• Anonym
    Äldre 23 Aug 23:47
    51414 visningar
    51 svar
    51
    51414

    Mammor, hur raggar man upp er?

    Jag är iofs yngre mamma och upptagen. Men jag intresserar mig för de som delar mina intressen. Eller faktiskt bara ger mig uppmärksamhet :P Vill du ha någon som är på ett speciellt sätt får du leta där de finns. I mitt fall går jag till scifi-bokhandeln eller fiskebutiken för att titta.

  • Anonym
    Äldre 23 Aug 23:51
    #6

    finns alla sorter!

    själv e jag tvåbarnsmamma och mig hittar man på kk.se.... ;)

    men givetvis väljer man med omsorg även där. Visa intresse för personen, smickra, prata om allt, visa lite intresse för barnen om hon har sånna... säger hon nått om sina barn och du genast byter ämne ligger du dåligt till!

  • Anonym
    Äldre 24 Aug 06:38
    #7

    Säg rakt på som det är.. Du är het, jag vill hänga med hem=)

    Sen fixar du kaffe efteråt och då kommer hon att avguda dig

    Jag fick ragg av en betydligt yngre kille och trodde självklart att han bara ville ha sex för att vidga sina vyer lite.. att han ville testa en äldre frånskild småbarnsmamma som fortfarande är hyfsat fräsch.. men vi lyckades kära ner oss och bor ihop idag.

    Det jag uppskattar med yngre killar är att dom inte sätter nån präktighetsstämpel på en eller dömer en bara för att man är mamma. 

    Vi blev fulla ihop,struntade i allt vardagligt tråkigt som disk och tvätt (barnlediga veckor förstås) gjorde smågalna saker, hade helt kravlös vild sex hela tiden, rökte en joint mitt på dan, osvosv. Mitt ex hade mördat mej om jag hade gjort såna saker för jag var ju MAMMA och STÄDSLAV.

    Leta på nån som har en kompis som är nyskild efter en längre tids förhållande , dom är absolut helvilda.. Sen går man igång en hel del på schyssta (ärliga) komplimanger, för det är man inte van vid efter en längre tids förhållande.

  • Anonym
    Äldre 24 Aug 19:29
    #19

    Gå en kurs på högskolan i nått ämne typ pedagogik. Mycket kvinnor. Det var där som jag träffade min nuvarande sambo som är mycket yngre än mig.

  • Anonym
    Äldre 25 Aug 12:36
    #23
    galapagos skrev 2009-08-25 00:32:58 följande:
    Anonym (Dam) skrev 2009-08-24 18:18:52 följande: Jag är 24, men det betyder inte att jag går runt med bakochfram-vänd keps och high-fivar med mina polare efter jag visslat efter en brud på stan, om du förstår vad jag menar. Jag inser att inte alla vill ha ett yngre kk... Samtidigt kan jag inte motstå tanken på att få sätta tänderna i någon som garanterat vet vad hon vill ha(i sängen), som har mer erfarenhet än tjejer i min ålder. Det är vad jag vill ha helt enkelt. Vänder man på det så borde det finnas en många kvinnor som uppskattar en kravlös relation med en yngre, hungrig, snygg snubbe. Även om nu killen i fråga inte vet hur vilket blöjmärke som gäller, hehe. Förresten, släpp dina hämningar för en kväll och ge killen på jobbet en chans, han kanske är rena drömmen i sängen;)
    Åh 24 då är dom som bäst =) Go for it!  Leta upp nån dam på typ 34 eller nåt. Gamla tanter har alltid bäst godis, eller som nån annan här på fl uttryckte det... yngre is the shitt som vi tanter brukar säga... HAHA

    Jag är 35 och är livädd för att dejta nån i min egen ålder för antingen har dom begynnande flint,  ett par tre ungar och en galen exfru, och har dom INTE fått barn vid 35 så är det oftast nåt fel på dom.

    Jag vill inte ha storkok på helgerna med mina barn, bonusbarn osv så en yngre kille utan barn är preciiiis det man vill ha!!

    Finns fler som jag, i promise.
  • Anonym
    Äldre 25 Aug 14:38
    #24

    Jag fick en 23 åring på halsen då jag var 34,,på universitetet där jag läste.Det är nu 5 år sedan och vi är fortf vänner efter flera års KK.

    Han hoppade helt enklet på mig i baren på skolan. Ingen av oss minns ngt från den kvällen mer än att vi hittade varandras telnr i mobilen dagen därpå och hördes av.

    Lover yngre nr2 kom fram mitt på gatan en nyårsafton sade han tyckte jag var söt och frågade efter mitt nr..träffades några år. (han var 6 år yngre)

    Yngre lover nr 3: en på skolan, 6 år yngre,gick samma kurs. Han stötte på mig under flera månader. Han hade också barn.

    Sedan tillkommer mååånga krogragg----aldrig jag som raggat, utan de yngre.Genom humor osv.

    Kul erfarenheter och mkt bra sex.

    Idag är jag närmare 40 och träffar inte ngn alls, men har lekt av mig! Ångrar inget-det gav livslust ha sex med de här yngre killarna! Och många goda skratt.

  • Anonym
    Äldre 26 Aug 14:19
    #27
    galapagos skrev 2009-08-26 00:00:27 följande:
    Vad väntar du på?Maila mig! ;)
    Men... har ju hittat min favvo redan och han är 25=)

    Annars
    kanske det funnits en liiten möjlighet haha.
  • Anonym
    Äldre 27 Aug 08:45
    #30

    Ut på nätet, där finns många tjejer som vill dejta en yngre grabb. Men var ärlig med vad du vill. Är själv ute efter något seiöst - men blivit lurad av grabbar som enbart sökt sex. Så var ärlig så du inte sårar någon.

  • Anonym
    Äldre 27 Aug 21:57
    #31

    Väldigt intressant tråd !! många bra tips, får se ifall det funkar

  • Anonym
    Äldre 1 Sep 07:29
    #44

    själv ragga jag upp min sambo och mamma till mina barn på nätet ....

    men min sambos lillebror har komme underfull med att låna våran barnvagn med tillhörande barn och en stund på stan är ett bra sett för han att prata med kvinnor :)

Svar på tråden Mammor, hur raggar man upp er?