar vissa negativa(för dom) resultat. Detta för att få fram ett önskvärt forskningsresultat.
    Bara för att något står i en tidning behöver det inte vara sant.
    Bara för att någon säger att de forskat på något behöver de inte ha kommit fram till sitt resultat på ett korrekt sätt. Ju mer komplext forskningsområde, desto svårare för journalister att kolla upp att resultatet är korrekt.
    Dvs lita på din egen magkänsla vad det gäller det mesta utifrån den fakta du själv samlar in.
    Avancerade matematiska algoritmer som tar in svar ifrån internets alla användare visar sig ha mer rätt än forskares resultat över lag.
    Ganska intressant utveckling. Vi går mot en intressant tillvaro när vi på ett ganska enkelt sätt kan ta tillvara på mänsklighetens samlade intelligens och kompetens. Den svarar nämligen inte på ett sätt som avslöjar att någon betalat dom för att säga det de säger.
    Hoppas mitt svar får dig att tänka efter lite vad det egentligen handlar om!?
    Fortsätt ifrågasätt! Var kritisk i ditt tänkande. Utveckla din kunskap om saker och ting generellt. Varför gör vi som vi gör? Vi tycker människan gjorde många saker fel för tex 200 år sedan och tex när vi brände häxor på bål. Vad kommer mänskligheten tycka om oss och vad vi gjorde om ca 500år?!

Svar på tråden Vetenskapliga artiklar MOT vaccinering?