• Anonym (mamma till tre)
    Äldre 28 Aug 09:24
    51593 visningar
    51 svar
    51
    51593

    Mammor, hur raggar man upp er?

    Herregud, jag som trebarnsmamma har ju inte tid med krogen el dyl...
    Ica, dagis och lekparken är väl de ställen man besöker mest?
    Sätt dig vid en lekpark och ragga på alla snygga mammor, he he det lär bli uppskattat! För övrigt, ös på med komplimanger! Hon vill ju höra att hon e kvinna, mamma är hon ju dygnet runt! Sen får du ju räkna med hängbröst och skrövlig mage he he.

  • Anonym (mamma till tre)
    Äldre 28 Aug 11:09
    #35

    Det finns ju olika typer av lekparker? Man kan ju sätta sig på en bänk där det kanske inte ser så himla konstigt ut? Jag tror då inte att män som är omkring lekparker är så jäkla mysko... Där tycker jag världen gått lite väl långt, kanske därför alla ensamma mammor är just så jäkla ensamma?

    Seriöst, (Dam) dom flesta kvinnor förändras kroppsligt vid födsel av barn, det är väl inget negativt? att vi blir äldre och att huden inte är smidig och töjig som på en fjortonåring anser jag vara fullt normalt! Mindre vacker? NÄ!
    Det jag menar är att många yngre män har drömmar om just äldre kvinnor, men för många blir det kanske en besvikelse då dom inte får en sexbomb som förför honom med mogen erfarenhet och allt det där.... Det jag kanske vill komma fram till att alla tar vi nog för oss olika mycket i en sexuell relation och att det kanske inte har med ålder att göra.

  • Anonym (mamma till tre)
    Äldre 28 Aug 12:12
    #42

    Pedofiler både här och där? Helt sakligt tror jag risken är större att barnen blir överkörda på gatan eller mobbade i skolan eller far illa på annat sätt. Inte för att man inte ska vara försiktig, men som sagt en pedofil kan oxå vara en kvinna, en fröken, bästa vänninan eller en annan mamma i lekparken! Som sagt sån jäkla hysteri det blivit? Hör dom som skrämmer upp sina barn så barnen knappt vågar prata med kassörskan för att denne är en "främling"

    Klart man ska våga sig in i relationer även fast man har barn?

    Och att man inte kan få hängbröst fast man har små bröst är en myt.

    Jag har små hängiga sk taxöron, ha ha och även bristningar på magen även fast jag är smal som en tonåring! men som någon sa, passar det inte får det vara, tycker faktiskt jag är skitläcker! ( Det tycker många killar oxå...)

Svar på tråden Mammor, hur raggar man upp er?