• galapagos

    Mammor, hur raggar man upp er?

    Hej på er, jag har en litet problem jag behöver hjälp med.
    Jag faller för kvinnor i 30-40 års-åldern.
    Problemet är att det inte är lika enkelt att veta var man ska leta någonstans.
    På Harrys eller motsvarande är det förvisso lättraggat, men de flesta är gamla fyllekärringar och det är inte riktigt vad jag är ute efter =)
    Jag är förvisso inte ute efter ett seriöst förhållande, bara en äldre älskarinna,
    men jag vill ändå att hon ska vara fräsch.

    Så frågorna lyder :
    Dels, var raggar man upp er vanliga kvinnor?
    Sen är det en annan sak jag inte får ordning på.
    Det är till exempel betydligt svårare att få kvinnor som är väsentligt äldre än jag själv att förstå vad man är ute efter, utan att säga det rakt ut. Det är som att de inte förväntar sig att yngre kan ragga upp dem.
    Ska man vara mer rakt på, eller tvärtom?

    Kram P

  • Svar på tråden Mammor, hur raggar man upp er?
  • Anonym

    Väldigt intressant tråd !! många bra tips, får se ifall det funkar

  • Anonym (mamma till tre)

    Herregud, jag som trebarnsmamma har ju inte tid med krogen el dyl...
    Ica, dagis och lekparken är väl de ställen man besöker mest?
    Sätt dig vid en lekpark och ragga på alla snygga mammor, he he det lär bli uppskattat! För övrigt, ös på med komplimanger! Hon vill ju höra att hon e kvinna, mamma är hon ju dygnet runt! Sen får du ju räkna med hängbröst och skrövlig mage he he.

  • Anonym (#4)

    Anonym (mamma till tre) skrev 2009-08-28 09:24:18 följande:


    Herregud, jag som trebarnsmamma har ju inte tid med krogen el dyl...Ica, dagis och lekparken är väl de ställen man besöker mest?Sätt dig vid en lekpark och ragga på alla snygga mammor, he he det lär bli uppskattat! För övrigt, ös på med komplimanger! Hon vill ju höra att hon e kvinna, mamma är hon ju dygnet runt! Sen får du ju räkna med hängbröst och skrövlig mage he he.
    Finns inte risken att en man som sitter i lekparken missförstås?... Iaf hade jag varit lite försiktigare.
  • Anonym (Dam)

    (mamma till tre),
    alla äldre kvinnor ser inte ut så! Jag ser ut ungefär som innan jag fick barn, ingen större skillnad.
    Jag håller med om det där med lekparken. Det har väl hänt att någon pappa har varit flörtig men en ensam man skulle jag nog också fundera lite över.
    Killen på jobbet får jag nog själv lära upp i sängen i så fall. Han verkar väldigt oskyldig.
    Min bästa och mest uthålliga älskare (helt sanslös) var 36. Han leder ligan utan konkurrens så jag tror inte att åldern är avgörande i det avseendet.

  • Anonym (mamma till tre)

    Det finns ju olika typer av lekparker? Man kan ju sätta sig på en bänk där det kanske inte ser så himla konstigt ut? Jag tror då inte att män som är omkring lekparker är så jäkla mysko... Där tycker jag världen gått lite väl långt, kanske därför alla ensamma mammor är just så jäkla ensamma?

    Seriöst, (Dam) dom flesta kvinnor förändras kroppsligt vid födsel av barn, det är väl inget negativt? att vi blir äldre och att huden inte är smidig och töjig som på en fjortonåring anser jag vara fullt normalt! Mindre vacker? NÄ!
    Det jag menar är att många yngre män har drömmar om just äldre kvinnor, men för många blir det kanske en besvikelse då dom inte får en sexbomb som förför honom med mogen erfarenhet och allt det där.... Det jag kanske vill komma fram till att alla tar vi nog för oss olika mycket i en sexuell relation och att det kanske inte har med ålder att göra.

