• Anonym
    Äldre 26 Aug 18:02
    11601 visningar
    76 svar
    76
    11601

    stilnoct

    Jag har 3 stilnoct hemma, får man något rus av det? Mår så dåligt och vill bara bort ett tag....någon som vet. har tidigare tagit imovane...
    Inga påhopp tack, jag vet att jag har problem...
    Vill höra vad andra som tar för mkt stilnoct känner sig...

  • Svar på tråden stilnoct
  • Anonym (Nora)
    Äldre 27 Aug 01:47
    #11

    3 såna tabletter (10 mg) räckte för mig som 15 åring för att bli helt borta. Men att ta till något berusningsmedel för att fly vardagen och problem är aldrig den rätta lösningen ts.

    Jag har ett stort ärr över höger handen från ett stillnoct rus, och jag vet inte vad jag gjort. Som sagt det var när jag var 15, alltså 6 år sedan och ärret är fortfarande lika tydligt som det var när de var nygjort. Slog mig nog riktigt rejält men har inget minne what so ever av de.

    Min pojkvän hade sömnproblem och fick därför såna tabletter utskrivna. Ibland pratade han för sig själv, tyckte jag, men han hade konversationer med folk som inte fanns! En gång satte han eld på en papperspåse när jag låg jämte och sov! Var nära att hela sängen och brann upp! Han hade inget minne av dess händelser.

    Detta är bara några exempel på vad som kan hända om man tar dom och inte sover på dom sen, eller om man då överdoserar dom.
    Så jag rekommenderar dig starkt, precis som andra har gjort här i tråden, att ge fan i att ta såna tabletter.

  • Äldre 27 Aug 01:57
    #12

    TS verkar ju ha en viss vana av liknande tabletter. Varför måste alla envisas med att använda sig av skrämselpropaganda? Man behöver inte SKRÄMMA människor för att få dom att inse något.
    Har man tagit liknande preparat tidigare så vet man hur man reagerar på det och hon har uppenbarligen inte sneat såsom många av er beskriver är den absolut vanligaste reaktionen på stilnoct.
    Dessutom säger hon att hon bara har 3st så hon verkar ju inte vara någon missbrukare av detta läkemedel.

  • Anonym (fd fast)
    Äldre 27 Aug 02:03
    #13
    Anonym (fast) skrev 2009-08-26 20:15:03 följande:
    Det är lätt att fastna i stilnoctberoende just pga den känslan den ge om man inte somnar...Många får dock minnesluckor och gör diverse konstiga saker, andra får hallucinationer som inte är så trevliga. Rekomenderar dig INTE att ta dem i syfte att få ett rus... Du fastnar snabbt i beroendet som är ett helve att ta sig ur. Jag är själv fast så jag vet vad jag pratr om....
    jag håller med.
    har också varit fast.
    jag bodde i ett höghus förut och var uppe på vinden och lallade.. har ingen aning om vad jag gjorde där men jag har ett svagt minne av att jag var där.
    jag har även missbrukat lugnande. xanor.

    de här tabletterna gjorde så att jag fick upprepade krampanfall under några månader.
    anfallen var epeleptiska anfall, grand mal kalls dom för, och det tog 2 dagar för mig att återhämta mig.. (tappade minnet) dessa anfall fick jag 10-20ggr imånaden.

    så att bli beroenda av narkotikaklassade tabletter är inget hett tips!! då kan det gå så här fel!
    det kan gå ännu mer fel också.. av lugnande kan lungorna och hjärtat stanna.
  • Äldre 27 Aug 02:04
    #14

    Stilnoct ger inget rus i sig.. Så det är ingen idé att proppa i sig 3 st. och tro att man ska uppleva någon slags eufori.
    Jag somnar ofta inte av Stilnoct, utan jag blir bara yr och illamånende (däremot har jag aldrig haft några hallucinationer eller gjort något konstigt då jag ätit dem).

    DreamBitch.
    Jag är frågande om TS vet något om Stilnoct eftersom hon frågar om ruskänsla.
    Givetvis är hon ingen missbrukare.. Att proppa i sig en överdos av Stilnoct för att "man vill bort ett tag" är väl snarare ett rop på hjälp?

  • Anonym (fd fast)
    Äldre 27 Aug 02:05
    #15

    jag har inte ätit varken stilnoct eller xanor sen jag fick de första krampanfallen och sen dess så har jag inte fått ett enda anfall... det här var ca 3år sen.

  • Äldre 27 Aug 02:15
    #16

    Anonym (fd fast) skrev 2009-08-27 02:03:36 följande:


    jag håller med.har också varit fast.jag bodde i ett höghus förut och var uppe på vinden och lallade.. har ingen aning om vad jag gjorde där men jag har ett svagt minne av att jag var där.jag har även missbrukat lugnande. xanor.de här tabletterna gjorde så att jag fick upprepade krampanfall under några månader.anfallen var epeleptiska anfall, grand mal kalls dom för, och det tog 2 dagar för mig att återhämta mig.. (tappade minnet) dessa anfall fick jag 10-20ggr imånaden.så att bli beroenda av narkotikaklassade tabletter är inget hett tips!! då kan det gå så här fel!det kan gå ännu mer fel också.. av lugnande kan lungorna och hjärtat stanna.
    1) Jag gissar att för TS är detta en engångsföreteelse.. Man blir inte beroende på en överdos Stilnoct.
    2) Alla reagerar inte lika dant på Stilnoct. Har ätit maxdos i flera månader för att kunna få en fungerande vardag (annars var jag uppe i flera dygn). Jag blev aldrig beoende, jag hade aldrig några problem varken psykiska eller fysiska..

