Inlägg från: My Girls |Visa alla inlägg
  • My Girls

    Hon tänker göra abort för att det är en flicka!

    Du har all min förståelse. Jag hade inte kunnat vara ett stöd för henne heller och om hon nu tar det beslutet så måste hon respektera det.


    If you're going through hell, keep going....W. Churchill
  • My Girls
    Wintermute skrev 2009-08-26 13:03:52 följande:
    Det är ett barn man väntar och inte ett kön. Men så har hon bara döttrar sen tidigare. Inget säger att hon kan få pojkar heller. Hon kanske kan adoptera?
    Du får inte välja hur som helst vid en adoption...
    If you're going through hell, keep going....W. Churchill
  • My Girls
    Anonym (förvånad) skrev 2009-08-26 12:15:24 följande:
    skulle aldrig själv avsluta en vänskap för att någon gör ett val, Jag tycker inte att det är rätt men att avsluta ja då kan den inte varit så mycket värd innan.
    Det beror väl på vad man varit med om innan och hur pass det strider mot ens egna värderingar... Jag hade haft väldigt svårt att se den väninnan i ögonen.
    If you're going through hell, keep going....W. Churchill
  • My Girls
    Anonym skrev 2009-08-26 18:14:11 följande:
    Så börjar de barnlösa igen... alltid mest synd om er! Nä, det är det inte. Vi ska inte tvingas behålla barn för er skull. Du blir inte mer gravid för det. Äter ni mindre för att barnen i Darfur inte får mat?
    Känner man som ts väninna eller ex-väninna så bör man åtminstone ta kontakt med någon psykolog eller kurator via mvc, för det kan inte vara nyttigt att göra abort på abort tills hon får "rätt" kön.
    Och nä, ni ska inte tvingas behålla barnen för de barnen som inte känner sig 100% önskade är det ändå hemskt synd om.
    Dock anser jag att den som var/är ofrivilligt barnlös är mer ödmjuk inför de båda könen och med all rätt för barn är en gåva.
    Skulle jag vara ts väninna skulle jag vara rädd om chanserna till barn när hon vill ha sju stycken, för tänk drabbas hon av sekundär barnlöshet.
    Då kommer hon må dåligt över aborten och beslutet hon gjorde i jakten på det perfekta könet denna gång.
    Jag önskar ingen olycka, men jag önskar att alla hade den ödmjukhet som medföljer när man lyckats nå till mål som tidigare barnlös.
  • My Girls

    Men nej, barnlösa blir inte mer gravida för det, men alla har rätt till en åsikt i ämnet.


    If you're going through hell, keep going....W. Churchill
  • My Girls
    FIame skrev 2009-08-26 21:17:21 följande:
    Äckligt är vad det är. Varslå läkarna på ert lokala sjukhus om vad du vet. Kanske dom vägrar gå med en sådan grej.
    Jag tycker också hon kan varsko personalen, så kanske de får chans att prata med henne, för ska hon fortsätta tills det blir en pojke så kan hon inte må bra alls.
  • My Girls
    SmåbarnsmammaL skrev 2009-08-25 12:38:46 följande:
    Vissa undrar varför jag vill avsluta vänskapen / och att det är hennes sak och inte min. Hon å hennes man kommer att försöka på ett nytt barn så snabbt som möjligt efter aborten.... Jag frågade om hon gör abort då också om det är en tjej och hon svarade "vet inte,kanske". Så jag kan inte vara vän med en person som gör abort p.g.a kön! Alla har sina åsikter..men jag kan bara inte
    Jag tycker du gjorde helt rätt. Jag hade inte heller kunnat stå och se på och jag hade inte varit något bra stöd heller. Vad ska man säga nästa gång och nästa gång och gången därefter?? 
    Och vad i hela friden säger man som stöd åt en människa som kanske inte blir gravid igen efter aborten? Jag hade inte haft något klokt på lager så jag hade fått backa, jag också.
    Jag hoppas verkligen att hon vaknar upp.
    If you're going through hell, keep going....W. Churchill
Svar på tråden Hon tänker göra abort för att det är en flicka!