  • Anonym (Dam)

    (mamma till tre),
    självklart! Jag menade inte så. Det är klart att man förändras med åren och jag tycker att äldre kvinnor med sina mjuka former är vackra men jag har faktiskt varken hängbröst eller "skrövlig" mage. Jag ville bara dementera det.
    (Fast å andra sidan har jag bara ett barn och det är några år sedan jag blev mamma.)
    Jag tror att många män har orealistiska förväntningar generellt på kvinnor eftersom de utgår ifrån medias omänskliga ideal. Det är nog inte lätt att vara tonåring idag.
    Jag är visserligen smal och ganska nöjd med min kropp men det sköna med att bli äldre är ju att man skiter i om en man tycker att man är perfekt eller ej. Passar det inte så är det bara att dra. Jag skulle aldrig ha sex med en man som inte tycker att jag duger som jag är. (Då finns det alltid någon annan som ställer upp.)
    Kvinnor får alltid sex om de vill. Det är jag helt övertygad om. Jag blir själv förvånad över mina yngre beundrare på jobbet (det finns fler än en) och om jag inte var så hämmad så skulle jag nog ha fullt upp.

  • Anonym (Dam)

    Sedan vill jag bara tillägga att det är en strategi från vissa pedofilers sida att söka sig till ensamma mammor för att komma åt barnen. Många blir utnyttjade av mammans kille eller en styvfar så man ska förstås inte var paranoid men försiktig.

  • mamita64

    Anonym (mamma till tre) skrev 2009-08-28 11:09:26 följande:


    Det finns ju olika typer av lekparker? Man kan ju sätta sig på en bänk där det kanske inte ser så himla konstigt ut? Jag tror då inte att män som är omkring lekparker är så jäkla mysko... Där tycker jag världen gått lite väl långt, kanske därför alla ensamma mammor är just så jäkla ensamma? Seriöst, (Dam) dom flesta kvinnor förändras kroppsligt vid födsel av barn, det är väl inget negativt? att vi blir äldre och att huden inte är smidig och töjig som på en fjortonåring anser jag vara fullt normalt! Mindre vacker? NÄ! Det jag menar är att många yngre män har drömmar om just äldre kvinnor, men för många blir det kanske en besvikelse då dom inte får en sexbomb som förför honom med mogen erfarenhet och allt det där.... Det jag kanske vill komma fram till att alla tar vi nog för oss olika mycket i en sexuell relation och att det kanske inte har med ålder att göra.
    Här har du en till som inte förändrats i kroppen bara för att hon fått barn.
    Just nu är jag betydligt rundare än vanligt pga att jag slutat röka och samtidigt suttit stilla alldeles på tok för mycket det senaste året.
    Men annars har min kropp alltid återgått till hur den såg ut innan jag var gravid, med samma vikt som jag hade som tonåring. Ibland ännu lägre beroende på hur livet sett ut.
    Hängbröst är kanske svårt att få när de är relativt små.
    Skrovlig mage har jag aldrig haft.
    Så det kan nog vara väldigt olika tror jag
  • galapagos

    Anonym (Dam) skrev 2009-08-28 11:29:56 följande:


    Sedan vill jag bara tillägga att det är en strategi från vissa pedofilers sida att söka sig till ensamma mammor för att komma åt barnen. Många blir utnyttjade av mammans kille eller en styvfar så man ska förstås inte var paranoid men försiktig.
    Förstår inte riktigt vad din poäng är. Ska mammor inte träffa någon ny pga risken för att han är pedofil? Känns som du oroar dig en gnutta i onödan
  • mamita64

    Anonym (Dam) skrev 2009-08-28 11:29:56 följande:


    Sedan vill jag bara tillägga att det är en strategi från vissa pedofilers sida att söka sig till ensamma mammor för att komma åt barnen. Många blir utnyttjade av mammans kille eller en styvfar så man ska förstås inte var paranoid men försiktig.
    Man ska väl alltid vara lite försiktig och tänka efter två gånger. Men om jag hade haft småbarn och träffat en ny kille så hade det dröjt lång tid innan han fick träffa mina barn, och om det bara skulle vara en kk så hade de inte fått träffa honom alls, finns ju ingen anledning.
    Man kan inte leva i en värld av bomull heller.
Svar på tråden Mammor, hur raggar man upp er?