    Att använda Stilnoct som TS gör är inte bra.. Det är ingen ångestdämpare.
    Däremot att använda Stilnoct som som sömngivande tablett vid sömnproblem, enligt läkares ordnation och kontroll är inte farligt.
    Det är så illa att folk skärmms att använda tabletter som de fått utskrivna. Jag märker det ständigt i detta forum.
  • Äldre 27 Aug 02:50
    #17
    Anova skrev 2009-08-27 02:04:12 följande:
    Stilnoct ger inget rus i sig.. Så det är ingen idé att proppa i sig 3 st. och tro att man ska uppleva någon slags eufori. Jag somnar ofta inte av Stilnoct, utan jag blir bara yr och illamånende (däremot har jag aldrig haft några hallucinationer eller gjort något konstigt då jag ätit dem). DreamBitch. Jag är frågande om TS vet något om Stilnoct eftersom hon frågar om ruskänsla. Givetvis är hon ingen missbrukare.. Att proppa i sig en överdos av Stilnoct för att "man vill bort ett tag" är väl snarare ett rop på hjälp?
    Stilnoct ger för det första ett rus i sig. Ovana människor uppnår ett rus på bara en tablett.
    Och jag har svarat på henne fråga. Stilnoct är snarlikt imovane och detta läkemedel har hon testat. Då uppnådde hon ett rus och kommer sannolikt att göra det även på stilnoct.
    Visst kan det vara ett rop på hjälp men det kan lika gärna bara vara en engångsföreteelse för att få fly undan något jobbigt en endaste gång.

    Det du skriver i ditt andra inlägg är ju i princip exakt samma saker som jag har skrivit tidigare i tråden.
  • Äldre 27 Aug 02:59
    #18
    DreamBitch skrev 2009-08-27 02:50:04 följande:
    Stilnoct ger för det första ett rus i sig. Ovana människor uppnår ett rus på bara en tablett.Och jag har svarat på henne fråga. Stilnoct är snarlikt imovane och detta läkemedel har hon testat. Då uppnådde hon ett rus och kommer sannolikt att göra det även på stilnoct.Visst kan det vara ett rop på hjälp men det kan lika gärna bara vara en engångsföreteelse för att få fly undan något jobbigt en endaste gång.Det du skriver i ditt andra inlägg är ju i princip exakt samma saker som jag har skrivit tidigare i tråden.
    Det är väl ändå inte vanligt med ett Stilnoctrus? Jag har bred erfarenhet av sömnläkemedel och det finns definitivt sådana som ger rus, Stilnoct är inte ett sådant. Däremot kan man få rus genom blandbruk av Stilnoct och andra preparat eller annat (jag tänker inte gå in på hur man upplever rus..)

    Är inte en engångsföreteelse ett rop på hjälp?
    Ser du verklingen inte "ropet"... Skriver man in på ett forum som FL är anonym och vill ta sömntalbetter för att "försvinna ett tag" är man ju desperat.. Vill man uppnå rus är det väl ändå bara att googla på Stilnoct och rus så får man fram hur man ska uppnå detta på enklast möjliga sätt.

    Om du nu tog illa upp att jag skrev ett inlägg för att understryka att Stilnoct inte är en farlig tablett så får det stå för dig.. Jag hade för mig att detta var ett diskussionforum.. Men du kanske upplever FL på ett annat sätt?
  • Anonym
    Äldre 27 Aug 03:01
    #19

    mår du jättedåligt och känner att du inte klarar av natten så sök dig till akutpsyk där kan du säkert få något emot ångesten för inatt i alla fall och någon att prata med

    ångest är jobbig som tusan men aldrig farlig

    har själv ångest o svårt att sova inatt men jag kan sova imorgon istället just nu så försöker jag att aktivera mig så inte ångesten tar överhand

    lycka till!

  • Äldre 27 Aug 03:06
    #20
    Anova skrev 2009-08-27 02:59:13 följande:
    Det är väl ändå inte vanligt med ett Stilnoctrus? Jag har bred erfarenhet av sömnläkemedel och det finns definitivt sådana som ger rus, Stilnoct är inte ett sådant. Däremot kan man få rus genom blandbruk av Stilnoct och andra preparat eller annat (jag tänker inte gå in på hur man upplever rus..) Är inte en engångsföreteelse ett rop på hjälp? Ser du verklingen inte "ropet"... Skriver man in på ett forum som FL är anonym och vill ta sömntalbetter för att "försvinna ett tag" är man ju desperat.. Vill man uppnå rus är det väl ändå bara att googla på Stilnoct och rus så får man fram hur man ska uppnå detta på enklast möjliga sätt. Om du nu tog illa upp att jag skrev ett inlägg för att understryka att Stilnoct inte är en farlig tablett så får det stå för dig.. Jag hade för mig att detta var ett diskussionforum.. Men du kanske upplever FL på ett annat sätt?
    Du behöver inte gå in på något. Jag vet redan. Men jo, det är väldigt vanligt med stilnoctrus. Se dig bara omkring här inne så kommer du märka det.

    Nej, det behöver inte nödvändigtvis vara ett rop på hjälp. Det kan lika gärna bara vara ett sätt att ventilera sig på. Hon kanske bara ville försvinna en stund ikväll för att imorgon fortsätta kämpa med vad det nu är som är jobbigt.
    Varför ska hon googla på stilnoct och rus? Fullkomligt idiotiskt sagt. Varför lära någon, som du till synes är så oroad för, hur hon isf kan FÖRVÄRRA hela situationen?

    VAR har jag sagt att jag har tagit illa upp för att du påstår att stilnoct INTE är en farlig tablett. Jag vill minnas att jag i mitt förra inlägg HÖLL MED dig angående det.
    Läs vad jag skriver så slipper jag upprepa mig hela tiden.
Svar på tråden stilnoct