• kimsi

    Ont under revbenen på höger sida!

    Gallan kan som flera här sagt ändå vara orsaken till smärtan. Annars tänkte jag på en annan sak, du har inte ett barn som du ofta bär på höften?

    När mina barn var små så bar jag dem ofta på höften (man behöver ju oftast ha en hand fri) och jag hade så otroligt ont i magen (högt upp och gjorde ont när jag tryckte), det onda gick även efter hela sidan och ut i ryggen. Jag var skiträdd för vad det var innan jag och en läkare till slut löste mysteriet, det var en muskel som var totalt felbelastad och slut efter allt höftbärande av barn. När jag började bära dem ordentligt så försvann smärtan.

  • kimsi
    Babybalo skrev 2009-09-04 21:59:00 följande:
    Oj, intressant! Jo, jag har en 15-månaders som jag alltid bär på höger höft... Nu sedan jag fick ont för två månader sedan så har jag börjat bära mindre, men det blir ju ändå en hel del. Väldigt intressant, tack så mycket för ditt svar! Skall ta upp det med min läkare!
    Låter som det kan vara orsaken då kanske, för det var precis samma för mej. Och det kändes verkligen som att det var något i magen och jag var nästan säker på att det var en tumör.

    Men det var min arga muskel som var svullen.
Svar på tråden Ont under revbenen på höger sida!