Inlägg från: Anonym (Dam) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Dam)

    Mammor, hur raggar man upp er?

    Men hur gammal är du själv TS?
    Jag är 37 och har svårt att tänka mig ens en älskare under 30.
    Det finns en man på mitt jobb som är ungefär tio år yngre och överöser mig med komplimanger, presenter och så blir han alldeles generad när jag pratar med honom (rart ). Jag är fortfarande osäker på vad han vill så jag kanske också är lite trög och svårflörtad.
    Jag skulle för övrigt bli direkt skeptisk till en man som försökte ragga upp mig i en affär och aldrig i livet nappa. Då skulle mer naturliga sammanhang som nämnts ovan- gymmet, krogen, kurser etc - fungera bättre.
    Jag gillar män som är naturliga - inget spel eller macholarv. Raka rör passar mig också men absolut inte vulgärt från början, (det kan ju bli senare ), utan stilfullt och artigt. Nonchalanta självgoda typer går bort direkt.
    Men nej. Jag skulle inte fixa det ändå. Jag blev raggad på av en otroligt söt 23-åring en gång och det kändes helt skruvat.
    Fast alla damer är säkert inte lika hämmade som jag så lycka till!

  • Anonym (Dam)

    (mamma till tre),
    alla äldre kvinnor ser inte ut så! Jag ser ut ungefär som innan jag fick barn, ingen större skillnad.
    Jag håller med om det där med lekparken. Det har väl hänt att någon pappa har varit flörtig men en ensam man skulle jag nog också fundera lite över.
    Killen på jobbet får jag nog själv lära upp i sängen i så fall. Han verkar väldigt oskyldig.
    Min bästa och mest uthålliga älskare (helt sanslös) var 36. Han leder ligan utan konkurrens så jag tror inte att åldern är avgörande i det avseendet.

  • Anonym (Dam)

    (mamma till tre),
    självklart! Jag menade inte så. Det är klart att man förändras med åren och jag tycker att äldre kvinnor med sina mjuka former är vackra men jag har faktiskt varken hängbröst eller "skrövlig" mage. Jag ville bara dementera det.
    (Fast å andra sidan har jag bara ett barn och det är några år sedan jag blev mamma.)
    Jag tror att många män har orealistiska förväntningar generellt på kvinnor eftersom de utgår ifrån medias omänskliga ideal. Det är nog inte lätt att vara tonåring idag.
    Jag är visserligen smal och ganska nöjd med min kropp men det sköna med att bli äldre är ju att man skiter i om en man tycker att man är perfekt eller ej. Passar det inte så är det bara att dra. Jag skulle aldrig ha sex med en man som inte tycker att jag duger som jag är. (Då finns det alltid någon annan som ställer upp.)
    Kvinnor får alltid sex om de vill. Det är jag helt övertygad om. Jag blir själv förvånad över mina yngre beundrare på jobbet (det finns fler än en) och om jag inte var så hämmad så skulle jag nog ha fullt upp.

  • Anonym (Dam)

    Sedan vill jag bara tillägga att det är en strategi från vissa pedofilers sida att söka sig till ensamma mammor för att komma åt barnen. Många blir utnyttjade av mammans kille eller en styvfar så man ska förstås inte var paranoid men försiktig.

  • Anonym (Dam)

    Nej, jag skrev att man ska vara försiktig som ensam mamma, inte paranoid, men det är väl självklart?
    Det är de facto ett mönster hos en del pedofiler att rikta in sig på just ensamstående för att komma åt barnen tyvärr. Det är förstås ovanligt men man måste vara medveten om att det händer.
    Som alltid lär man känna en man väl innan man introducerar honom i barnets liv. Det du föreslår är ju som jag förstår det en rent sexuell relation eller en fling och då behöver ju mannen inte träffa barnen alls.
    Jag hade en älskare tidigare som kom över på kvällarna när barnet hade somnat. Perfekt!

  • Anonym (Dam)

    Fast nu tycker jag att det är ni som tar i. Jag skrev ju klart och tydligt att man INTE ska vara paranoid utan bara försiktig.
    Jag tror inte att det finns pedofiler överallt, däremot är det konstaterat i alla möjliga undersökningar att de dras till yrken där de får arbeta med barn och till ensamstående.
    Jag har dejtat flera män efter pappan, (vi separerade för många år sedan), och ett par har fått träffa barnet, eftersom det kanske kunde bli en seriös relation.
    Men det är ju inte det tråden handlar om så det är ju en helt annan diskussion.

Svar på tråden Mammor, hur raggar man upp er?