• Tjej84
    Äldre 26 Aug 20:19
    21418 visningar
    170 svar
    170
    21418

    Vi som förlorat våra älskade små i acrani/rmb del 6

    Hej.
    Nu har jag hittat hit.

    SimonsTilda: Beklagar er sorg men välkomen till sidan.

    Campari: Håller tummarna för att allt ska gå bra linan ut denna gång, är nära nu. Roligt. Mår du bra eller börjar du känna dig väldigt trött?

    Jag har BF 8 februari. Ska på Ul nästa vecka igen, känns lite nervöst men hoppas så att det fortfarande är bra som det var i v13.

  • Tjej84
    Äldre 29 Aug 21:17
    #12

    Härligt att se era diskussioner om hundar, vill med ha hund igen.. men men det får allt vänta. Men de är goa djur. Fast låter inte så kul med magsjuka hundar och trots.

    Tack, det önskar vi med. Känner mig relativt lugn men oron har kommit lite mer nu när man vet att ul närmar sig igen. Skönt att det inte är många dagar kvar tills dess.

    Håller fullständigt med, spelar ingen roll hur lite/mycket man går upp bara allt går vägen och att bebis mår bra.
    kilona man lägger på sig får man göra sig av med efteråt isåfall.

    Trevlig helg på er alla

  • Tjej84
    Äldre 2 Sep 22:04
    #19

    hej på er alla. Idag känner jag mig väldigt lugn och trygg med min mage. Har vart på ul idag och allt ser bra ut. Blev flyttad några dagar så nu har vi BF 12 februari istället.

    Fin lista du gjort Ström, lätt att se då som sagt.

    Mialid: Det tycker jag att de borde ta hänsyn, de borde ju förstå om ni inte vill få samma datum. Då bör det gå göra någon dag tidigare istället. Tycker att du ska ta upp det med din barnmorska och höra vad hon säger.

  • Tjej84
    Äldre 3 Sep 20:07
    #26

    Leeii: Beklagar er sorg och förlusten av er lilla flicka. Vet så väl vad det är ni går igenom och att sorgen är svår. Välkommen till tråden iallafall där ni kan dela tankar och sorg med likasinnade. Ta hand om er så gott det går och tillåt er att sörja er flicka.
    Kram

  • Tjej84
    Äldre 3 Sep 20:10
    #27

    Campari: Hoppas att vovven snart mår bättre. Förlossningen går bra ska du se och ni får en frisk liten söt bebis i er famn. Detta är snart ett mantra som man intalar sig själv också. Men oturen måste ju vända nån gång. Alla i den här tråden har ju haft ett helvete så därför måste det vara dags för mycket tur i tråden nu.

  • Tjej84
    Äldre 6 Sep 21:03
    #36

    Ström: jag är så ledsen för eran skull. Hoppas att ni snart får komma på utredning så ni får veta. Kram på dig

  • Tjej84
    Äldre 9 Sep 21:22
    #45

    Ström: Håller tummarna för att allt går bra på vul om tre veckor. Och hoppas på det bästa. Dumma j-vla läkare. Varför måste man gå i genom så många mardrömmar med sorg innan man får någon hjälp. Kram på er.

  • Tjej84
    Äldre 18 Sep 12:50
    #49

    Mialid: Hoppas att bebis har vänt sig och att ni kan få en fin upplevelse från förlossningen. Tycker också det känns konstigt att årsdagen närmar sig och samtidigt vara gravid och lycklig för denna bebis man bär på. Sorgen för barnet man mist är ju inte mindre för det, men sorgen känns lite mer uthärdlig när man tänker på det nya livet i magen.

  • Tjej84
    Äldre 18 Sep 12:54
    #50

    Sörjer: Hoppas att du snart känner dig bättre till mods och att chefen fixar lite bra arbetsuppgifter åt dig. Håller tummarna för att dina krafter kommer tillbaks av sig självt efter mammaledigheten.

    Sjäv vet jag inte riktigt vad jag ska fördriva tiden med, har blivit sjukskriven på 50% för svåra foglossningssmärtor. Ska läsa 50 % så jag blir färdig undersköterska nu till jul. Läkaren tänkte sjukskriva mig på heltid men bad att han skulle vänta med det. känns inget roligt att börja gå hemma redan. Någon mer som har svåra smärtor?

  • Tjej84
    Äldre 18 Sep 12:57
    #51

    Campari: Hur går det med magen? Inte långt kvar nu, har du börjat känna av några värkar?

Svar på tråden Vi som förlorat våra älskade små i acrani/rmb del 6