Inlägg från: Anonym (oooj.......) |Visa alla inlägg
  • Anonym (oooj.......)

    Hon tänker göra abort för att det är en flicka!

    Jag har väldigt svårt att förstå att man kan göra abort pga en sådan anledning.  Verkar lite konstigt att hon redan gjort fostervattensprov då man inte gör det förräns efter v.15 då det finns tillräckligt med fostervatten för att kunna ta lite.

  • Anonym (oooj.......)
    Anonym (undrar) skrev 2009-08-25 19:32:45 följande:
    Hur kommer det sig att hon gjorde fostervattenprov? Det gör man väl inte i första taget och när hon dessutom är så ung om det inte finns misstanke om att något är fel. Men att ljuga och säga att hon vill göra abort pga könet verkar konstigt. Hemskt är det i alla fall. Jag är för fri abort men tycker sånthär är hemskt att höra. Tidigare tyckt att man borde får veta könet på sitt barn om man vill men när jag hör sånthär är det kanske lika bra att den möjligheten försvinner helt tills gränsen för att göra abort är passerad.
    De har faktiskt blivit lite mer restriktiva med att berätta kön på RUL osv. pga att detta börjar bli vanligare och vanligare. Så det är nog på g. Svårt detta med fri abort osv. Det finns många som jag förstår gör abort men detta är verkligen inte en god anledning till det.
  • Anonym (oooj.......)
    Smillas skrev 2009-08-25 19:59:20 följande:
    Miss Maya skrev 2009-08-25 19:56:08 följande: Jag har inte sagt något om någon som slarvar med prevmedel.... klart att det är otäckt.... jag tycker att abort är otäckt överhuvudtaget.. men det kan finnas godtyckliga skäl och det finns vidriga skäl som jag anser...
    Förstår hur du menar och håller med.
  • Anonym (oooj.......)

    Enligt vårdguiden görs de från v.15, klart om det är så att det finns anledning till att kolla så kanske det görs undantag, men efter tre barn känns det konstigt om hon helt plötsligt har ngt att vara orolig för, men sånt ska man inte spekulera i, inget som vi kan veta här. Men kan ju inte hjälpa att man tycker det är lite mysko....

Svar på tråden Hon tänker göra abort för att det är en flicka!