Inlägg från: Anonym (fd fast) |Visa alla inlägg
  • Anonym (fd fast)

    stilnoct

    Anonym (fast) skrev 2009-08-26 20:15:03 följande:
    Det är lätt att fastna i stilnoctberoende just pga den känslan den ge om man inte somnar...Många får dock minnesluckor och gör diverse konstiga saker, andra får hallucinationer som inte är så trevliga. Rekomenderar dig INTE att ta dem i syfte att få ett rus... Du fastnar snabbt i beroendet som är ett helve att ta sig ur. Jag är själv fast så jag vet vad jag pratr om....
    jag håller med.
    har också varit fast.
    jag bodde i ett höghus förut och var uppe på vinden och lallade.. har ingen aning om vad jag gjorde där men jag har ett svagt minne av att jag var där.
    jag har även missbrukat lugnande. xanor.

    de här tabletterna gjorde så att jag fick upprepade krampanfall under några månader.
    anfallen var epeleptiska anfall, grand mal kalls dom för, och det tog 2 dagar för mig att återhämta mig.. (tappade minnet) dessa anfall fick jag 10-20ggr imånaden.

    så att bli beroenda av narkotikaklassade tabletter är inget hett tips!! då kan det gå så här fel!
    det kan gå ännu mer fel också.. av lugnande kan lungorna och hjärtat stanna.
  • Anonym (fd fast)

    jag har inte ätit varken stilnoct eller xanor sen jag fick de första krampanfallen och sen dess så har jag inte fått ett enda anfall... det här var ca 3år sen.

  • Anonym (fd fast)
    Anova skrev 2009-08-27 02:59:13 följande:
    Det är väl ändå inte vanligt med ett Stilnoctrus? Jag har bred erfarenhet av sömnläkemedel och det finns definitivt sådana som ger rus, Stilnoct är inte ett sådant. Däremot kan man få rus genom blandbruk av Stilnoct och andra preparat eller annat (jag tänker inte gå in på hur man upplever rus..)Är inte en engångsföreteelse ett rop på hjälp? Ser du verklingen inte "ropet"... Skriver man in på ett forum som FL är anonym och vill ta sömntalbetter för att "försvinna ett tag" är man ju desperat.. Vill man uppnå rus är det väl ändå bara att googla på Stilnoct och rus så får man fram hur man ska uppnå detta på enklast möjliga sätt. Om du nu tog illa upp att jag skrev ett inlägg för att understryka att Stilnoct inte är en farlig tablett så får det stå för dig.. Jag hade för mig att detta var ett diskussionforum.. Men du kanske upplever FL på ett annat sätt?
    eh? vad snackar du om?
    stilnoct är ju verkligen ett sånt preparat som man får rus av om något!

    stilnoct är inte nakotikaklassad för intet hörredu.
    Anova skrev 2009-08-27 02:15:38 följande:
    Anonym (fd fast) skrev 2009-08-27 02:03:36 följande: 1) Jag gissar att för TS är detta en engångsföreteelse.. Man blir inte beroende på en överdos Stilnoct. 2) Alla reagerar inte lika dant på Stilnoct. Har ätit maxdos i flera månader för att kunna få en fungerande vardag (annars var jag uppe i flera dygn). Jag blev aldrig beoende, jag hade aldrig några problem varken psykiska eller fysiska.. Att använda Stilnoct som TS gör är inte bra.. Det är ingen ångestdämpare. Däremot att använda Stilnoct som som sömngivande tablett vid sömnproblem, enligt läkares ordnation och kontroll är inte farligt. Det är så illa att folk skärmms att använda tabletter som de fått utskrivna. Jag märker det ständigt i detta forum.
    varför skulle det vara en engångföreteelse om hon/han redan har tabletterna hemma? det går inte att få 3 tabletter utskriva om man inte har fått dom på akutpsyk när man var där.. vilket TS inte verkar ha varit.

