• mamita64

    Mammor, hur raggar man upp er?

    hm jag är nog för gammal, 45.
    Men jag är mamma i alla fall.
    Fast mina barn är lika gamla som du.
    När jag var 40 så dejtade jag en kille som var 30.
    Honom hittade jag i en taxi, han var chauffören.
    Jag passade på att prata lite extra med honom varje gång jag åkte.
    Sen slutade han köra här, men tog väl ett sommarvick och la då ett kort i min brevlåda där han skrev att om jag ville fika med honom så skulle jag ringa nr som stod på kortet och ja, det gjorde jag och sen var vi kk i tio månader.
    Jag dricker inte nåt särskilt, bara en liten mängd per år. Så när jag är ute på krogen är jag nykter. Jag uppskattar när folk pratar med mej, svårt att höra på krogen, men man kan ju gå ut eller nåt.
    Annars kan man ju spana i affären, ser man nån man gillar så kan man ju börja prata och se till att handla samtidigt så ofta som möjligt

  • mamita64

    Anonym (mamma till tre) skrev 2009-08-28 11:09:26 följande:


    Det finns ju olika typer av lekparker? Man kan ju sätta sig på en bänk där det kanske inte ser så himla konstigt ut? Jag tror då inte att män som är omkring lekparker är så jäkla mysko... Där tycker jag världen gått lite väl långt, kanske därför alla ensamma mammor är just så jäkla ensamma? Seriöst, (Dam) dom flesta kvinnor förändras kroppsligt vid födsel av barn, det är väl inget negativt? att vi blir äldre och att huden inte är smidig och töjig som på en fjortonåring anser jag vara fullt normalt! Mindre vacker? NÄ! Det jag menar är att många yngre män har drömmar om just äldre kvinnor, men för många blir det kanske en besvikelse då dom inte får en sexbomb som förför honom med mogen erfarenhet och allt det där.... Det jag kanske vill komma fram till att alla tar vi nog för oss olika mycket i en sexuell relation och att det kanske inte har med ålder att göra.
    Här har du en till som inte förändrats i kroppen bara för att hon fått barn.
    Just nu är jag betydligt rundare än vanligt pga att jag slutat röka och samtidigt suttit stilla alldeles på tok för mycket det senaste året.
    Men annars har min kropp alltid återgått till hur den såg ut innan jag var gravid, med samma vikt som jag hade som tonåring. Ibland ännu lägre beroende på hur livet sett ut.
    Hängbröst är kanske svårt att få när de är relativt små.
    Skrovlig mage har jag aldrig haft.
    Så det kan nog vara väldigt olika tror jag
  • mamita64

    Anonym (Dam) skrev 2009-08-28 11:29:56 följande:


    Sedan vill jag bara tillägga att det är en strategi från vissa pedofilers sida att söka sig till ensamma mammor för att komma åt barnen. Många blir utnyttjade av mammans kille eller en styvfar så man ska förstås inte var paranoid men försiktig.
    Man ska väl alltid vara lite försiktig och tänka efter två gånger. Men om jag hade haft småbarn och träffat en ny kille så hade det dröjt lång tid innan han fick träffa mina barn, och om det bara skulle vara en kk så hade de inte fått träffa honom alls, finns ju ingen anledning.
    Man kan inte leva i en värld av bomull heller.
  • mamita64

    Anonym (nynuppad...) skrev 2009-09-02 16:58:57 följande:


    Hittade min fru på nätet, hon sökte hantverkare för lite ombyggnad i huset.. det slutade med dubbla skillsmässor, och nytt förhållande med just henne. Vi är numera gifta oh lever som när vi började träffas. Myket kärlek oh lyhördhet.
    Det låter ju härligt
Svar på tråden Mammor, hur raggar man upp er?