• SaramedM

    Vetenskapliga artiklar MOT vaccinering?

    Det finns massor med trådar med länkar men jag har fortfarande inte sett någon vetenskaplig studie som visat på dessa enorma nackdelar med vaccinationsprogrammet som många pratar om

    Med vetenskaplig menar jag publicerad forskning på tex pubmed, inte kloka gubben

    Så ni som är emot vaccinering, vart finns denna forskning?

  • Svar på tråden Vetenskapliga artiklar MOT vaccinering?
  • zanna80

    Hmm.. Tror inte jag kommit över någon sådan artikel alls, dock vet jag att det finns många avhandlingar på vaccin överlag och dess verkan på människan och naturen.
    Jag kommer dock inte att vaccinera mig mot "svininfluensan".

  • maria12

    nagon som vet om det stammer att for att fa ut en artikel som publicerats i journal of pediatrics sa maste man betala 50 dollar!!!??? Jag ar registrerad for sjalva tidningen sa jag trodde jag kunde lanka till den fritt fram!? Nagon som vet?

    Hursomhelst, de som ar intresserade av att analysera ett foredrag, ga in pa www.torrenz.com och ladda ner "Vaccines-the risks the benefits and the choices" av Dr Sherry Tenpenny. Gar att se i delar pa youtube oxa.

    Jag ar fullt medveten om att hon numera ar emot massvaccinering osv, och att det skulle kunna farga hennes pastaenden, men eftersom hon anvander sig av statliga kallor och statistik, sa skulle jag garna vilja ha bekraftat om det hon pastar i sitt foredrag ar sant eller inte, och OM INTE, var kan jag hitta sanningen?

    Jag kommer inte diskutera pastaenden om saker som inte stammer nagot djupare sen utan istallet verkligen kolla upp det ni anser felaktigt etc....for jag vill verkligen ta reda pa det. Men det tar san himla tid, sa all hjalp ar varmt valkommen!

    Kram

  • Mandolin
    maria12 skrev 2009-08-20 14:09:28 följande:
    nagon som vet om det stammer att for att fa ut en artikel som publicerats i journal of pediatrics sa maste man betala 50 dollar!!!??? Jag ar registrerad for sjalva tidningen sa jag trodde jag kunde lanka till den fritt fram!? Nagon som vet? Hursomhelst, de som ar intresserade av att analysera ett foredrag, ga in pa www.torrenz.com och ladda ner "Vaccines-the risks the benefits and the choices" av Dr Sherry Tenpenny. Gar att se i delar pa youtube oxa. Jag ar fullt medveten om att hon numera ar emot massvaccinering osv, och att det skulle kunna farga hennes pastaenden, men eftersom hon anvander sig av statliga kallor och statistik, sa skulle jag garna vilja ha bekraftat om det hon pastar i sitt foredrag ar sant eller inte, och OM INTE, var kan jag hitta sanningen? Jag kommer inte diskutera pastaenden om saker som inte stammer nagot djupare sen utan istallet verkligen kolla upp det ni anser felaktigt etc....for jag vill verkligen ta reda pa det. Men det tar san himla tid, sa all hjalp ar varmt valkommen! Kram
    Oftast kräver tidningarna någon sorts ersättning för att man ska kunna läsa hela artiklar om man nu inte är prenumerant eller kan läsa dem genom ex ett bliblioteks hemsida.
    Annars kan du juh alltid söka efter artikeln på pubmed eller Google och länka till abstracten, ger oftast en "snabbgenomgång" av artikeln och om man vill läsa vidare kan man sedan ta kontakt med biblioteken och höra om dom har den specifika tidningen (nätversion eller papper).
  • maria12

    en annan grej:

    www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/entrez&db=PubMed&list_uids=11587808&dopt=Abstract

    jag forsokte an en gang lanka till hela artikeln, men jag kan nog inte lagga ut den har som lank utan alla maste betala for att lasa den...kan det verkligen forhalla sig sa eller ar det bara jag som ar otroligt oteknisk? (skulle i sa fall inte vara nagot nytt). Jag har namligen lite funderingar kring det som skrivs.

  • Mandolin
    maria12 skrev 2009-08-20 16:43:57 följande:
    en annan grej: www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/entrez... jag forsokte an en gang lanka till hela artikeln, men jag kan nog inte lagga ut den har som lank utan alla maste betala for att lasa den...kan det verkligen forhalla sig sa eller ar det bara jag som ar otroligt oteknisk? (skulle i sa fall inte vara nagot nytt). Jag har namligen lite funderingar kring det som skrivs.
    Mmm, man måste betala för att läsa hela eller försöka få tag på tidskriften i fråga. Just denna finns även i nätversion, ska kolla upp artikeln genom bibblan, så får vi se vad du undrar över
  • maria12
    Mandolin skrev 2009-08-20 14:26:12 följande:
    Oftast kräver tidningarna någon sorts ersättning för att man ska kunna läsa hela artiklar om man nu inte är prenumerant eller kan läsa dem genom ex ett bliblioteks hemsida. Annars kan du juh alltid söka efter artikeln på pubmed eller Google och länka till abstracten, ger oftast en "snabbgenomgång" av artikeln och om man vill läsa vidare kan man sedan ta kontakt med biblioteken och höra om dom har den specifika tidningen (nätversion eller papper).
    ahaa, da forstar jag, (ungefar)....det kan forklara varfor folk tidigare klagat pa att de inte kunnat folja upp vissa kallor/lankar.....men det blir da lite svarare att lanka till saker som publicerats i vetenskapliga tidskrifter, alltsa, om alla har maste betala for att se dem. (jag trodde det rakte om man sjalv betalat eller var inloggad/registrerad pa tidningen for att kunna ge ut lankar)
    Vet inte om det ar sa det ar fallet med de artiklar jag har pa andra datorn som jag vill ha analyserade, men det ar ju studier fran just medicinska tidskrifterna denna trad ville ha, vilket jag sjalvfallet kan forsta.
    Naja, skam den som ger sig.
  • Mandolin

    Jag har nu skummat igenom artikeln i fråga, vad var det du hade funderingar över? Kan försöka svara på dina funderingar så gott jag kan

Svar på tråden Vetenskapliga artiklar MOT vaccinering?