Idol-Noah: "Göteborgare är alltid extra sköna"
Forum Sex & Sånt - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Mammor, hur raggar man upp er?

  Sön 23 aug 2009 17:16 Läst 31781 gånger Totalt 51 svar
  galapa­gos
  Visa endast
  Sön 23 aug 2009 17:16

  Hej på er, jag har en litet problem jag behöver hjälp med.
  Jag faller för kvinnor i 30-40 års-åldern.
  Problemet är att det inte är lika enkelt att veta var man ska leta någonstans.
  På Harrys eller motsvarande är det förvisso lättraggat, men de flesta är gamla fyllekärringar och det är inte riktigt vad jag är ute efter =)
  Jag är förvisso inte ute efter ett seriöst förhållande, bara en äldre älskarinna,
  men jag vill ändå att hon ska vara fräsch.

  Så frågorna lyder :
  Dels, var raggar man upp er vanliga kvinnor?
  Sen är det en annan sak jag inte får ordning på.
  Det är till exempel betydligt svårare att få kvinnor som är väsentligt äldre än jag själv att förstå vad man är ute efter, utan att säga det rakt ut. Det är som att de inte förväntar sig att yngre kan ragga upp dem.
  Ska man vara mer rakt på, eller tvärtom?

  Kram P

 • Sön 23 aug 2009 17:44 #1

  Hahaha!!

  Nu är jag förvisso lyckligt gift och synnerligen svårraggad men OM du raggade på mig skulle jag uppskatta om du var ärlig!

  Kanske är du på fel ställen? Testa Friskis o svettis om du söker välbevarade kvinnor, eller kvällkurser i drejning Jag har gått på keramikkurser som varit nerlusade med kvinnor i "rätt" ålder även om långtifrån alla varit ensamstående.

  I vilket fall tror jag de flesta i min ålder föredrar mer raka rör - inte så att du behöver fråga efter favoritställningen vid första träffen direkt (för det är generellt en dålig raggningsreplik! ) men det är nog flera kvinnor som är mer intresserade av att ha en yngre älskare nu när de blivit av med gubben än att inleda ett nytt fast förhållande.

  Lycka till i letandet!

 • Anonym (Good luck)
  Visa endast
  Sön 23 aug 2009 17:58 #2

  Jag känner många som träffat dejter via match.com, där har du ju möjlighet att vara tydlig med vad du är ute efter.

  Och ja, jag tror att du ska vara mycket tydlig; när kvinnan troligen lägger så mycket av energin på att få barn och jobb att gå ihop, så orkar hon antagligen inte lägga massa energi på spel och tvetydigheter. Om det är sex du är ute efter så prata om sex! Självklart får du väl vara smidig och trevlig och flörtig snarare än grov. Men berätta vad du vill ge.

  Det är säkert smart att ge komplimanger om kvinnans kropp, något som många är svältfödda på efter några år med graviditet och fokus på barn.

  Lycka till som sagt!

 • galapa­gos
  Visa endast
  Sön 23 aug 2009 18:12 #3
  Menhir skrev 2009-08-23 17:44:45 följande:
  Jag har gått på keramikkurser som varit nerlusade med kvinnor i "rätt" ålder även om långtifrån alla varit ensamstående.
  Det lät som en idé. Mina vänner skulle garva ihjäl sig, men det får man bjuda på, hehehe
 • Sön 23 aug 2009 23:47 #4

  Jag är iofs yngre mamma och upptagen. Men jag intresserar mig för de som delar mina intressen. Eller faktiskt bara ger mig uppmärksamhet :P Vill du ha någon som är på ett speciellt sätt får du leta där de finns. I mitt fall går jag till scifi-bokhandeln eller fiskebutiken för att titta.

 • Anonym (#4)
  Visa endast
  Sön 23 aug 2009 23:49 #5

  Såklart flörtar jag alltid med personalen i chokladbutikerna också. Älskar inte alla kvinnor choklad? Bra ställe att hänga på.

 • Sön 23 aug 2009 23:51 #6

  finns alla sorter!

  själv e jag tvåbarnsmamma och mig hittar man på kk.se.... ;)

  men givetvis väljer man med omsorg även där. Visa intresse för personen, smickra, prata om allt, visa lite intresse för barnen om hon har sånna... säger hon nått om sina barn och du genast byter ämne ligger du dåligt till!

 • Mån 24 aug 2009 06:38 #7

  Säg rakt på som det är.. Du är het, jag vill hänga med hem=)

  Sen fixar du kaffe efteråt och då kommer hon att avguda dig

  Jag fick ragg av en betydligt yngre kille och trodde självklart att han bara ville ha sex för att vidga sina vyer lite.. att han ville testa en äldre frånskild småbarnsmamma som fortfarande är hyfsat fräsch.. men vi lyckades kära ner oss och bor ihop idag.

  Det jag uppskattar med yngre killar är att dom inte sätter nån präktighetsstämpel på en eller dömer en bara för att man är mamma. 

  Vi blev fulla ihop,struntade i allt vardagligt tråkigt som disk och tvätt (barnlediga veckor förstås) gjorde smågalna saker, hade helt kravlös vild sex hela tiden, rökte en joint mitt på dan, osvosv. Mitt ex hade mördat mej om jag hade gjort såna saker för jag var ju MAMMA och STÄDSLAV.

  Leta på nån som har en kompis som är nyskild efter en längre tids förhållande , dom är absolut helvilda.. Sen går man igång en hel del på schyssta (ärliga) komplimanger, för det är man inte van vid efter en längre tids förhållande.

 • galapa­gos
  Visa endast
  Mån 24 aug 2009 08:41 #8

  Rakt på är det som gäller alltså. Tack för svaren.
  Fortsätt gärna skriv, ni är guld värda.

  Om ni vill ge lite mer ingående tips är det bara att maila=)

 • Anna Paulit­a
  Visa endast
  Mån 24 aug 2009 10:44 #9

  Jag tror inte det är ngn skillnad från att ragga på en kvinna som är yngre och någon mellan 30 och 40. Bete dig som folk. Var trevlig, visa uppskattning, prata och lyssna. Humor är viktigt. Lyhördhet.

 • V i c t o r
  Visa endast
  Mån 24 aug 2009 11:28 #10

  Beror på damens berusningstillstånd..

Svara i tråden: Mammor, hur raggar man upp er?
Logga in
Bli medlem
Skapa en ny tråd
Ändra kategori Skriver i kategorin: Sex & samlevnad
Svara i tråden...

Innehåll