    i flera månader? man får bara stilnoct utskrivet i 4 veckor åt gången just för att de är så beroende framkallande.
    om du säger emot det här så måste du nog ta ett snack med din läkare för i så fall så bryter han/hon mot reglerna och främjar ett beroende hos dig..

    jag fick ljuga för min läkare när mina tabletter var slut för att få nya utskrivna.. han skrev ut nya EN gång sen trodde han inte på mig något mer och sa att jag fick vänta en månad..
    och, nej det är inte bara mig som en månadsintervellen gäller.. min pappa och min farmor har också fått stilnoct utskrivna vid något tillfälle och för dom gällde samma intervall.
  • Anonym (fd fast)
    Anova skrev 2009-08-27 16:06:59 följande:
    Anonym (fd fast) skrev 2009-08-27 07:54:07 följande: Narkotikaklassning är inte det samma som att det ger rus eller används för berusning. Ta t.ex. en opioid som Tradolan, den är inte narkotikaklassad, ger rus och är beroendeframkallande. Att ett läkemedel är narkotikaklassat är mest ur marknadssynpunkt, inte hur det påverkar människokroppen. Att köpa 3 tabletter på svarta marknaden är ganska lätt oavsett om det gäller sömnmedel eller smärtstillande. Det är ingen match att få tag på piller om man bara vill.. Därför kan ju detta vara en engångsförteelse. Någon utskrivningsintervall har jag inte hört. Däremot är de väldigt noga med uttagsintervallen. Det kanske beror på var i vårdkarusellen man befinner sig och varför man får Stilnoct. Mina sömnproblem är utredda på specialklinik och är inte psykiatriska/psykologiska, därför är mina problem obotliga med t.ex. terapi och sömntabletter kan vara det enda sättet för mig att sova ordentligt under vissa perioder.
    jag orkar egentiligen inte svara på det här nå mer.. tycker att det är helt meningslöst. så det här blir sista svaret.

    men iaf.. jag är fullt medveten om att det går att få tag på diverse piller på "svarta marknaden".... som jag skrev förut som har jag varit en "fluddrare" själv...
    men jag har svårt att tro att man bara köper 3st och inte har någon aning om vad dom gör med kroppen.. de kostar ändå ganska mycket på "svarta marknaden"..

    f ö så skite rjag totalt i dina sömnproblem...
    utskrivnings/uttag.. same same but diffrent.. du förstod ju ändå vad jag menade.
    min läkare skrev inte ut ett recept på flera uttag utan han gjorde så att han skrev ut recept eftersom.. för att han tyckte attd et var smartare och hålla koll på mig också.
    efter att han slutade så köpte jag mina piller på "annat vis"... det är sjuuukt dyrt ska du veta. men visst dte kan väl mycket väl vara så att TS har fått tag på 3 piller.. men att lägga en hunka på 3 piller för en dag.. nja, jag vet inte jag. vill man komma bort en hel dag så räcker inte 3 piller heller..
    hon/han kan ju ha fått dom av någon annan också.. men då borde ju denne veta vad dom gör med en och då borde hon inte ha fårgat alla på FL.
  • Anonym (fd fast)
    DreamBitch skrev 2009-08-27 23:39:13 följande:
    Anonym (fd fast) skrev 2009-08-27 23:29:27 följande: Håller med dig till fullo. Särskilt stycket "men att lägga en hunka på 3 piller för en dag.. nja, jag vet inte jag. vill man komma bort en hel dag så räcker inte 3 piller heller.. " (Nu skrev iofs TS att hon ville försvinna "ett tag" och då kan väl 3 piller kanske räcka.) Men jag tror inte att man kilar iväg till den lokala dealern och köper tre tabs. Isf är det tusen gånger enklare att kila iväg till systemet.Hon hade säkert tre tabletter över sedan tidigare som hon, antagligen, tog igår.
    ja så kan det mycket väl vara!.
    men då borde hon väl veta vilket "rus" de ger?. eller ?. kanske inte om hon gått och lagt sig precis som man ska direkt efter att man har tagit dom.
Svar på tråden stilnoct